בנוגע לכסאות הסטודנטים.

לא התבלבלתי!

תודה על השרטוט וההשקעה : ) אני לא השתמשתי בטיפ שנתתי פשוט כתבתי על המשענת של הכיסא שלי ושמתי את הדף תשובות על הכסא שהיה לשמאלי ילד חורף

meat is murder

New member
תודה על התגובות.

אני עדיין חושב שמדובר בגורם משמעותי המשפיע על הביצועים בבחינה. הבחינה הפסיכומטרית אינה בחינה הבאה לבדוק ידע, אלא דרך התמודדות. לכן, התנאים הפיסיים (בין היתר - לחץ הזמן) הם הגורם המכריע בבחינה. תודה בכל זאת.

meat is murder

New member
בנוגע לכסאות הסטודנטים.

שלום פורום. אני ניגש לבחינה באוקטובר הקרוב, ואני זקוק לעצה בדבר הבחירה היכן להבחן. אני גר במרכז הארץ, אך הבנתי כי בשתי האוניברסיטאות במרכז נבחנים על כסאות סטודנטים, שמטרתם היחידה היא לפרנס רופאי גב. אם אדע כי יש מקום המספק כסאות ושולחנות - אסע אליו, ולא משנה היכן הוא, רק על מנת לקבל תנאים אנושיים יותר. מישהו יודע (אם אפשר - בוודאות) היכן ניתן להבחן שלא על כסאות סטודנטים? בתודה מראש.

hillelg

New member
ידידי היקר

זו לי הפעם הראשונה לשמוע שישיבה חד-פעמית למשך כמה שעות בודדות על כסא מסוג כלשהו, מסוגלת להרוס שנים של ישיבה בריאה. אתמהה.

דעתי + טיפ חשוב

לפי דעתי עדיף שינה טובה בבית לפני המבחן מאשר שולחן בכיתת הבחינה. שולחן או לא שולחן - זה לא ממש יפריע לך. מה גם שבכל מקום יש כיתות עם שולחנות ויש כאלה שבלי, אז אי אפשר לדעת לאן תיפול. אם אתה כ"כ מודאג אני אצייד אותך בטיפ קטן לכיתה עם משענות ליד(בלי שולחנות): תיקח כיסא עם משענת יד לימניים ועוד כיסא עם משענת יד לשמאליים ותחבר אותם יחד כך שמשענות היד שלהן יהוו משטח מספיק גדול גם בשביל הבחינה וגם בשביל דף התשובות. אם אין כסא עם משענות יד לשמאליים אל תתיאש ולך לחפש בכיתות הסמוכות - בטוח תמצא! (לי אישית הכי נוח שהמבחן על המשענת בצד ימין שלי (אני ימני) ודף התשובות על הכיסא משמאלי. - אבל כל אחד והשטויות שלו) ילד חורף

למעלה