בנוגע לספויילרים וכאלה...

Kryptonite

New member
בנוגע לספויילרים וכאלה...../images/Emo168.gif

אז לפי מה שראיתי בפורום, יש כאלה שרואים בערוץ 1, כאלה ב33, וכאלה בסטאר... זה ברור שסטאר הכי מתקדמים, ואם מדברים עליהם עלולים להרוס למי שעוד רואה ב33 (אין לי מושג מה הקצב שידורים שם) וערוץ 1 (שעוד באודישנים, לפי מה שהבנתי) לדעתי כדאי לפתור את הבעיה הזו עוד עכשיו, כדי שלא נהרוס לאחרים בהמשך.
לדעתי עדיף לכולם לעבור לראות כבר בסטאר, מיום שלישי הבא מתחיל הטופ 12 וזו נקודה מצויינת להתחיל בא. אבל, לא כולם מקשיבים לדעתי (וחבל, אחרת העולם היה מקום הרבה יותר טוב
) וגם יש כאלה שצריכים תרגום, אז נצטרך פשוט לסמן. כל פעם שידברו בהודעה על תוכן של פרק ששודר בסטאר מסמנים
ועל פרק ששודר בערוץ 1 -
אלה שניי אייקונים מאוד מקובלים במערכת תפוז לסימוני ספויילרים ואזהרות, ואני חושב שזו דרך טובה להבטיח שאף אחד לא יפגע. הצעות לשיפור ודיעות תתקבלנה בברכה

Fairywitch

New member
רעיון טוב, עם שתי הסתייגויות קטנות:

שרשור שהכותרת שלו תהיה משהו כמו "הפרק של היום בסטאר"- ברור שהוא יכיל ספוילרים... לכן נראה לי שאין טעם לסמן כל הודעה בתוכו מחדש. בשביל מה לסמן ב
פרק מערוץ 1? אלה הפרקים שנמצאים הכי בפיגור- שום דבר שייחשף משם לא יקלקל לאף אחד... (אלא אם מישהו כיוון וידאו להקלטה, ועוד לא צפה בהקלטה
). אולי כדאי לסמן פרקים מערוץ 33, כי הם מתקדמים יותר מערוץ 1. ואני מוסיפה- בכל מקרה, ובשום אופן אסור לרשום מידע שהוא ספוילר בכותרת
נראה לי שדי ברור למה. בכל אופן- אני עובדת על כתיבת תקנון, ותוך כמה ימים כל הדברים האלה יהיו יותר ברורים. אבל אני שמחה ואשמח להמשיך לשמוע את דעתכם בנושא

14מתן

New member
נשמע לי מסובך מידי

לא שקשה לי לשים אייקון אבל מנסיון בפורומים שיש רק סימן אחד של ספויילר ויש בלאגנים אז לעשות שניים נשמע עוד יותר מבלבל שכל אחד ירשום איפה הוא רואה אם נראה שבכלל אין כל כך אנשים שרואים ב11 אז אין סיבה לכתוב ספויילר על הערוצים האחרים אז שכל אחד ישרשר פה איפה הוא רואה אני רואה בסטאר

moran500

New member
נצל"ש

חנה, לא מצאתי איפה לנצל"ש חוץ מפה, ולא רציתי לפתוח שרשור חדש. יש לי הצעה, אולי נתחיל מילון מושגים שקשורים באיידול? יש סאולה, פיץ', דה איט/אקס פקטור, וויליאם האנג
זה יהיה נחמד..

Fairywitch

New member
רעיון מצויין- ראוי לשרשור חדש!

הרעיון עלה גם בקומונה, וזה הזמן להחיות אותו. את מוזמנת לפתוח שרשור.

Sweet Misery

New member
לא באף מקום,

במקור הבלתי חוקי.
אבל אפשר להגיד שאני בקצב של סטאר.

למעלה