בנוגע לרולר+חכה לזרזור.

zoharfi

New member
בנוגע לרולר+חכה לזרזור.

הייתי היום בחנות ריקושט בפ"ת ולהלן התוצאות: 1. רולר אוקומה לאגר אחד, שפולה גבוהה, יחס 1:4.5 BEACHCASTER 165,138 ש"ח. 2. רולר GOLDEN גולדן F70L, 5 לאגרים, שפולה גבוהה, 180 ש"ח. 3. רולר EAGLE 124, מספר מיסבים 4, מחיר 124 ש"ח. 4. רולר EAGLE NB1800FD, לאגר אחד, שפולה די גבוהה, + חכה 3.5 מטר טלסקופית ב- 200 ש"ח. הרולר שנראה הכי טוב בעין זה גולדן GOLDEN. מישהוא מכיר\יכול להמליץ על מי מהם ? תודה.

תשובות לגבי הרולרים

אוקומה BC לגר אחד קצת יקר.. ניתן להשיג אותו בפחות כסף.. גולדן שראית באם הוא בצבע שחור.. הוא עשוי מפלסטיק או חומר פולימרי אחר הוא לא חזק.. אני הייתי עוזב אותו.. האיגל ישנם זולים יותר מאותה סידרה באם יש באפשרותך לבדוק אוקומה B C שלושה לגרים רולר אפור שפולה שחורה במחיר של עד 140 שקל.. הוא טוב יותר מכול מה שכתבת עד עכשו.. לגבי הרולר פלוס חכה תן תאור של איזה חכה זו בעם זה דולפין קצה גמיש ודק ברח ממנה .. לכל כיוון אפשרי אבל אל תגע בא.

zoharfi

New member
גולדן הוא אפור

עם שפולה גבוהה. כל הרולרים שראיתי היו מחומר פלסטי או פולימרי. היה רולר של גולדן עשוי מתכת בצבע כסף+זהב אבל המוכר אמר שזה בערך 400 ש"ח, שזה הרבה מעבר לתקציב שהקצבתי. לגבי החכה לא כתוב איזה פירמה והקצה הוא בעובי של מקדח 8 מ"מ בערך. תודה.

-zoharfi תשמע משהו...

ראשית ממה שהבנתי התקציב שלך לקניית חכה עם רולר הוא בערך 150. לגבי המקומות הקנייה של הציוד: הכי טוב ומשתלם לקנות מחנות טובה שיש לה אחריות ע להציוד שאתה קונה כלומר אמא ואבא.סע ליפו לחנות ארמנדו או הרצל או נט פש (ספרטה)-תסתכל במאמר של החנויות יש שם טלפון והכל. אני מציע לך אישית לחרוג מהתקציב ולהוסיף יותר שתקנה משהו שימושי וטוב שתהנה ממנו לטווח הרחוק,אם תקנה חכה ורולר ב150 ש"ח אתה תקנה "צעצוע" שיהרס לך תוך כמה שנים אם תשמור עליו, אז אני מציע לך להוסיף עוד 100 או 50 ש"ח לתקציב ולקנות משהו שיהיה לך יותר כייף להשתמש בו ויחזיק לך יותר הרבה זמן.ולגבי הזרזור-אתה צריך מקל מיוחד ורולר יחסית טוב שיחזיק בעומס של הדג,אז אני גם מניח שתקנה גם רפלות ודיונונים וכל השטויות שיעלו לך לפחות עוד 50 ש"ח.אז בפחות או יותר יצאת ב-300 ש"ח (ואולי יעשו לך הנחה) וקנית משהו שבסופו של דבר אתה תיהיה מרוצה ממנו...ותתחדש. מקווה שעזרתי ותשאל עוד אנשים אם מה שאמרתי נכון. נ.ב תסתכל עוד חנויות שיש במאמר בקהילת דייג שלנו.

שוב אותה תשובה../images/Emo112.gif

אני מצרף את תובתי מעמוד קודם ומעדכן שהרולר(לא פלסטיק-סגסוגת איכותית )הינו בעל 4 מיסבים. וקצת חשבון:150+180=330 ש"ח. ----------------- ממליץ שתנסה אצל עזרא=ע"ע רשימת חנויות.(אביב ספורט) לטעמי ואחרי הרבה בדיקות הוא הזול מכולם. מקל 2 חלקים בסביבות 2.80 מ´ חזק אך גמיש דיו יעלה כ 150 ש"ח.... רולר אוקומה מהיר שמתאים לזרזור ולמקל הנ"ל-לא כבד מידי וביחס טוב לזרדזור (בעל יחס סיבובים של 4:1 ומעלה,)יעלה כ 180 ש"ח לערך. זרזרות מתאימות מסוג PIN´S MINNOW של רפלה כ 20 ש"ח EA. תהנה.

zoharfi

New member
למורה דרך...

תודה, מידע נוסף על החכה כתבתי בתגובה הקודמת. לגבי מחיר רולר האוקומה זה 138 ש"ח - הייתה בעיה עברית אנגלית שהפכה לי את המספרים. בבקשה התייחסותך לנושא הפלסטי (כולם פלסטי או פולימרי). האם אתה יודע היכן מיוצר כל רולר ובאיזה רמת איכות נחשבת כל פירמה.

