בנוגע לטירונות מתנדבים

markIL10

New member
בנוגע לטירונות מתנדבים

אז השבוע אני יסיים את הסיפור בנוגע לטירונות (ינסה שוב שיאשרו לי 02 אבל איבדתי כבר את רוב התקווה.)
יש לי 2 שאלות בנוגע לטירונות מתנדבים:
1. בנוגע ללינה לא הבנתי - אם אני גר באשדוד אני יחזור כל יום הביתה? למישהו יש מושג בערך באיזה שעה אני ייצטרך להגיע לטירונות כל יום ובאיזה שעה אני ייצא הביתה? ואיפה זה בדרך כלל (האיזור) של הטירונות מתנדבים?
2. בטירונות 02 אני יודע אתה יכול לבוא עם זקן ופשוט יצלמו אותך ככה בחוגר ולא תצטרך להתגלח כל הטירונות ,גם בטירונות מתנדבים זה עובד ? (כן זה אידיוטי אבל זה חשוב לי :p)

נ ו ע ה 12

New member
טירונות מתנדבים

בעיקרון כל מי שגר צפונית לחיפה או דרומית לבאר שבע חוזר הביתה בכל יום, אבל מי שרוצה בכל זאת להישאר לישון יכול, על בסיס מקום פנוי (ניתנת עדיפות לאלו שגרים רחוק לפי התנאים שכתבתי קודם). השעות משתנות קצת אבל זה משהו בין 08:00 ל-17:30. הטירונות מתקיימת באחד מבסיסי ההדרכה שבצריפין. תוכל לקרוא על זה עוד בשאלות הנפוצות ובמאמרי הפורום
(הכל תחת לשונית "כלים ומידע" שלמעלה).
&nbsp
לגבי הזקן - מצטערת, אין לי מושג.

markIL10

New member
צריפין זה ליד ראשון לציון לא? ומניסיון עבר בדרך כלל יש מקום?

נ ו ע ה 12

New member
לגבי צריפין - כן. לגבי המקום - תלוי

כל מחזור שונה בהיקפו וזה מן הסתם גם תלוי בבה"ד בו מתקיימת הטירונות ובקורסים שמתקיימים בו באותה העת

Run for a Fall

New member
בקשר לזקן

שמעתי גם על הדבר הזה, והרבה אנשים שעשו איתי טירונות עשו את זה... אבל המפקדים דרשו מכולם להתגלח אלא אם כן היה להם אישור רפואי/אישור מטעמי דת שהם היו צריכים להסדיר תוך כמה ימים, ככה שזה לא עבד להם.
&nbsp
לא רואה סיבה שבטירונות מתנדבים לא יקפידו על אותם כללים, צבא זה צבא גם אם אנחנו מתנדבים (וככה אנחנו אוהבים את זה, לא?
)

markIL10

New member
כל מי שאני מכיר שהתגייס בזמן האחרון ב02 עשה את זה ועבד לו

כמובן כשהוא התייצב ביחידה דרשו ממנו להתגלח אבל בטירונות הוא היה עם זקן ..
כ"מ אם אני יגיע לטירונות מתנדבים עם זקן גג יגידו לי לגלח לא?

נ ו ע ה 12

New member
החוק אומר שצריך לגלח

אם תצליח לעקוף את זה או לא - לך תדע...
מציעה לך להתייעץ גם בפורום מתגייסים/סדירים

נ ו ע ה 12

New member
מסכימה לגמרי לגבי המשפט האחרון :)

פשוט לא ידעתי בכלל מה הנוהל לגבי חיילים "רגילים"

למעלה