בנוגע לתוכנית ששודרה על עמותת יחד

רות59

New member
בנוגע לתוכנית ששודרה על עמותת יחד

שלום לכולם שמי רות ואני אחראית משמרת בעמותה הנ"ל. גם אותי הראו אתמול בתוכנית, כמובן מבלי שידעתי בכלל שאופיע ומבלי שניתנה לי ההזדמנות להגיב. נכנסתי לעבודה זו לפני כחודשיים, אחרי שעברתי על כל המידע שנתקבל לעמותה בעיקר על המקרה של יעקב ביטון. הייתי עדה לכל המסמכים הרפואיים על מחלותיו של יעקב, ומאוד סיפק אותי לדעת שהעבודה שאנחנו עושים בעמותה הינה מצווה ומעלה מעבר לעבודה רגילה בה מקבלים משכורת. אני לא אשקר, לאחר הצפייה בתוכנית עלו לי המון שאלות לגבי אמינות העמותה ומה קורה מאחורי הקלעים, דברים שאני לא יכולה לדעת במאה אחוז כמו למשל האם באמת הכסף עובר למשפחה, האם נעשה שימוש לא כראוי האם וגם אני נתתי בכך חלק ללא ידיעתי בכלל??? אבל כל השאלות הללו לא הצדיקו כלל שהתוכנית שודרה ללא תחקיר מעמיק כראוי לתוכנית שמחשיבה את עצמה כרואיה לצפייה, לא שאלו את השאלות הנכונות לא בדקו לעומק את הדברים והראיות וכלל לא נתנו הזדמנות לתגובה הולמת מה גם שאם כבר בודקים כמו שצריך היו צריכים התחקירנים לפנות למנהל העמותה בכבודו ובעצמו, ולא למנהלים הקטנים שהם סך הכל בורג קטן במערכת.במקום זה רק הביאו "טלפנית" שתכנס לעמותה, ותצלם אותנו בזמן פעילות שגרתית שלא מעידה כלל על מעשה לא כראוי... אם באמת היה חשוב לצוות התוכנית להביא ראיות נכונות, היו מצלמים את האישורים הרפואיים שקיימים בעמותה וניתנים לכל דורש, ומצךליבים אותם עם דברי האם, היו ניגשים לפנקס החשובנות ובודקים שאכן לא יצאו צ'קים למשפחה, היו דורשים להביא את מנהל העמותה אל בית האם ולהתעמת איתה אישית ע"מ להבין מה הסיפור. אך מה שנעשה בפועל הוא דבר שטחי, מה גם שלאם ולבנה הייתה הזכות להסתיר את פניהם, ולי, לנאור ולאותם טלפניות שבאמת לא הלכו בזדון ע"מ לגנוב כספים הראו את הפנים טוב מאוד. לסיכום, גם אני, כאזרחית מן השורה במדינת ישראל, כואב לראות את הדברים המושחתים שנעשים בארצנו, וגם אני תומצכת בתוכניות כאלו שמוציאות לאור את האמת...אך לאחר שראיתי שהתחקיר לא נעשה בצורה הנכונה ולא משדר את הדברים כפי שהם, יהיה לי קשה מאוד להאמין ששאר התחקירים לא נעשים באותה הצורה בדיוק ובאים רק להכניס רייטניג לתוכנית, משמע כסף למנהליה ויצריה של התוכנית...מה שגורם למעשה לתוכנית להיות הזדמנות עסקית מצויינת ולווא דווקא לעמותות כאלו ואחרות שבאמת מטרתן היא לעזור.... יום טוב רות

go4it3

New member
רות היקרה אתם יכולים לכתוב פה מה שבא לכם

כל עוד לא הוכחתם צדקתכם התחקיר הוא מה שראתה מדינה שלמה... את וחברייך טוענים שסילפו אתהעובדות ,מאמינים בדרך שלכם תילחמו בכול אמצעי התקשורת ואל תתחבאו בפורום עלום שם
!||!! מבחינתי יכול להיות שכל המגנים בפורום על העמותה זה אותו אדם ... .. כל עוד לא נלחמתם על צדקתכם אתם גנבים ותו לו.. ככה זה בחיים

למעלה