בנוגע לחייל החטוף

דנדוש20

New member
בנוגע לחייל החטוף ../images/Emo4.gif

מה לדעתכם צריך לעשות? פעולה צבאית שתסכן חיילים נוספים? חילופי שבויים שתראה להם שזה אחלה פתרון? לפוצץ את כל עזה? בהתחלה הייתי בטוחה שישחררו אותו תוך כמה שעות אבל ככל שהזמן עובר אני מתחילה לפחד שזה לא יקרה. מסכן החייל, בטח הוא כל כך מפחד
אני כל הזמן חושבת על נחשון ווקסמן. למרות שהייתי קטנה שזה קרה אני זוכרת את הקלטת שלו. זה נורא!!

לפוצץ אותם.

ולפני שיקימו החבר'ה שיגידו לי ש"זה לא הפתרון לשום דבר", אז אני אומר לכם כבר עכשיו - אין לכם מושג על מה אתם מדברים. מה נראה לכם שהיה קורה אם היה חוטפים חייל אמריקאי? או גרמני? או בריטי? מזמן כל מה שמעבר לקו הירוק היה כבר ערמה גדולה של עפר. אני אל בעד הרג. ההפך. אבל אין ברירה איתם. אנחנו אדישים מדי, שאננים מדי. אנחנו מרשים יותר מדי וזה מה שיהרוג אותנו. בזמן שהמון אנשים ממשיכים בחיים שלהם החייל הזה יושב בחור קטן וחשוך ואלוהים יודע מה עובר עליו. אנחנו לא נרשה את זה. אסור להרשות את התעללות הזאת. כשהם רואים שאנחנו לא מגיבים או מנסים "פתרון דיפלומטי" (פשוט לשחרר מחבלים), הם מרשים לעצמם להמשיך את זה. זה חייב להפסק. עכשיו! יגיע היום שבו יהיה מאוחר מדי.

L y c a n

New member
אתה נאיבי

מי ירשה לישראל "לפוצץ" אותם?! בריטניה ארה"ב או רוסיה זה לא ישראל כי בוש או פוטין למשל, שמו זין על האו"ם או כל איחוד אחר שאסרו עליהם להתקיף בעיראק או צ'צניה או אפגניסטן וכו'.. ישראל לא מספיק גדולה כדי לשים זין.. לכן, מה שנראה הכי הגיוני זה חילופי שבויים..

ההגיוני נעלם מזמן.

אנשים מתים זה לא הגיוני. מצטער. ותאמין\י או לא, אבל לישראל יש מספיק ביצים. פשוט בגלל שיש לנו אנשים חרא במדינה הזאת של אכפת להם, אנשים ששכחו מה זה להאבק על המולדת שלהם.

L y c a n

New member
יש ביצים אבל אין תמיכה.

ואגב, אם צה"ל באמת יודע מה מיקומה כמו שהוא מתגאה, אז אני הייתי נותן עדיפות לפעולת חילוץ..

דנדוש20

New member
אבל ברור לך

שאם אנחנו הולכים על "לפוצץ" אותם ותוקפים אותם אנחנו בעצם מוותרים על החייל? תוך שניה 100 אחוז הם הורגים אותו. אני יודעת שזה לא פיתרון ואסור להיכנע לסחטנות שלהם אבל בשורה התחתונה זה חייל שלנו, ילד בן 18, שנחטף בעת מילוי תפקידו בשביל להגן עלינו. אסור לוותר עליו וצריך להראות לכל החיילים באשר הם שחס וחלילה בסיטאוציה דומה יעשו הכל כדי לשחרר אותם. נאי מסתכלת על התמונה שלו ופשוט יורדות לי דמעות. חייבים שהוא יחזור חי! מישהו קרא פה את הספר הברית? לא זוכרת מי המחברת. אבל בספר נחטף מתנחל והבת שלו התינוקת על ידי ארגוני טרור. ספר מעולה, מצמרר.

Paranoid Eyes

New member
יקירתי,

בינתיים.. הספיקו להרוג את המתנחל, השד יודע למה!!! סתם הם חטפו אותו סתם.... בשביל להרוג. עובדה, את החייל הם כנראה. בתקווה עוד לא הרגו.. וזה כי הם רוצים תמורתו אסירים. אין להם אלוהים. מה שהורג אותי זה שבאיסלאם. עד כמה שידוע לי.. החיים זה קודש, וחשוב לשמור עליהם. והם עושים ההיפך.

נועם m

New member
גם ביהדות...

ועדיין לכל כך הרבה אנשים נדמה שהאדמה חשובה יותר...

לא מבין.....

