בנוסף-

flofo

New member
בנוסף-

(הזכרתי את זה כי שמעתי שירים מאוד מעניינים שהזכירו לי את השירים באלבום הפרה) ולדעתי מגיעה לרייט תהילה גדולה, שלא יישכח כמו הריסון.

Nir of GondoliN

New member
למה ההודעה הזו קשורה?

תנסה לשרשר אותה להודעה ראשית. אלבום הפרה זה אטום הארט מאדר. רייט באמת גדול וגם הריסון אבל הוא חיפושית.

flofo

New member
הסבר

סליחה.. פשוט כתבתי משהו למטה ושכחתי להוסיף ויצא שכתבתי הודעה שלמה במקום עוד תגובה. ומה שכתבתי על רייט זה פשוט שהוא יוצר מאוד מיוחד בפני עצמו וזה מתבטא בהמון אלבומים שהם נתנו לו את הקרדיט ליצירה עם השם שלו. (למרות שזה בדרך כלל מתייחס למילים) אבל אפשר לזהות את הסגנון הייחודי שלו שתורם מאוד. אני יודע שהריסון הוא חיפושית, פשוט נזכרו שהוא היה גם משהו כמעט רק אחרי שהוא מת. (ואם תראה למטה-- תראה שכתבתי את שם האלבום באנגלית. ובבקשה, אל תזלזל. אגב- יש לי הופעה אחת , אולי שמעת אותה, מאמסטרדם 69, שיש שם גם סולו תופים חביב של מייסון. סליחה על אי הסדר.

adiville

New member
כבודו של הריסון במקומו מונח...

ותמיד היתה מודעות אליו. מה לעשות שפול מקרטני הוא הכוכב הגדול והמצליח ביותר וג'ון לנון תמיד ייזכר בשל הנסיבות הטרגיות...... ובקשר לרייט - מה יש לומר ? בזכותו יש לפינק פלויד את הסאונד הכל כך מיוחד של הסינת'. זה לא סאונד רגיל כי בתור מעריצה של אלפאוויל שהם להקת סינת'פופ אני קצת מבינה בתחום הזה.... יש לפינק פלויד את הצליל המיוחד שלהם שנותן תחושת ריחוף שמימית כזאת.... העבודה הכי טובה של רייט לדעתי היא בשיר : shine on you crazy diamond.

meandmeandme

New member
אני חולק

לדעתי רייט עושה עבודה מצויינת על הקלידים באלבום אנימלס. עם הקלידים הוא נותן לשיר את האוירה שהכי מתאימה לו. הפסנתר הגרובי בPigs. האורגן ההיפנוטי בקטע מעבר בDogs והפתיחה הרגועה לשיר הנפלא Sheeps. גם בדארק סייד הוא עושה בדיוק אותו דבר. אורגן הג'אז הקופצני בטיים והפסנתר המרגש בGreat Gig. קלידן נפלא לדעתי. אך יש רבים וטובים ממנו.

Nir of GondoliN

New member
מצטער אם להודעתי היה טון מזלזל

flofo

New member
בקשר להופעה

על אומה גומה כתוב שההופעה הייתה ביוני 69 (ההופעה באומה גומה) ואילו הבוטלג יצא כ-3 חודשים אחר כך, כהופעה שהייתה באמסטרדם.

למעלה