זה כתוב על כול קופסה של כול רולר

בנוסף אני מאמין גדול יותר של רולרים של חברת אוקומה הם עממיים והוכיחו את עצמם לאורך זמן.. כמעט כול החברות מכול העולם של ציוד דייג מיצרות גם במזרח הרחוק.. אין קשר לארץ היצור.. תלוי בטיב המוצרים

סרגוס

New member
ידידי,

עם אתה כבר בפ"ת ( אני גם) אז לך לחנות חי-בר באורלוב 82 מול התחנה המרכזית תאמין לי יש לו את כל הציוד וגם כל מה שאתה רוצה ריקושט בלי לפגועה זאת חנות יקרה וגם הם לא מתמחים משהו בדייג אז לך לחי-בר אני קונה שם כל הזמן ( דרך הגב זה בקניון סירקין? הריקושט)

zoharfi

New member
זה בקניון הגדול.

האם החנות הזו זולה ביחס להרצל הדייג או ארמנדו הדייג ? יש שם חנייה ? תודה.

alonps

New member
../images/Emo110.gifחי בר

האם החנות פעילה? אני יודע שציון (בעל החנות) עבר לשטמפפר ושם זה נסגר. החנות נמצאת בתחנה מרכזית פ"ת. בהמשך אורלוב (מזרחה) יש חנות "בר כל" ויש שם חניה האמת שלא ביצעתי השוואת מחירים מול החנויות ביפו. אבל לציון יש נסיון רב בכל שטחי הדייג.

ramihann

New member
צא וחשוב:

מהו שכר הדירה שמשלמים "ריקושט" בקניון הגדול לעומת שכר הדירה שמשלם ארמנדו על הכוך שלו בשד´ ירושלים ביפו, ותבין מייד - בלי אוניברסיטה - איפה יותר זול. ציוד דיג זה נושא מאוד ספציפי שצריך להבין בו. בקש מן המוכר להדגים לך איך מפרקים ומרכיבים את הרולר. בקש ממנו להדגים לך קשרים מסויימים (למשל, קשר לחיבור קרס לחוט, לחיבור שני חוטים בקוטר זהה, לחיבור שני חוטים בקטרים שונים, ליצירת לולאה הנופלת מחוט אופקי וכו´). אם הוא לא יודע לעשות את הדברים האלה, הוא סתם סוחר שמחזיק גם ציוד דיג - דלג על החנות. ארמנדו, שאותו אני מכיר שנים רבות, הוא דייג ואיש ים עם קבלות. הוא מחזיק בעיקר ציוד עממי (במחירים), כי רוב האנשים שבאים אליו הם אנשים כמוני וכמוך (כך אני מניח) - אנשים עממיים. הוא יודע לתקן הכל בעצמו, וכשהוא נותן אחריות על משהו הוא גם עומד מאחורי המילה שלו. את הרצל אינני מכיר, אבל אני מניח שהסיפור לגביו דומה. עם זאת, אני יכול גם להמליץ בכל לב על ששון יחזקאל הוותיק ב-"דוגית" (סוף בן-יהודה, ליד רחוב ירמיהו בתל-אביב). גם הוא איש ים ותיק ומתקן הכל לבד. ליד ארמנדו בדרך כלל יש חניה. אם לא ממש ליד, אז בסימטאות מאחורי שד´ ירושלים בצד השני (ליד "כתר פלסטיק") או קרוב יותר לאצטדיון "בלומפילד". ליד "דוגית" בצפון ת"א זו בעייה וגוררים שם, אבל שווה להתאמץ. ברכות.

דוגית כתובת ....

אחלה חנות ומבחר טוב.רחוב בן יהודה תבוא עד 6 גג.תחפש טלפון בדפי זהב לפני שאתה בא... ותתחדש!!!

אוריא

New member
מילים כדורבנות.../images/Emo59.gif

וברוך הבא לפורום.

zoharfi

New member
והיום אצל הרצל הדייג.

רןלר אוקומה 3 לאגרים, שפולה מתכת 180 ש"ח. חכה קרבון 3 מטר 180 ש"ח. רולר גולדן 3 לאגרים, שפולה מתכת 225 ש"ח. מישהוא מכיר\ממליץ ? איך המחיר ?

HelloweeN

New member
יקר.

לך לעזרא (אביב סחר, פינסקר 2 ת"א), יש לו מיבחר יותר גדול ויותר זול, ושירות תיקונים למיקרה תאונה לרולר או משהו.. או שתלך ל´דרך צלחה´ ברעננה, יש שם גם מיבחר גדול, מחירים מאוד סבירים, ומאוד חשוב שירות, והמוכר יסביר לך ולימד אותך רבות על הרולרים, וייתן לך טיפים מאוד מועילים. בהצלחה.

ועוד משהו...

עזרא סוגר ב-2 אז חשוב להגיע לפני. לגב דרך הצלחה יש שם אלה חנו תפשוט אחלה מוכרים ויחס ואני מאוד ממליץ לך לקנות.

לך לאיציק דייג וספורט

פתוח עד שעה 7 ורבע ויש לו שם מבחר מאוד גדול אני אישית קניתי שם רולר ב600 ש"ח של קואוונטום אירון. הוא יתאים לך חכה ורולר מיוחדים לזירזור ויעשה לך הנחה. מקווה שתקנה.ותתחדש|!

למעלה