בנוגע לשאלה "מי הכי טוב בעולם"

Johnblaze

New member
בנוגע לשאלה "מי הכי טוב בעולם"

קראתי פה את הדעות שלכם בנוגע לשחקנים הכי טובים בעולם רק רציתי להגיד לכם שאתם לא יכולים לדעת מי השחקנים הכי טובים בעולם רק על דעת עצמכם כלומר,אם אתם נשענים על דעות של מוסכמות של שחקני פוקר גדולים או תוצאות בשנים אחרונות זה בסדר (אבל אז זה כבר לא הדעה שלכם) אבל אתם לא יכולים על דעת עצמכם לבחור מי טוב ומי לא מהסיבה הפשוטה:אתם בעצמכם לא מספיק טובים כדי לשפוט רוב השחקנים בפורום הם ממוצעים ומטה ויש אומנם כמה מעטים טובים פה,אבל גם הם לא ברמת WORD CLASS ככה שגם הם לא יכולים לשפוט כדי באמת לדעת אם שחקן מקצועי טוב יותר מאחר ,ההגיון שלי אומר שצריךלהיות לכם ידע תאורטי בפוקר גדול לפחות מאחד מהם ומה לעשות אין לכם ,ואנילא מתנשא עליכם כי גם לי אין .כי מה לעשות,פוקר זה לא משחק קל

shaywh

New member
באותה דרך שבה אנחנו יודעים שיוסיין בולט הכי

טוב- מבחן התוצאה

2המרפא

New member
../images/Emo45.gif בדיוק כמו שאני לא צריך לרוץ מתחת ל10

שניות 100 כדי לדעת שבולט הוא הכי טוב בעולם. יש תוצאות וזה מה שמוכיח את עצמו. אני יכול לראות איך שחקן משחק ואיך הוא עושה דברים כדי לדעת אם הוא טוב או לא על פי השיפוט שלי אבל זה בעיקר התוצאות. כשאני רואה את פיל הלמות' מבייש את עצמו בPAD אין לזה שום קשר אם יש לי 5 צמידים או לא.

Johnblaze

New member
מבחן התוצאה זה מצויין

הבעייהשמהכרות שלי עם אנשים ,לא קשור לפורום,ואני מכליל,יש להם איזה תדמית על שחקן וזה הולך איתם בלי קשר לתוצאות ואם כבר אנשים בוחרים לפי תוצאות אז הבחירה שלהם היא לא עניין של דעה . אלא של מידע מוחלט ואין פה דיון כלומר מספיק להביא טבלה את המרויחים הגדולים או אחוזי הצלחה בטורניר וזהו. " אני יכול לראות איך שחקן משחק ואיך הוא עושה דברים כדי לדעת אם הוא טוב או לא על פי השיפוט שלי " זהו שלא,השיפוט שלך ושלי לא מספיקים כדי להחליט אם המהלך הוא נכון או לא,אנחנו לא רואים את כל התמונה וגם אם כן,חסר לנו הרבה ידע בפוקר כדי להחליט (חוץ ממקרים קיצוניים)

shaywh

New member
אם זה נושא סובייקטיבי אז מותר שתהיה לנו דעה

לא רק לשחקנים אחרים. גם כל אחד יכול לעשות מבחן תוצאה לפי הקריטריונים שהוא מעדיף. לנגראנו יש הכי הרבה כספי זכיות מטורנירים אבל הROI שלו לא טוב כמו של ג'יימי גולד, תהיה בטוח. לפי ההגיון שלך גם אין מה להביע דיעה פוליטית כי אנחנו לא יודעים את התמונה המלאה בכל נושא ואנחנו לא מקצועיים בנושא ובכל זאת (!) אנחנו הולכים לבחירות ומצביעים.

Johnblaze

New member
OK

ההשוואה לפוליטיקה לא הוגנת,זה לא אותו דבר ואני לא יתחיל לפרט מדוע אתהלא צריך להיות אוסיין בולט כדי לבקר אותו,אתה יכול להיות גם מומחה לתחרויות ריצה או פיזיולוג אבל אם אתה לא זה ולא זה ,למה שתהיה צודק בתחום כ"כ מסובך ? כמובן שיש לך את הזכות להביע דעה,אין ספק,לכל אחד יש אבל מה שאני טוען שהדעה שלך לא שווה כלום. "לנגראנו יש הכי הרבה כספי זכיות מטורנירים אבל הROI שלו לא טוב כמו של ג'יימי גולד, תהיה בטוח" אתה צודק,ככה צריך להיות דיון עלמי שחקן הכי טוב אבל, 99 אחוז ממהודעות ומהשיחות שלי אם אנשים הם לא כאלה. אמרתי,אין לי בעיה ספציפית בדיון פה בקשר לשחקנים הכי טובים אני רק אומר שיותר מדי פעמים אנשים נסחפים וסוחפים אחרים איתם בדעות שאין מאחוריהם הרבה.

