בנוגע לסרט "החומה"

DOCTOR ROBERT

New member
בנוגע לסרט "החומה"

הפטישים הם בעצם סאטירה על המפלגה הסוציו-נאצית, לא? הרי לפטישים יש את צבעי המפלגה הנאצית שאותם בחר היטלר בכבודו ובעצמו-שחור ואדום. הוא הבין הרבה בתעמולה. חוץ מזה, לפטישים יש הרבה כוח, אבל אין להם שכל.[ אם תרצו לתקן אותי, בבקשה בתודה- ד"ר רוברט.

oribarak

New member
אכן כן דוקטור רוברט

הפטישים הם סאטירה על הנאצים כמו שאתה רואה בסרט, לקראת הסוף ב in the flesh 2 רואים את בוב גלדולמשהו בתור פינק, משחק דמות היטלרית משהו, ומצדיע לקהל

DOCTOR ROBERT

New member
נצל"ש

המלצה- בוואלה יש משהו שניקרא וואלה! רדיו. זה לא בדיוק רדיו, זה פשוט משמיע שירים באקראיות , מקוטלגים ב"תחנות" בתחנת רוק שנות ה-70 יש המון פינק פלויד, במיוחד מהחומה ומ"מדל". חוצמזה יש גם דיוויד בואי ועוד הרבה אומנים.

One Echoe

New member
כן. זה חביב.

בכל אופן, זו אכן סטאריה על הנאציזם אבל באופן עקיף בהחלט. כלומר, ווטארס רוצה להראות שלא משנה מה הוא יעשה ובאיזו אידיאולוגיה הוא יחפוץ, הקהל ילך איתו. גם אם זה כרוך בלהרוג חלק מהקהל..

One Echoe

New member
רוג'ר ווטארס בא להעביר ביקורת

על מעריצים שהולכים בצורה עיוורת אחרי להקה עד כדי כך שלא משנה מה יקרה ...אפילו אם המנהיג יהפוך לנאצי פאשיסטי הם ילכו אחרי הלהקה בעיניים עצומות.

DOCTOR ROBERT

New member
ועוד הרהורים בנוגע לחומה

במהלך העלילה, פינק בונה מסביבו חומה מנטלית אשר גדלה עם כל אירוע טראומטי הפוקד אותו, במטרה להגן עליו מן העולם שמסביבו. אם כך, האם משמעות נפילת החומה היא שפינק התגבר על אירועים אלה? אם כן, הרי שזה תרחיש מאוד לא מציאותי: זה ממש בלתי אפשרי להתגבר על כ"כ הרבה אירועים כאובים בבת אחת- היה יותר הגיוני אם לאט לאט, החומה הייתה מתפרקת לבנה-לבנה, עד להתפרקותה המוחלטת.

avki

New member
פינק מרגיש בתת מודע את התהליך שהוא

בעצם בונה 'על עצמו' את החומה. לכן הוא צועק בסוף. Because I have to know - Have I been Guilty all this time?'.

DOCTOR ROBERT

New member
איזה יופי

היום אני קונה את הסרט של החומה. מישהו יודע מה יש בתוספות?

Rainlady

New member
לא יודעת.

אני דווקא רואה את החלק הזה של השבירה כתחילת ההתמודדות שלו עם העולם האמיתי. מבחינתי לחומה יש סוף אופטימי.

One Echoe

New member
אממ...

לא נראה לי שאפשר לומר על זה " טוב ". זה מעניין, וחשוב.

צודק..

DOCTOR ROBERT

New member
[אין לי מה לכתוב בכותרת]

בסוף לא היה בחנות את הסרט של החומה, אבל היה dvd של ההופעה של ווטרס בברלין ב-1990, אז קניתי. בינתיים ראיתי את ההתחלה, עד שאחי השתלט לי על הdvd/vhs. נראה די נחמד. מי פה ראה את זה כבר?

One Echoe

New member
אני.

זה נחמד, מוזיקה אדירה ונגנים ענקיים!!! שווה לדעתי. למרות שהצילום תיאטרלי למדי..טוב נו, ההופעה גרנדיוזית. אל תשווה את הסרט להופעה, כי זה משהו אחר לגמרי! תקנה גם את הסרט:)(כשיהיה לך כסף)

אממ.. האמתי שלא ראיתי

את ווטרס בברלין.. אני צריכה לקנות.. אבל את החומה איתי.. ואני ממליצה על הסרט הזה בחום!!! סרט מעולה! למרות שהוא בהתחלה דיי משעמם, כשמגיע הקטע של האנימציה זה פשוט חוויה

למעלה