בנוגע למזרון טמפור- מבעלת נסיון:

בנוגע למזרון טמפור- מבעלת נסיון:

שלום חברי הפורום היקרים: במהלך קריאתי בפורום ראיתי שרשור שעוסק במזרון הטמפור. אני ישנתי על מזרון כזה (שהיה מתוצרת חברה גדולה ומוכרת, והוא אכן יקר מאד) במשך כמה שנים. המזרון גרם לי ולבעלי (שאינו חולה במחלה) לכאבי גב, שנפתרו מיד עם המעבר למזרון רגיל אחר. זה מדהים שלקח לנו כל כך הרבה זמן לאתר את מקור הכאבים, אך כאשר חשדנו שמדובר במזרון ועשינו בדיקה גילינו שאין כל ספק בדבר- אכן המזרון בעייתי! בקיצור: מסקנתי הבלתי נמנעת בעקבות נסיוני היא: אל תקנו, וגם אל תרגישו שאתם מפספסים! בברכה, מחייכת (עכשיו, כשנפטרתי מהמזרון...).

mira ker

New member
היי מחייכת, אני שמחה שחסכת לי

הרבה כסף. אכן חשדתי שזה יותר מדי רך עבורי.

מרוצה

New member
מזרון טוב לשינה בריאה,

בעיני הוא מזרון הסנדוויץ של "גום אויר" כ"ס. הוא זול אבל יקר. הוא זול בקניה אבל, כל כמה שנים צריך להחיף אותו. נדמה לי שהם נותנים חודש נסיון. שווה לדעתי לנסות. רק בריאות.

mira ker

New member
מרוצה, התחלתי להסתגל למזרון הפוטון

שלי. לקח לי חודש וחצי להסתגל, ועכשיו אני מרגישה יותר טוב בבוקר. עדיין כואב אבל פחות. כך שנראה לי שלא אחליף אותו במהרה.

daud

New member
גם לי יש פוטון..

יש לי אותו שנים בעקרון[הפוטון מסתגל אלייך הוא מקבל את צורת הגוף שלך עם הזמן

mira ker

New member
דאוד אני מקווה שאתה צודק בקשר

לפוטון, כי בינתיים אני סובלת מכאבים ברגליים ובברכיים שמעולם לא סבלתי כאלה. ואני בטוחה שזה מהמזרון. נקווה לטוב

daud

New member
אם יש לך כאבים אז תפסיקי!!!

אני משתמש בפוטון כבר לפחות 7 שנים לפני שהתחילה אצלי התשישות הכרונית. העניין של ה"עיצוב" לוקח המון זמן והוא הדרגתי!!!

למעלה