בנוגע לעבודה

טולטול14

New member
בנוגע לעבודה

שמי נורית ושם אימי לאה לינה תאריך לידה 28.3.77 היום הבוס הודיע לי שאני עוברת למחלקה אחרת. למרות התנגדותי ,אני מאוד רוצה להשאר במחלקה הנוכחית. אך יש לי הרגשה שאנשים שמו לי רגל במחלקה .ולכן אני עוברת.מה אני יכולה לעשות בנידון? האם לנדנד לו שיחזיר אותי למחלקתי הנוכחית או להשלים עם המעבר..

תנסי שיחה

כן יש שם עינין עם אינטריגות..ונסי לרפד עצמך בעניין החברתי בעבודה.. (אל תשאלי אותי איך חייבת להודות שאני לא טובה בזה אולי לכן אני עצמאית...'חדרי מורים', ו'חברים של עבודה'...מתוך אינטרסים...) תמצאי רק מישהי אחת שאת סומכת עליה...לעתיד..וזה כבר יחזק את מעמדך.יש לך כבר חברה אחת נדמה לי...מה היא אומרת? על כל פנים, אולי השינוי עשוי להועיל לך...למרות שנראה שלא...חישבי חיובי,

טולטול14

New member
בהמשך לשאלתי

תודה על התשובה המהירה. האם נראה לך שזה לא לטובתי השינוי .האם יהיו לי קשיים עם הבוסית החדשה.. אני תמיד חושבת חיובי ,אבל יש לי קושי עם המעבר.

יתגלה כלטובה.....

את תתחברי עם מישהי שגם שמה שאת עושה עכשיו לא יהיה רלוונטי לחייך תשארו חברות.... לפעמים חבר טוב במקום עבודה יכול לשנות הכל...

טולטול14

New member
שלחתי לך מסר

עברתי לשם היום ולא ממש האהבתי את העבודה. האם אני יתחבר עם הבוסית או שאני יחזור למחלקתי הקודמת .כי אני לא רוצה להגיע מותש/ת הביתה כמו היום.

למעלה