בנושא הטריויה מוזיקה חסידית....

מתנדב

New member
בנושא הטריויה מוזיקה חסידית....

השאלונים של הטריויה הגיעו אלי היום, ומבחינתי אפשר כבר להתחיל את הטריויה, ולגבי הסלולארים, יש אפשרות לכתוב את התשובה בפורום ומי שיענה נכון הראשון, הוא יזכה, האם זה מקובל על כולם השיטה הזאת?

תשמע...

אני לא חושב שיש עוד אופציה לסלולארים, ולכן זה רעיון טוב שמי שיענה ראשון יזכה בפרס, ואני מקווה שלא תכניס מוקדם בבוקר את השאלות כדי שבחורי הישיבות גם יוכלו להשתתף בחידון.

טריוויה

מה נשמע מתנדב?הרעיון מאד טוב,אבל כמה שאלות א.איך יערך החידון ב.באיזה נושאים ג.מתי מתחיל החידון ובאיזה שעה?

נייעס

New member
תפעיל ניטור ואז

את התשובות אל תכניס ואתה תוכל כן לקרוא אותם

מתנדב

New member
אבל הבנתי עכשיו מרפוש

שיהיה בעיה לאלו שגולשים מסלולארי, הם לא יוכלו לחזור לניק הקודם... וחוץ מזה זה בעיה להפעיל את הניטור במיוחד בשביל זה... אם יש רעיונות אחרים אני אשמח לשמוע.....

שיSY

New member
לא...

כי מי אמר שאני יהיה בפורום באותו שעה? יש לי רעיון שתפעיל את הניטור בפורום וכל אחד מחברי הפורום (מהסלולארי) יפתח ניק נוסף, ויאמר זאת בפורום, ואז שיהיה שאלה, ישלחו בניק הזה את התשובה, ורק אתה תראה את זה. (זה רעיון מסובך?)

מתנדב

New member
זה לא מסובך כל כך....

אבל זה בעיה שזה לא יאושר על ידי הנהלת הפורומים....

שיSY

New member
מה הפירוש?

הבנתי שכל מנהל פורום יכול להפעיל את הניטור, אני טועה?

מתנדב

New member
אני יכול להפעיל את הניטור

אבל זה בעיה להפעיל את זה בגלל זה... אם יש לך רעיון אחר אני אשמח לשמוע, כי אני רוצה כבר להתחיל עם זה

שיSY

New member
טוב,

אז לכל הפחות שיהיה שעה קבועה שבה תהיה הטריויה, כך שכל חברי הפורום ידעו מזה.

מתנדב אני חושב...

שבצוהריים או בלילה זה זמן הכי מתאים! לגבי הרעיון של שי אז הרעיון הזה לא ישים מכיוון שמפלאפון אם אני מחליף ניק אז אני לא יכול לחזור לאותו ניק.

שיSY

New member
בטח שאפשר...

אני משתמש בניק אחר בפורום אחר, וחוזר לניק שלי.

שיSY

New member
מה הבעיה?

אני יוצר ניק נוסף, ואח"כ עושה "החלף כינוי", זהו זה. מה יש עוד להסביר?

שיSY

New member
זה לא משנה...

אתה יכול ליצור סיסמא אחרת, או לכתוב את אותה סיסמא. אתה זוכר את הסיסמא של הניק "רפי", אם כן, אתה יכול להשתמש בזה עדיין.

למעלה