בנוסף להכל לאון חולה

טאניוש

New member
בנוסף להכל לאון חולה ../images/Emo7.gif

בא לי לבכות מרוב יאוש. הוא מנוזל ומשתעל נורא, למזלינו אין חום
. היינו השבוע פעמיים איתו אצל רופאת ילדים, לטענתה הוא לא מדאיג והכל יעבור תוך 3-4 ימים. ואין הרבה מה לעשות עם ילד בן חודשיים... ביום גיבוס האחרון חיכינו לתורינו שעתיים (והגענו בזמן)- וכל העולם ואשתו משתעלים, מתעתשים וכו', בלתי אפשרי לשמור על הילד. ומה אעשה ביום ראשון (גיבוס הבא)???? מאז שפרופ'פורת חזר פחות משעה עוד לא בילינו במרפאה...כמה כאב ראש, איזה שבוע נוראי
.

Adoushi

New member
טאניה

קבלו חיזוק וחיבוק
מקווה שהשבוע הבא יהיה יותר קל. החלמה מהירה ללאון, תרגישו טוב.

קןדפ כך תרגישו טוב

גם אנחנו חולים שוב, נמאס כבר! לדעתי, חכי שיבריא קצת ואז תלכי לגיבוס, כל עוד הגבס לא נופל מהרגל, תשאירי אותו שם עד שיבריא תרגישו טוב

מה שלומו היום?

חובה לצאת איתו קצת החוצה יש יום מדהים בחוץ ותאמיני לי ששמש יותר טובה מכל אנטיביוטיקה תרגישו טוב אורית

טאניוש

New member
לא טוב

הוא כמעט ולא אכל מאתמול, הקיא בבוקר והיה קצת חום. נסענו איתו למד"א- עד שהגענו החום ירד והבדיקות היו תקינות (למעט קצת חוסר בברזל). חזרנו הביתה, היינו איתו בחוץ בשמש והכל היה בסדר -עד שאוכל. הוא עשה כמה שלוקים והתחיל לצרוח, ושוב הקיא. הילד סמרטוטי לגמרי, והוא בדרך כלל פעיל וסקרן. מייאש שאנחנו לא מקבלים שום טיפול ואף רופא לא מתייחס ברצינות למה שקורה. אני חוששת שיתייבש. אני דיי חושבת לחזור איתו למד"א, או בעצם כבר למיון. אשתדל לעדכן...

אני מקווה שיש עכשיו כבר בשורות...

יותר טובות. איפה הייתם איתו בסוף עדכני אותנו!!!! בבדיקות הדם ניתן לראות התייבשות!!! והתייבשות זוהי אפיסת כוחות איך יכול להיות שאף אחד לא מתייחס כשהוא תינוק כזה קטן, הרי לא לוקחים סיכון???? חייבת לעדכן אותנו בדחיפות שבוע טוב בכל זאת, תרגישו טוב אורית

למעלה