בנוט
כנסו לפה

jenngirl

New member
בנוט../images/Emo70.gif כנסו לפה../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif

Justified - The Videos OUT NOW! Justin Timberlake's first home video release as a solo artist is out now and you don't want to miss it! The DVD includes all of his hit music videos including: Cry Me A River, Rock Your Body, Like I Love You and Senorita plus live performance footage from the 2002 MTV Video Music Awards, MTV's TRL Live in Time Square, excerpts from MTV's Making The Video, a rare look at Justin's 2003 Brit Awards performance and MORE! And be sure to keep an eye out for Justin's first concert DVD "Live In London," in-stores on November 18, 2003. אנשות
לג'סטין יצא דיוידי ראשון
אה ואם מישהי יכולה לתרגם לאחרות...פשוט לי אין כוח

jenngirl

New member
ה ת ר ג ו ם../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif

מוצדק- הוידאו יוצא עכשיו! הוידאו הביתי הראשון כאומן סולו של ג'סטין טימברלייק יוצט עכשיו ןאתה לא רוצה להחמיץ את זה
הדיוידי כולל את כל להיטי הוידאו: תבכי לי נהר(חח נשמע מצחיק),תנענעי את גופך(נראה לי
)כמו שאני אוהב אותך(נראה לי), סניוריטה פלוס הופעות במידת אורך(אין לי שמץ מה זה) מקס פרסי המוזיקה של אמטיוי 2002, להיטים לבקשת הצופים בהופעה חיה באמטיוי בטיים סקוואר, קטע מאיך עושים את הוידאו באמטיוי, קטע נדיר של ג'סטין מההופעה בטקס הבריטס 2003, ועוד! תהיה בטוח לפקוח עין החוצה בשביל הדיוידי הראשון של ג'סטין, בחנויות ב-18 בנובמבר 2003.

justin love

New member
וואי כן שלחו לי את זה באימייל מהאתר

הרשמי שלו... זה מזה מגניב אני ברגע שזה מגיע לארץ אני קונה ... כאילו דההה... אני חייבת אין סיכוי שאני לא קונה ברגע שזה יגיע לארץ אז אם מישהי מגלה ראשונה שזה בארץ שתודיע לנווווו...

למעלה