בנוגע לשרשור -עזרה ראשונה

גריני

New member
בנוגע לשרשור -עזרה ראשונה

על היוזמה המבורכת
האם הבנתי נכון - שאנחנו מוזמנים להוסיף לשם נושאים עליהם אנחנו מבקשים מידע נוסף
הערה לסדר: נראה לי שהשרשור הזה יתפתח למשהו מאוד ארוך ופחות נוח לקריאה. מה דעתך על פיצול למספר שרשורים, נניח א'-ג' - שרשור אחד, ד-ח - שרשור נוסף וכו'?

תודה גריני.

כן כולם מוזמנים, אבל צריך לזכור שמדובר בעזרה ראשונה שהינה חשובה כשלעצמה אך שיטחית ועוסקת בעולם התוצאות והסימפטומים. היא אינה באה להחליף את הטיפול העמוק והיסודי שעיניינו הסיבות. דיכאון למשל אינו קשור לעזרה ראשונה, כנ"ל אוסטיאופורוזיס, או לחץ דם וכדומה. זה צריך להיות בעל אופי סוער ופתאומי יחסית. לא מפריע לי שיהיה ארוך אלא אם כן יש למערכת בעיה טכנית. נשרשר כפי יכולתנו ונעשה מזה מעין מפתח שלם. יתכן שבסופו של דבר נשאר רק עם כמה שורות רלוונטיות. בכל אופן, לא ממהרים, יש לנו זמן ומקום. ניראה עם הזמן איזה פנים השרשור יקבל. ממתינים לעזרה
. היוזמה המבורכת היא של ענת ושל נעה
ביקורות והצעות יתקבלו בברכה. בסדר האותיות שכחתי בהתחלה את הה',ח'..כנראה ששכחתי את האלף בית
,לא מחקתי כי הבחנתי בזה רק בסוף. שישאר כך.

השרשור נועד לכתיבת המידע ועידכונו

בלבד. שאלות, דילמות בנוגע לפרטים וכדומה, אני חושב שאולי כדאי שתשאלנה כאן. זה ימנע עבודת עריכה מיותרת. חני. בנוגע לבחילות מאוכל ונסיעות, סידרתי זאת, תודה

ענת תענוג, ישר כוח ../images/Emo140.gif

מענין בנוגע לילדה מנפאל, יצא לי לראות את הילדה הזו שנבחרת בקפידה בגיל 0. וכפי שכתבת, אסור לה ליפול, להשרט, אסור להקיז את דמה, או שמה יוקז, לוקחים אותה ממשפחתה ובין לילה הופכת לאלה עלי אדמות. מאכילים אותה , משקים אותה, דואגים לכל מחסורה של משפחתה ואף למעלה מכך. מגיל 3-4 משתחווים ומנשקים את רגליה, והיא מברכת את מאמיניה בהנחת כף ידה על ראשם. היא אינה באה במגע עם העולם פרט למספר פעמים מצומצם בשנה. ילדות עשוקה. ופתאום יום אחד מגיעה הוסת ובין לילה נעשית טמאה ואסורה. מיד היא מורדת מרום מעלתה והופכת להיות כאחד האדם. בדרך כלל הן לא מצליחות להתפרנס, להתחתן, כי אמונתם אומרת שבעלה ימות. אז היא ממשיכה להיות מבודדת. מופרדת מהעולם. veratrum מאופיין בסיטואציה הזו של אובדן המעמד, הנפילה מלמעלה למטה וכן ענין הסטטוס וההתנהלות בחברה. ההתעסקות עם אלוהים והצ'אנלינג אליו delusion he is communicate with god delusion his great person וכו'. אוהב איך שאת כותבת. בזמנך. אליש

למעלה