NoEgo

New member
גבר אתה סתם מנסה לחרחר ריבים מיותרים

כל אחד יכול להביע את דעתו בעניין מי השחקן הכי טוב, בעינייך הדעה לא שווה הרבה, בעיניי הדעות של רוב האנשים בפורום שוות המון. יש מבחן תוצאה בפוקר, הטבלה לא משקרת וכו'. אני כן יכול להגיד לך מתי מהלך הוא נכון או לא נכון. אני כן יכול להגיד לך מי שחקן טוב בטורנירים ומי בקאש. ונראה לי שכל התלונות שלך הם לאנשים שאתה מכיר מסביב , חברים וכו' ולא ממש קשורים לאנשים בפורום הזה. אז כן פוקר זה משחק מסובך, אבל תן קצת יותר קרדיט לאנשים פה, יש פה לא מעט עם הישגים מאוד יפים. ודבר אחרון: אם אתה כותב "יתחיל" במקום "אתחיל" כמו שצ"ל, אז זה אומר שאתה לא מוסמך לכתוב?

The RKO Master

New member
מנצ'סטר יונייטד קבוצה ממש טובה

אהה סליחה אני לא שחקן כדורגל מקצועני אני לא יכול לדעת את זה. התוכנית רמזור מעולה אהה סליחה אני לא תסריטאי. הנעליים שלך ממש יפות אההה סליחה אני לא סטייליסט. לא צריך להיות מומחה בנושא מסויים כדי להביע דעה על משהו באותו נושא.

napox

New member
מבחן התוצאה ? כמו ג'ו קאדה ? :)

גם מבחן התוצאה לא עושה אותך שחקן גדול, אבל עושה אותך מאוד עשיר. נכון שראינו קטעים ערוכים אבל עדיין מבחן התוצאה לא עבד כאן.

shaywh

New member
בקשר לקאדה

משהו שלא נראה לי שהרבה מבינים. יש לו סגנון מסויים של הליכה על הכל או כלום. חפשו את הגרפים שלו בשארקסקופ jcada99 (גם בטילט וגם בסטארס) ותבינו למה אני מתכוון. חוץ מזה, הוא צעיר. מבחן התוצאה הוא תמיד בלונג ראן. אם בשנה שנתיים הקרובות הוא יזכה בעוד טורניר גדול אז נדבר עליו אחרת...

NoEgo

New member
בהחלט גרף נאה, אבל...

האמת שיש לו כמה זכיות יפות מאוד בטילט, בסטארס רק זכיה אחת רצינית בינתיים - בדאבל יו קופ סקנד צ'אנס. אבל מה שאותי הדהים שם, זה שהוא מופסד מעל 100k בהדס אפ! אני מניח שעם בנקרול כמו שיש לו כרגע זה בערך כמו שאני אהיה מופסד 10 דולר בהדס אפ ועדיין... הנה הגרף: http://www.pokerprolabs.com/Persona...d=12731633&pnid=1&tt=4&dt=0&gt=1&w=240&h=180

Harleydude

New member
הבעיה היחידה שיש לי אישית

עם מבחן התוצאה זה שלאנשים לפעמים יש זכרון קצר. ניקח את דוגמת טום דוואן, כשהוא פרץ לתודעה היותר רחבה בHSP (אחרי שב2+2 פחדו ממנו כבר כמה שנים..) אנשים תפסו ממנו אלוהים, אחרי השבוע ההוא עם איסילדור הוא פתאום אובררייטד, מהמר כפייתי, אחד שיתרושש אוטוטו וכו'... אני לא פתחתי את ההודעה הזאת בשביל לדבר על דוואן אלא בשביל להגיד שכן, מה שקובע זה מבחן התוצאה, ובעיסוק כמו פוקר כסף זה רק דרך לשמור על תוצאה. יחד עם זאת חשוב גם להסתכל בתמונה היותר גדולה ולא להספיד אנשים מהר מדי. הייתי רוצה להביא את הלמות' כדוגמא אבל אני פשוט לא יכול, אני מסתכל עליו משחק וחושב לעצמי "וואו, מה לא הייתי נותן בשביל לשחק פוקר בתקופה שה-ו-א עשה מיליונים..."..

למעלה