בנוגע לסליקת כרטיסי אשראי

roimos

New member
בנוגע לסליקת כרטיסי אשראי

שלום חברים,

יש לי עסק למחשבים וציוד היקפי, עסק עדיין קטן, אבל כבר לא מעט פעמים דחיתי אנשים בגלל שלא היה לי אפשרות לסלוק להם את האשראי (הייתי עובד עם מזומן\העברות בנקאיות).
כרגע אין לי עוסק מורשה משלי, אני משתמש בעוסק מורשה של דוד שלי שמתעסק בחשמל ואלקטרוניקה.
ביררתי את הנושא מול ויזה כאל ומול חברות שמספקות שירותי סליקה אך התהליך נראה מורכב וארוך.

השאלה שלי היא האם יש חברות שיעשו עבורי את כל העבודה? חברות האשראי דורשות פגישה עם נציג מטעמם וגם לזה אין לי מקום וזמן.
אני יודע שצריך מן רישיון של חברת האשראי שאני הולך לעבוד איתה.

השאלה היא האם יש דרך לעשות זאת במהירות ובקלות ובלי יותר מדי התערבות שלי?
והאם יש צורך בעוסק מורשה בשביל זה? כי אם כן, אלך כבר לפתוח עוסק פטור על שמי כי אני לא רוצה לסבך בזה את דוד שלי.

במקביל - האם יש שירותים שמאפשרים לסלוק כרטיסי אשראי בדרכים אחרות? בלי שיהיה לי צורך באותו "מספר" אצל חברות האשראי (קראתי על זה משהו באינטרנט פעם)

אשמח לשמוע דעתכם.

תודה לעוזרים!

roimos

New member
ברישיון\מספר- התכוונתי לספק, כך זה נקרא אאל"ט

twigy

New member
שלום

לא מסובך.

אתה פונה למוקד העיסקי של חברות האשראי קרי ישראכרט , לאומי קארו, או ויזה כאל.
הם מבקשים ממך תצלום תעודת זהות, ומסמך שאתה רשום כעוסק (מורשה , פטור). בתום התהליך אתה מקבל מספר ספק.
במקביל או בתום התהליך אתה פונה לחברות עם מסופי הסליקה כגון וריפון , כספים או אחרות על מנת להתקין מסוף אשראי, בתהליך התקנת המסוף ידרשו שתעביר להם מספר ספק על מנת לקשרו למסוף.

בהצלחה !

twigy

New member
תוספת

חברת האשראי תבקש גם אסמכתא בנקאית שהמחשבון בנק שלך בבעלותך.

סליקת אשראי

יש מודולים בתוכונות CRM שמטפלות בנושא של סליקת אשראי, כחלק ממודול הנהלת חשבונות -מגוון של פעולות הניתנות לביצוע מתוך כרטיס הלקוח. בנוסף להפקת הצעות מחיר, חשבוניות וקבלות, יש גם ממשקים לבדיקת תקינות הכרטיס ואף סליקתו, במעמד השיחה מול לקוח.

למעלה