בנוגע לכתבה שפרסמתם נגד הקבלן הנוכל

liran610

New member
בנוגע לכתבה שפרסמתם נגד הקבלן הנוכל

כל הסבל של האנשים שפרסמתם בכתבה היה נמנע לו רק חלק קטן מהאנשים שאני אישית פניתי אליהם והזהרתי אותם מפני הנוכל הזה, היו מתיחסים אלי. אבל לאף אחד במדינה המושחתת הזו לא היה אכפת מהסבל של משפחתי, לאף אחד לא היה מעניין שאנו לא יכולים לישון בדירה בגלל רעש המעלית, לאף אחד לא היה לאף אחד לא היה אכפת מליקויי הדירה והתכנון הבלתי נתפסים על הדעת, לאף אחד לא היה אכפת שהקבלן הזה הפך את אבא שלי לבן אדם גמור מבחינה נפשית ואת אימי לבן אדם חולה מבחינה פיזית, ומה אם ההשלכות לכך על ילדיהם ובכלל זה עלי? את מי זה מעניין בכלל במדינה המזורגגת הזאת בקיצור חברים יקרים ותסלחו לי בבקשה על הביטוי, כולם שמו "זין" עלינו וזו התוצאה ,נ"ב חברים כדאי מאד שתבינו שמי שנתן לשטן הזה לבנות דירות הוא לא פחות מושחת ממנו, ומי שדאג לתת לו גיבוי משפטי למעשיו הוא לא פחות נושא באשמה המוסרית כלפי נפגעיו של "השטן". שהרי כל בר דעת יודע שמי שנותן אישור לרוצח לשאת נשק שאחר כך נעשה בו שימוש פלילי, הינו נושא לא פחות באחריות מאשר הרוצח עצמו. אבל מה לומר לכם חברים יקרים לאחר כל התלאות שעברה ועדיין עוברת משפחתי בגללו, אני שואל את עצמי, על מה אני מלין בכלל, שהרי במדינה "יפת הנפש" שלנו אנשים שלבשו את צורתו של השטן כמו חלה, לא נחשבים לפושעים.

למעלה