בנוגע לזירוז עניינים

DreamOn1245

New member
בנוגע לזירוז עניינים

1. דיברתי עכשיו עם התא מתנדבים בטלפון ואמרו לי בערך מה שידעתי, צריכים לחזור אליי בשביל לקבוע לי ריאיון או מה שזה לא יהיה ולאשר לי את ההתנדבות, עכשיו הבנתי מהרבה מקומות שבשביל לנסות לזרז את התהליך צריך לשבת עליהם ולהתקשר כל הזמן.. זה יביא לי משהו אם אני אמשיך להתקשר? כי אין לי בתכלס מה לשאול, אני מניח שזאת תהיה רוב הזמן אותה שאלה ואותה תשובה. 2. שאלו אותי מה המצב שלי, אם יש איזשהי יחידה שמעוניינת בי, אמרתי שלא ושאלתי אם אפשר לדבר עם איזשהי יחידה בשביל לזרז את התהליך שלאחר קבלת אישור ההתנדבות ווהיא אמרה לי שאי אפשר כי הם שולחים אותי לשם.. זה נכון? אם אני נניח מעוניין לשרת בחיל האוויר ורק בחיל האוויר אין לי טעם ליצור קשר איתם ולדבר איתם?

hillator

New member
ככה

1. הכוונה להתקשר אחת לכמה זמן שלא שכחו אותך 2. אם רופא תא מתנדבים אישר לך את ההתנדבות אתה יכול ליצור קשר עם תא מתנדבים חיל אוויר הטלפון נמצא בקישורים או עם יחידות אחרות שמופיעות בקישורים והם יכולים לבקש אותך מתא מתנדבים בברכה

MICHELSGIL

New member
אז ככה

בקשר ללצלצל כל הזמן זה לא עוזר וזה סתם מעיק על תא מתנדבים. צלצל כל יומים בערך תשאל אם יש חדש ובכללי תנסה להיות איתם בקשר באימייל שלהם. משהו שכן יכול לעזור נצל את הזמן עד שיזמנו אותך לחפש תפקידים מעניינים ונסות בעצמך לחפש יחידה כי שוב אתה מתנדב אתה בוחר את התפקיד ולכן אם יש יחידה שרוצה אותך ואתה אותם הם יודעים לפנות לבד לתא מתנדבים ולתאם איתם הכל. בהצלחה

DreamOn1245

New member
ברור

אני לא מתכוון להתקשר כל 5 דקות, אבל איזה חדש יכול להיות לגבי אם אני במצב שהם צריכים לחזור אליי? עוד לא קיבלתי את אישור ההתנדבות, לזה בדיוק אני מחכה, אז זה מה שאני בעצם שואל אני יכול ליצור קשר עם נניח חיל האוויר לפני שקיבלתי את אישור ההתנדבות או שרק אחרי? מה שאני לא מבין זה איך יחידה יכולה לרצות אותי במצב הנוכחי (לפני קבלת אישור ההתנדבות) אם התא מתנדבים שולחים אותי אליהם, כאילו, איך הם בכלל יודעים שאני קיים..

MICHELSGIL

New member
בעיה לפני אישור התנדבות

אם אתה מחכה לאישור אז כן תנדנד להם ושאתה מדבר איתם תריב איתם להיכנס לועדה. תגיד להם שאתה יודע שיש ועדה בקרוב ואתה רוצה להיכנס אליה ואם הם יגידו לך שאין מקום תגיד שאתה יודע שהרבה מאשרים שהם לא באים ואתה מבקש להיכנס לועדה הזאת. בקשר ליחידה אם לא קיבלת אישור התנדבות זאת בעיה כי מבחינתם אתה לא מועמד לגיוס ולכן אין להם מה לעשות איתך כרגע אבל תמיד טוב להיות מקוון לאיזה שהוא תחום ולראות איך אתה מתחיל ליצור מגעים שם.

hillator

New member
נכון + לגבי נדנדוד

בצה"ל צריך להזכיר הרבה פעמים לגורמים השונים דברים כי לצערי הם נוטים לשכוח לדוגמא אם אני רוצה שיתקינו לי תוכנה במחשב אני צריכה לבקש שש פעמים אם אני רוצה שזה יקרה בשבוע הנוכחי.

hillator

New member
הכי חשוב שתבין שזה לא נגדך

ותוודא שלא שוכחים אותך

למעלה