בנושא האזרחות ההונגרית

• פותח הנושא olee
  • פורסם בתאריך

olee

New member
בנושא האזרחות ההונגרית

האם יש אמת בספורה של חברתי, שאנחנו דור שני לא יכולים להוציא אזרחות הונגרית באם הורינו לא הוציאו תעודת אזרחות הונגרית? אני לתומי חשבתי במספיק כל התעודות הנידרשות כפי שישראל כתב פעם ואין צורך שההורים גם הם יעברו את ההליך מישהו יודע???

B T1

New member
לפי מיטב ידיעתי, ישראל כתב...

מתוך ניסיון אישי, ואומר כל אשר כתב, נכון.

olee

New member
ברור ובטוח אין לי סייג על דבריו

השאלה היא האם בן להורה יליד הונגריה הרוצה באזרחות התנאי הוא כי להורה תהייה אזרחות גם או שאין לכך חשיבות?

ברק 188

New member
והיה ... ?

ההורה (אבא) במקרה שלי יליד הונגריה ונפטר כבר מסמכים אין לא נשאר כלום אחרי השואה,יודע את מקום הולדתו ושמות הוריו, מה עלי לעשות כדי להוציא דרכון הונגרי במידה ואחשוב ברצינות על הנושא הנ"ל.

יליד הונגריה בוודאי היה אזרח

לכן תוכל כנראה לקבל אזרחות. אני באותו מצב -אבא יליד הונגריה ואין מסמכים. מה שנחוץ הוא תעודת לידה של האבא. אם ידוע מקום הלידה אפשר לקבל מהרשויות עותק רשמי של תעודת הלידה. אני הצלחתי בזה והשבוע אגיש בקשה לדרכון. בהצלחה נ.ב. הם מכירים אך ורק במקום לידה בתחומי הונגריה של היום.

olee

New member
הבהרה====השאלה הייתה האם

בכדי לקבל אזרחות הונגריתחובה שלהורה שנולד בהונגריה תהייה גם כן אזרחות הונגרית או שמספיק להביא את התעודות המבוקשות. כלומר האם כדי שלי תהייה אזרחות הונגרית אבי או אימי ילידי הונגריה מחוייבים בתעודת אזרחות גם הם?

טומי*

New member
לפי הבנתי מה שצריך זה.....

תעודות לידה של ההורים ילידי הונגריה. אין צורך שלהורים יהיה אזרחות הונגרית

תגובה לBT1

לBT1 שלום שלום אתה צודק שאתה מפקפק באינפרמציה שאני מסרתי(שלא צריך תירגום ע"י עורך דין נוטריון דובר הונגרית)הדרך הנכונה כדי למנוע בזבוז כסף ואמצעים נוספים היא לאסוף את כל המםמכים הרלוונטיים שיש להגיע לשגרירות ההונגרית ולהמשיך בתהליך לפי הנחייתם. לכל המעונין בהצלחה רוזנטל בלייר ורה

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif אזרחות הונגרית

שלום לך ורה אני מבקשת לקבל עוד הבהרות לגבי הוצאת אזרחות הונגרית; (כיוון שאינפורמציות שמוסרים בפורום אינן אחידות). האם את עברת את התהליך? כי אני דברתי עם אחד המתרגמים שרשומים על דלת השגרירות, (במקרה או שלא, עובד בשגרירות) והם בקשו לשלוח את הטפסים שצריכים תרגום לשגרירות, שם זה יתורגם, והעלות של 100 ש"ח למסמך ירד מהעלות של החתמת המסמכים. נאמר לי גם, שיש אפשרות להוציא דרכון משפחתי, כלומר, גם ילדי שנולדו פה, יכולים לבוא איתי, ועם המסמכים הדרושים, וכך לקצר הליכים. בכל זאת הייתי רוצה לדעת בדיוק מה הפרוצדורה המדויקת, ממי שכבר עבר את התהליך. (בגלל ששעות הקבלה שלהם הם שעות העבודה של רובנו, אני רוצה לעשות את התהליך בפעם אחת.) תודה מראש, evi . אגב, אמי ז"ל היתה בת רוזנטל, מי יודע, אולי אנחנו קרובי משפחה?!

../images/Emo39.gifלEvike שלום.

היה נחמד לקרוא את ההודעה שלך. שמי מהבית Bleyer הפכתי לרוזנטל מנישואיןומקור המשפחה מנישואי, פולנים.ולעינין סידור האזרחות והדרכון התהליך ארוך עם כול המסמכים שהיו לי כולל תעודת לידה שלי מהונגריה ושל אבי ז"ל גם מהונגריה נאמר לי בשגרירות שיקח כשנה עד שמסמכי האזרחות יתקבלו עבורי ורק אח"כ אוכל לסדר לבנים שלי. אבל האיפורמציה שמסרת לי היא מעניינת כך שאשתדל לברר אותה בשגרירות .אם יהיו לי חידושים אודיע לך. כל ישראל חברים והייתי מוסיפה אחים לגורל. בברכה ורה

למעלה