בנוגע למשחקים שלכם בירקון

yBm555

New member
בנוגע למשחקים שלכם בירקון

איך זה הולך? כאילו איך נראה המגרש זה פשוט הרבה דשא נכון? ואיך עושים שערים עם שני תיקים? וכאילו איך אתם יודעים מתי עברתם את ה10 יארדס? ואם זה כן מסומן אז זה ממש מגניב

yBm555

New member
ועוד משו...

אתם יכולים לרשום את הטריידים של השנה... או לינק שאני יוכל לקרוא בו? כי אני משחק במאדן 2005 ואני מבין שזה לא מעודכן אז אני אשמח לראות את ההרכבים האמיתיים.

royassis

New member
Friday Morning Football Fever

we don't play with field goals so we don't use goals. and we put a shirt at the 10 and scrimmage line so we can know where they are.

royassis

New member
Madden 05

Hey do you play madden with a keyboard or with a joystick ? cus U can't use the hit stick if you don't have a joystick

Yo-man

New member
יש הרבה דשא ויש קונוסים

הקונוסים מסמנים את גבולות המגרש, כולל ה-End Zone. כמו שרועי אמר, נחנו משתמשים בחתיכות בד לסימון קו תחילת המהלך ומודדים בצעדים 10 יארד. לגבי שערי שדה - רועי לא ראה את זה עדין אבל אנחנו לפעמים כן הולכים על שער שדה (ויתרנו על הענין של הנקודה אחרי טאץ' דאון, לעומת זאת) ויש שני שערים כמקובל במשחק, תודות לשחקני הרוגבי. אתה יכול פשוט להגיע מחר ב-11 ולראות בעצמך מה הולך שם. בכל מקרה, זה ממש מגניב.

royassis

New member
end zone

יורם אתה יודע שאני אף פעם לא יודע איפה ה endzone, זה הורג אותי איך אתה יודע איפה ה end zone

yBm555

New member
הייתי בא בכיף זה נשמע ממש טוב

אבל אני גר בצפון... קשה להגיע לת"א לשחק פוטבול

yBm555

New member
אם רק היה מקום...

אני גר בבנימינה... כל הישוב בערך בגודל של המגרש שלכם

ChiefsNo1

New member
אתה מוזמן לבוא אלינו...

אני מקבוצת חיפה ואנחנו משחקים כל יום שבת בשעה 15, אם אתה מעוניין תרשום לי מייל ל[email protected]

ChiefsNo1

New member
כן

שיחקנו כמה פעמים מולכם, ואני הייתי כחלק מאלה ששיחקו. אנחנו מתכננים עוד כמה משחקים כאלה בקרוב.

royassis

New member
Ok

Ohh sounds great, I played against you only one time ... I started to play football only 7 weeks ago so I could play more than that. Hope to play against you soon, and that the qb's from my team will pass me the ball, last time I didn't got even one pass when I played.

yBm555

New member
חיפה זה במרחק של ת"א...

אם אני אבוא ת"א יותר נגיש לי... אבל תודה על ההצעה וד"א אני בן 15 נראה לי שתפוצצו לי ת'צורה

royassis

New member
sure u can join

Who you wanna join the guys from haifa ? or the guys from tel aviv ? if you wanna join with us from tel aviv you don't gotta bring nothing. but its better if you bring water and shoes with theses things that grab ground (pkakim)

Yo-man

New member
לא חייבים נעלי פקקים

מה שכן מומלץ להביא למשחקים זה שתי חולצות אחת שחורה ואחת לבנה, להפרדה בין הקבוצות, והרבה מים. מאבדים הרבה נוזלים במשחק והברזים רחוקים והמים בהם מגעילים (בכל זאת - ת"א
)

royassis

New member
shoes with pkakim

Shoes with pakakim are important ..... when you run your pattern and you take a 90 dagrees turn its better if you gonna have pkakim shoes.... I don't play with these kinda shoes, but if you got em its good.

royassis

New member
sun protaction cream

ohh yeah and bring sun protaction cream if you go it ..... got burned the last time I played

למעלה