מה את באה לומר..? שאנשים שגרים בשטחים ה"כבושים"... הם.. מה..??? חסרי אחריות לחיים שלהם...?... אפשר לחשוב שאנחנו גרים באמריקה שיש לנו כל כך הרבה שטחים לוותר עליהם.. יש לנו מדינה כזאת קטנה.. כל מטר וכל גבעה חשובים....!!! ואולי את מציעה לחזור ל... גבולות 67..?.. לא עדיף 48...??? אולי נלך לגור באמריקה... וזהו... אנחנו כבשנו את השטחים הזאת במלחמה...!!! האדמה ספוגה בדם חיילנו...!!! כמובן שכולם רוצים שלום.. אבל שלום אמיתי ולא מהפה לחוץ... וכמו שאת רואה השלום של הערבים הוא מהפה ולחוץ.. ואבו מאזן שמשום מה מצטייר אצל כולם פתאום כבנאדם הגיוני ואחד שרוצה שלום.. הוא רוצח אכזרי ולא בכדי הוא הוא היורש של עראפת ואחד מחבריו הקרובים ואחד ממקימי אש"ף שעד היום..!!! שולל את קיומה של מדינת ישראל.. ורק מכיר בה לבנתיי... מה נראה לכולכם שהוא זנח את הרעיונות שלו?? אגב אחד מראשי הפת"ח סיפר.. שהוא דיבר עם עראפת.. ועראפת אמר לו חכה בדורי ובדורך המדינה שלנו לא תקום אבל אנחנו הצלחנו להשתיל את הגידול בלב הישות הציונית.. ועוד דור הגידול הזה יאכל את ישראל מבפנים... למה לאחד כזה לשקר..????? אחד מראשי הפת"ח לא זוכר את שמו... בנתיים לבן של אבו מאזן יש חברת בנייה הכי גדולה בשטחים.. והוא שבוכה נגד החומה בנתיים הבן שלו בונה אותה.. והם עושים מליונים.. אגב תום מותק... לא לקחת אישי... פשוט אני מנסה לגרום לאנשים לצאת מחזון שווא של השלום.. זה לא יקרה לא בשנים הקרובות...

L y c a n

New member
האמת שהתייחסתי רק למשפט האחרון שלך

"פשוט אני מנסה לגרום לאנשים לצאת מחזון שווא של השלום"

Paranoid Eyes

New member
יוהו, אל תתרגש...

אבל אני מסכימה איתך.. להאמין בשלום זה כמו להגיד שפנינה רוזבלום לא בלונדינית טיפוסית

L y c a n

New member
יש דת שבה החיים זה משני?

זה תלוי איך מפרשים את זה. רק לידיעתך, הפירוש האמיתי של הקוראן ומה שהשייחים הטרוריסטים עשו ממנו כדי לשלוט בהמונים, הקשר בין שני אלה מקרי בהחלט. אני לא זוכר הרבה שבויים שחזרו בחיים, אין לדעת אם הוא כבר מת או לא. הוא היה עם פציעה בבטן.. זו לא פציעה קלה לטיפול בתנאי שדה

lb22

New member
מה שבטוח זה..

שאם יקרה משהו לחייל הזה הערבים הולכים לסבול קשות מישראל ובעיקר מכל העולם. ישראל יצאו בהצהרה שהוא חי ואפילו ראו תמונות שלו שהוא חי (זה על פי העיתון בבוקר) ואם יקרה לו משהו לערבים תיהיה בעיה כי הוא שבוי מלחמה וזה פשע נגד האנושות אם אני לא טועה להתעלל או להרוג שבויי מלחמה.. הולך להיות שמח בשבועות הקרובים בעזה. וכן פעולה צבאית צריכה להיות אם זה לשחרר את החטוף או להגיב על החטיפה .

ChilD SouL

New member
לערבים תיהיה בעיה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

להזכיר לך את מקרה רון ארד
בקיצור, ישראל תעשה את מה שהיא עושה כבר הכי טוב כבר שנים - הרבה רוח וצלצולים ועוד קצת בלה בלה בלה.

lb22

New member
מקרה רון ארד לא קשור לפה כרגע

בניהול משא ומתן כאשר הצד הנגדי (שזה אומר אנחנו כרגע) אומר שהחייל חי ומציג גם אישורים לכך (בתמונות וכל זה) במידה וקורה לו משהו זה פשעי מלחמה , את יודעת יש חוקים בעולם הזה שעדיין תקפים לגבי רציחת שבויי מלחמה , ע"ע הרודן הסרבי מילוסוביץ' . וד"א מה את מצפה מישראל לעשות? או מהצבא? להפגיז את כל רצועת עזה להרוג את כל האזרחים שם? לא חשבת שאם יקרה דבר כזה התמיכה של ארה"ב בישראל תרד ואז ישראל תשאר לבד במערכה הזו. לחשוב כמה צעדים קדימה לא היה הורג אותך אה? אי אפשר סתם ככה להפגיז רצועה שלמה אם רוצים לחשוב על עתיד טוב למדינה הקטנה שלנו אז צריך להשמע להוראות של הדוד סם שבזכותו אנחנו עוד קיימים פה .

ChilD SouL

New member
עם כל הכבוד...

בהודעה שלי אין אף לא מילה אחת על הפגזות\הרג וכו' אז... אודה לך אם לא תכניס לי מילים לפה. רק ציינתי עובדה במה ישראל "טובה" ומה קורה\יקרה בפועל.

למעלה