בנושא הגיור...

shira^

New member
בנושא הגיור...

פגישתנו הראשונה עם הרב אביאור היתה בחודש מאי (בעברית לפי הרב חודש אייר ) שלחנו מיייד לאחר הפגישה מכתב סיכום וטרם נענינו לפניה. האם מישהו יודע כמה זמן לוקח עד לבית הדין? ואני לתומי חשבתי שעד ראש השנה הנסיכה תחגוג כיהודיה כשרה. אבל, הם מתמהמהים להם. סמדר וזוהר אם אתן כאן אנא כתבו לי אם שמעתן משהו מהרבי....

אורנה ב.

New member
קחי נשימה ארוכה

תהליך הגיור לקח לי כמעט כשנה והבנתי שזה הזמן המקובל אלא אם כן את דתיה כשרה למהדרין.

לימור1

New member
בעניין הגיור

חברה סיימה את תהליך הגיור לבתה שהובאה מרוסיה רק בחודש האחרון, אחרי למעלה משנה וחצי. זה תהליך ארוך ומייגע.

shira^

New member
התקשרתי היום לרבי הנכבד

מסרו לי שהם בפגרה 3 שבועות. ויתחילו לזמן לבית הדין הרבני החל מספטמבר אז ממתינה בקוצר... ולא אני לא רבנית כשרה ולא דתיה חרדית או פאנטית אבל, בכל זאת רוצה כבר לסיים גם עם זה.

סמדר.ק

New member
גיור, גיור

הי שירה. גם אנחנו התקשרנו לכבוד הרב ואמרו ויתחילו לזמן בספטמבר כששאלנו איפה אנחנו בתור - הפקידה לא ידעה להגיד. לא נורא, בינתיים הנוצרים שלנו מסתדרים לא רע, נדמה לי.

מיכל@ל

New member
שירה,דברי עם ענבל

אמנם משהו קרה למחשב,אבל אני מקווה שזה יסתדר לה ,או שאולי את רוצה לשוחח איתה בטלפון ? גם הם ממתינים המון זמן . אגב,אביאור יצא לחופש עד ספטמבר.

ענבל*

New member
גיור

אז כמו שנאמר הרב אביאור יצא לפגרה עד ספטמבר, ובמשך יולי הוא היה לחוץ לסיים דברים, ככה שהיה קשה לתפוס אותו. אנחנו שלחנו את המכתב באפריל, אבל בגלל שאצלנו מדובר בילדה שניה, והגדולה- מה לעשות- לא הולכת לגן דתי, יש קצת עיכובים. (מקווה שקצת). עם ילד ראשון אין ממש בעיה, רק שזה לוקח זמן. תנדנדי בספטמבר, זה תמיד עובד.

למעלה