בנוגע ל
ביישוב

בנוגע ל../images/Emo177.gif ביישוב

שלום לכולם. נדמה שהשנה יותר מתמיד יש ממש מכה של יתושים. עשינו ריסוס פרטי אבל זה ממש "כוסות רוח למת". אתם יודעים אם ריססו ביישוב? תודה לכל מי שעונה ומקווה שהילדים לא יראו כמו זרקורים...

אבוקדו10

New member
מצטער

מצטער לשמוע ועוד יותר מצער אותי שכבר כמה ימים לא קיבלת תשובה אני מקווה שתקבלי תשובה בהקדם אני רושם את זה כדיי ששאלתך תתפוס את המקום המגיע לה ואולי מישהו יענה לך

גם אני מצטער, פעמיים:

פעם אחת על תשובתי המתמהמהת. אין זו דרכי. פשוט העומס של הארועים האחרונים שאבו אותי אליהם ואני מתנצל. פעם שניה על היתושים. לגבי היתושים ישנן תכתובות קודמות בפורום לגבי הבנה מורחבת על מה מדובר (לארי-אשמח לראות קישור) ודרכי התגוננות אישית, שהשורה התחתונה שבהם מדברת על שני מקורות דגירה מועדים: האחד, באזור הנחל הנמצא באחריות קרית ספר (ואני מנדנד להם שיבצעו את העבודה לפי המסוכם איתם). השני, מקוי מים בישוב עצמו, הן פרטיים והן ציבוריים. לגבי מקורות ציבוריים אנחנו מחפשים כל הזמן מפגעים כאלו ומיבשים אותם (כולל במערות שרחוב הפסגה, לדוגמא). לגבי מקורות פרטיים חשוב לדעת שדלי אחד של מים עומדים או גג אחד שדוד השמש שעליו נוזל בלי ידיעת הבעלים יכול לגרום לדגירת יתושים בהיקף שיגרום לישוב שלם לסבול מאוד. נודה לכל מי שיסב את תשומת ליבנו למקורות מים עומדים או לנזילות ציבוריות וכדומה, ואנחנו נעשה כל מה שצריך כדי לחסלם.

למעלה