בנוגע לטיפול הסרת שיער בטן וחזה לגבר

בנוגע לטיפול הסרת שיער בטן וחזה לגבר

שלום,
אני מבצע טיפולים להסרת שיער בלייזר (קרן אור) ביצעתי לפני כחודשיים טיפול מספר 2.
לאחר הטיפול הראשון שהיה כלפני מספר חודשים היה לי ריח שרוף במשך מספר שעות כתוצאה מהטיפול ולעומת זאת אחרי הטיפול השני לא היה לי ריח, האם זה אומר משהו על יעילות הטיפול?
בנוסף ביצעתי גילוח כמספר ימים לאחר הטיפול (לאחר שנאמר לי בשיחה בזמן הטיפול שבתכלס אין מניעה לגלח אחרי הטיפול ונאמר בפרוטוקול לא לגלח רק על מנת שאראה את הנשירה לאחר שהשיער צומח ולכן הרשיתי לעצמי לגלח)..רק העניין שמאז צמח לי השיער ולא היתה לי נשירה כלל עד עכשו על אף שמופיע כבר השיער בבטן ובחזה (בערך חודשיים אחרי הטיפול)
האם זה אומר שהטיפול השני לא היה יעיל? אולי העוצמה היתה חלשה? או שמא הגילוח שעשיתי מספר ימים אחרי הטיפול הזיק לתוצאה?
בכל אופן אשמח לדעת האם באמת אין מניעה לגלח את השיער שצומח אחרי הטיפול?

ועניין נוסף שרציתי לברר, בערך כחודש לאחר הטיפול ובמשך שבועיים גירד לי לעיתים תכופות בפיטמה, האם זה קשור לטיפול?
תודה רבה, אלעד

לגבי הסרת שיער בבטן ובחזה

היי
עניין הגילוח אינו מהותי,כך שאם גילחת או לא גילחת אין השפעה כלל על תוצאות הטיפול או הצלחתו במיוחד שצריך לגלח לפני לייזר,יש מצב שקיבלת עוצמת חום נמוכה או לא מתאימה מספיק לעובי השיער שלך ולכן לא היתה שריפה של השיער אבל יתכן שהיית שזוף אז הנמיכו עוצמות כדי לא לשרוף אותך,
ישנם מצבים שהטיפולים יותר חלשים צריך לברר מה הסיבה עם המטפל ולהיות אפילו מעורבים בפרטים של התהליך מבחינת עוצמה גוון עור וכו,אחרי הכל אתה המטופל ויש לך הזכות לדעת אודותיך הכל,
מבחינת הגרד בפיטמה ישנם כמה סיבות :האחת זה שאסור לעבור עם האמפיס(הראש) על הפיטמות בגלל הגוון הכהה,
דבר שני, זהו איזור פיגמנטטיבי ביותר ואיזור בעל ריקמת עור דקה מאד,אפשר לחרוך את העור באיזור הזה
סיבה נוספת יש מה שניקרא לפעמים בעקבות טיפולי לייזר אסמה של העור המלווה בגירוי,אתה יכול לבדוק את העניין אצל רופא עור
יתכן שזה סתם גירוי לאחר טיפול,
בכל אופן ממליצה לא להתקרב עם חום ליד הפיטמות

ramco2

New member
הגרוד בפיטמה נגרם מהשיער המגולח שצמח

הקצוות של שיער המגולח הם חדים כמו סיכה וכאשר הוא צומח ומגיע לאורך מספיק הוא מתקפל ודוקר את העור שעל ידו . התופעה מומחשת בעיקר כאשר חוגרים חגורת בטיחות או אם לובשים חולצה הדוקה ואז הם לוחצים את השיער הקצוץ לעור והוא דוקר.

למעלה