בנוגע ל-SOYCD

DOCTOR ROBERT

New member
בנוגע ל-SOYCD

בשיין און יו קרייזי דיימונד,בחלק הראשון, כשהם מתחלים סוף-סוף לשיר, הם שרים remember when you were young... אז אחרי השורה הזו מישהו פתאום צוחק. יש לכם איזשהו מושג נשל מי הצחוק הזה ולמה הוא צחק? בתודה, דוקטור יפתח רוברט.

נימרודל

New member
נראה לי שזה ווטרס...

והוא צחוק סתם בשביל להוסיף משהו לשיר. אני מניחלה שאפשר לקוא לזה אפקט... o__0 כמו צחוק שצוחקים כשנזכרים בילדות המתוקה שעברה מזמן...

גם בדארק סייד

יש את הצחוק הזה, ולדעתי זה צחוק של שגעון, אחרי שהראש שלך נמצא במקום אחר (ואני לא מדבר מתוך ניסיון :) ) ככה הם זוכרים את סיד. צוחק ונהנה מהחיים!

נימרודל

New member
בדארק סייד זה צחוק אחר...

בדארק סייד הוא באמת משוגע. אבל בשיין און זה צחוק קטן וחמוד כזה.

לדעתי זה סתם קטע צחוק, בלי פרשנות.

לא נראה לי שהצחוק שם מסמל משהו, כי אחרי הכל לא לכל דבר יש סיבה ופירוש. סתם התאים להם שם הצחוק לסתום חור קטן בשיר.

אין "סתם" בשירים של הפלויד

הצחוק הזה הוכנס לאחר השורה Remember when you were young ולפני You shone like the sun - ויש לו משמעות בהקשר הזה: צחוק משוחרר, חסר דאגות, של צעירים.

ובהופעה של ווטרס

בריו דה ז'נירו- היה מנוף עם רמקולים שהשמיעו את הצחוק ממול הבמה (כלומר- מאחורי הקהל) כשווטרס הצביע לכיוונו

DOCTOR ROBERT

New member
נצל"ש לשירשור שלי

מה הקטע של השיר is there anybody out there? ז"א, אני מאוד אוהב את השיר, אבל לא הבנתי למה הם מתכוונים שם.

DOCTOR ROBERT

New member
המשך

זת'ומרת, אני מבין את המשמעות המילולית (האם יש מישהו שם בחוץ?) אבל לא הבנתי את קטע של השיר

DOCTOR ROBERT

New member
ועוד משהו אחד קטן...

בסוף another brick in the wall part 2, שמעתי מישהו צועק משהו לא מובן, שלי אישית נשמע כמו: how can you hapitty- puding?!?.מוזר... מישהו יכול להגיד לי מה לעזאזל הוא אומר שם?

TAZ!

New member
"If you don't eat your meat..."

"...you can't have any pudding! How can you have any pudding if you don't eat your meat?!"

Itai8

New member
שמעתי שבדארק סייד הצחוק

זה צחוק של מישהו שראיינו ושאלו אותו שאלות על המוות משהו כזה והוא צחק וגם בסוף האלבום שומעים - there is no dark side of the moon... זה גם מישהו שראיינו ושאלו אותו משהו על הצד האפל של הירח וזה מה שהוא ענה תקנו אותי אם טעיתי

למעלה