בנוגע לקוסמופוליטן חודש נובמבר

mbsgf

New member
בנוגע לקוסמופוליטן חודש נובמבר

כמו שאתם יודעים, מלאני מופיעה על השער של הגרסא הבריטית. בד"כ השער של הגרסא הישראלית שונה מאלה של הגרסאות הבינלאומיות, אז סביר להניח שמלאני לא תופיע כנערת השער של קוסמו ישראל. בכל מקרה, לדבר המעניין. אתמול קפצתי לסטימצקי ושאלתי עם אפשר להזמין דרכם את הגרסא הבריטית של המגזין. לא מספיק שהייתי מפודח בגלל השאלה שלי (והיו לא מעט קונים סביבי) המוכרת נעצה בי מבט של "מה הסיפור", אז אמרתי לה "קרה משהו?" והיא ענתה בחזרה "אני לא מבינה מה הסיפור סביב גיליון נובמבר של הגרסא הבריטית, אתה מוכן להסביר לי?" אז אמרתי לה "למה את מתכוונת?" והיא בתשובה אמרה "המון אנשים (ואני לא מגזים, היא אמרה המון) ניגשו לאחרונה ושאלו בנוגע לגיליון הספציפי הזה, מה יש שם?" אמרתי לה שאני מעוניין בו כי יש כתבה על זמרת, מלאני סי, והיא אמרה "אה אוקיי, רק שתדע שלפני כמה דקות בחור נוסף נכנס ושאל על אותו הדבר, אולי באמת אני אזמין כמה גליונות". היא אמרה שזה היה מוזר, כי בעבר לא היו בקשות מיוחדות להזמין גיליונות של המגזין ואילו למגזין נובמבר יש דרישה מוזרה. אני מקווה שבאמת האנשים מעוניינים בעיתון בגלל מלאני, ולא בגלל משהו אחר שיש שם.. מסופק, מאושר ובהרגשת WTF כרגע היה שם, יצאתי מהחנות! אלה היו שתי שניות המלאני שלי להיום.. :]

סַבְתָא

New member
אעע קול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה סטימצקי זה?! איפה
אהה, נו, אתה דרומי, שכחתי...... אולי אבקש להזמין גם? טוב, קודם נשיג את הדיסק, אח"כ נדבר על קוסמופוליטן........ חח

סַבְתָא

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo70.gif איפה?! איפה?!?!

(לא רציתי להגיד עדיין, אבל מצאתי מקום שמוכן להזמין לי, אני רק מקווה שזה באמת יצא לפועל.....) תחזיקו אצבעות =)

למעלה