בנוגע לשירי בונוס - שאלה לטיפקס

slallum

New member
בנוגע לשירי בונוס - שאלה לטיפקס

למה לא שמתם את השירים שאפשר לשמוע במלואם זמינים להורדה? זה סתם יותר זמן בשבילנו ללכת לאתר וללחוץ על הלינק.. במקום זה יכולנו פשוט להפעיל את השיר על המחשב.. מה הבעיה?

slallum

New member
ועוד שאלה

מצאתי איך להוריד את השירים ישירות למחשב, זה חוקי?

slallum

New member
../images/Emo124.gifתקלה באתר../images/Emo124.gif

מרטיב שאנאנאס וכל לילה אני כמעט (נעימה) לא פועלים באתר

slallum

New member
לינקים לשירים של טיפקס

כמובן - אלה שאפשר לשמוע מתוך האתר - עכשיו שמתי לינקים בשביל להוריד אותם ישירות למחשב. אני לא רואה סיבה שזה יהיה אסור, בגלל שמנויים על Quicktime Pro יכולים להוריד את השירים למחשב, וזה לא שטיפקס שילמו כסף ל-Quicktime, נכון?
אם זה לא חוקי, אני מתנצל
אוקי אז ככה - תורידו את הקובץ המצורף, תפתחו אותו, ותלחצו על איזה שיר שבא לכם
כמו שאתם רואים, חלק מהשירים בעייתיים
אם אתם לא מצליחים להוריד את השיר המבוקש, תלחצו מקש ימני -> שמירת יעד בשם. (או באנגלית - "Save target as.."). תהנו

1מאיוש

New member
למה אתה צריך להוריד שירים של טיפקס?

מה הבעיה לקנות דיסקים! אני מקווה.. שאם אתה מוריד.. זה לא את כל השירים וזה כמה.. ושהם ל"טעימה" כמו שקובי אמר פעם ואח"כ אתה קונה! ככה לפחות אני! הורדתי כמה שירים ושלחו לי אבל אז קניתי דיסק ועוד דיסק.. עד שיש לי את כל ה-10 [וסיגנל אחד: "כל יום אני כמעט"]

slallum

New member
תכנסי לאתר של טיפקס

ותראי שיש שם שירים שהם לא נמצאים בדיסקים.

slallum

New member
ברור שלא ../images/Emo8.gif

גם אם הייתי עושה, זה לא היה חוקי והיו מוחקים את זה
תסמכי על הוד

הוד11

New member
הורדה היא דבר לא חוקי ואסור

לקבל אלבומים מקרובי משפחה בגניאה זה מותר

הוד11

New member
גם אני הורדתי בהתחלה

אבל אז קניי את יושבים בבית קפה, ואז את שני הראשונים ואחר כך את העצב עבר לגור כאן ואז את דיסקו מנאייק והחיים שלך בלאפה

porky169

New member
גם אני עשוה את זה

למרות שיש מקרים שבהם לא ניתן להשיג את הדיסק בשום מקום ע"ע האלבומים של דני סנדרסון שאותם אין אפשרות למצוא בשום מקום חוץ מחנויות תקליטים יד שנייה ובתוכנת שיתוף שלא אזכיר את שמה אבל הנקודה היא שאת השירים האלה המצפון שלי שקט כשאני מוריד אותם בואו נגיד ככה

טיפקסית

New member
אפרופו שירי בונוס מחפשת עוד בונוס

טיפקס גל/קובי/רמי אתם זוכרים את ההופעה שלכם עם הדג נחש במועדון התיאטרון ב-30.8.1999? עשיתם שם את השיר "אני אוהב אותך" שהתארח בו שאנן סטריט הקלטת וידאו של המופע אצל מתן,היא שלי במקור יש מצב אתם מעלים גם את זה? באמת שזה גרסה מעולה לשיר הזה,עם וורס ענק של שאנן. אההה ומאותה הופעה אם אפשר גם את הקאבר שעשיתם לשיר "לאסט כריסטמס" של ג'ורג' מייקל,אם יש לכם את זה עוד [אם לא אז לא כי בכל מקרה בהזדמנות הקלטת תחזור אליי ואני אוכל לראות את זה שוב] זהו רק שני אלה וחוץ מזה-אתם נאמבר 1!!!! מה עם קצת קטעי וידאו באתר? אין תכנון להעלות משו?

slallum

New member
טוב, הנה לכם, מי שרוצה להוריד למחשב

עכשיו זה אמור לפעול

למעלה