בנוגע למפגש

בנוגע למפגש

בבקשה להתחשב בבנות העובדות! לא כולנו יכולות לברוח ב-16.00. (אם בכלל רווקות יכולות להגיע
)

יעלי2

New member
הצעתי 16:00+ כי זו שעה מתקבלת על

הדעת כשצריך להצפין עד נהריה. המטרה כמובן שזה לא יהיה על חשבון יום חופש אבל בכל זאת לא נגיע ונמהר לברוח. לבקש/להודיע שצריך לצאת יום אחד חריג בשעה 16:00 יכול להיות מתקבל על הדעת, וכולנו עובדות בד"כ מינימום עד 18:00+. נועה אחרי ההסבר, האם זה יכול להתאפשר מבחינתך?

אני מניחה שיום אחד אני

אוכל לברוח קצת יותר מקודם (במקום 19.00 בדר"כ
). התאיך נשמע מציון כי גיא בטח יהיה בצבא. אני בונה על זה שהוא יגיע שבת לפני- יום ההולדת שלו ובשבת אחרי- יום ההולדת שלי. אולי, במקרה הכי גרוע, נארגן נגלה שניה, של בנות שיגיעו טיפה יותר מאוחר. אבל הפעם אני מגיעה!

טוב אז נגיד ואמצא לי מחליף

לשיעור הספינינג... עדיין אני לא יכולה לצאת מהעבודה מוקדם!!! (עובדת אצל ההורים - אני לא יכולה לשקר ולהגיד שאני הולכת למקום אחר... ואני לא יכולה להגיד שאני הולכת למפגש בנות מהפורום שאני נכנסת אליו מהעבודה... אצליהם...) אני אוכל לצאת מהעבודה רק בסביבות 17:00... אז אם יש נגלה שנייה אני אנסה להצטרף...

דפי26

New member
גלגלית,נועה וכל השאר.....

אם יתארגן מפגש נוסף לא ב31 אשמח מאד לבוא. אנחנו טסים ב1 בנובמבר ב4 לפנות בוקר.לא נראה לי מתאים יום קודם לנסוע לנהריה למרות שאני מתה להכיר את פילה ובכלל היא עשתה אתמול כאלה יחסי ציבור לנהריה שחבל על הזמן(ביטוי מאוס) בכול אופן אם מארגנים עוד איזה מפגשון,בתאריך אחר, אוכל להגיע.אם הוא יהיה במרכז נוכל לקייםביום שלך אין ספינינג ובשעה שתהיה לא הכי מוקדמת לנועה ויהיה כיף. איזה באסה שאני לא אוכל לנסוע לנהריה. בטוח יהיה אוכל שווה,בטוח.ואני שוב אתקע עם חביתה בפיתה!

יעלי2

New member
נועה, מתאים בפיתה!

תבדקי לקראת התאריך עצמו ותראי. אם לא תגיעי / עו מאוחר יותר. לא סיפור. פשוט יכול להיות נחמד לנסוע יחדיו ברכבת ולהגיע בשעה מוקדמת באופן יחסי. בכל מקרה, מה שטוב ומסתדר לך.

זה בסדר... גם אנחנו לא מעודכנות...

עוד לא נסגר כלום... (רק שדפי אחראית על האוכל... אבל זה כל מה שידוע כרגע)

דפי26

New member
גלגלגלגליתתתתת

היא רק חזרה מבודפשט. עוד לא קראה שירשורים קודמים על המומחיות שלי

דפי26

New member
אל תתחמקי!

אין לך ספינינג! לא צריך להסביר יציאה מוקדמת! אין לך תירוצים!

דפי26

New member
מתאים

או כמו שאומרת גלגלגלגלית....לא מאיימים על יונה עם יין!

הלו בנות! יונה יונה אבל....

אני בן אדם מיושב ומתוכנן שצריך להתארגן מראש (זה הקטע של התירוצים) וחוץ מזה בעלולי הגיע בבוקר מחו"ל והערב אנחנו עושים איחוד מרגש (משהו בסגנון "חיים שכאלה") אז אני לא יכולה לברוח לו כי אי אפשר לעשות איחוד מרגש באחד... (זה הקטע של הסיבה האמיתית) וחוץ מזה אני מאיזור השרון ואתן יודעות מה זה לנסוע לתל אביב ביום הראשון של החורף והגשמים?!? (זה גם תירוץ - אבל הוא לא רע!) וחוץ מזה אכלתי היום בורקס! איך אני יכולה להסתכל לכן בעיניים?!?! (זה סתם כי יש לי נטייה לכתוב שטויות)

דפי- קבלי ביטול!

SORRY אבל הרגע הודיעו לי שהישיבה של מחר ב 17.00 הוקדמה ל 11.30 בבוקר. מה שאומר שאני במשרד היום עד הלילה

למעלה