בנושא תרופות

ינשוFית

New member
בנושא תרופות ../images/Emo18.gif

אני חושבת שמאד צריך להיזהר לתת המלצה על תרופות ממש , אפילו אם נראה לכם שהמקרה מאד דומה לשלכם והתרופה מאד עזרה לכם , לעולם אי אפשר לדעת שהמקרה הוא זהה , ולכן לא רצוי להמליץ על תרופות . מה שכן מומלץ זה טיפולים טבעיים שהצליחו או כמו הטיפות הרגעה "רסקיו" שהם על בסיס טבעי ולא יכולים להזיק . רפואה שלמה לכולם ולילה טוב

דולידול

New member
שלום...

אני מסכימה איתך לגבי התרופות למרות שכל אחד צריך להיות אחראי ולהבין שלא מה שטוב לך טוב גם לי. אבל חשוב לאנשים לדעת וקצת להרגיש בטחון לגבי תרופות בסיכיאטריות בגלל הסטיגמה הלא נכונה שיש לתרופות אלו. אני לא מסכימה איתך לגבי טיפוליים טבעיים שכביכול את מציינת שהצליחו לך. יש הרבה דבריים טבעיים שלא יכולים להתאים לכל אדם ואף עלולים ליצור נזק בגוף בלתי ניתן לריפואי. ואני מדברים על דברים טבעיים שיש בהם הצלחה מדהימה אשר במו עיניי ראיתי את הנזק שהם גרמו לאנשים מסויימים. לגבי הרסקיו פגשתי כמה אנשים שניסו וכל אחד מסיבה מסויימת אמר שלא התאים לו. לתשומת ליבך.

כרגיל ../images/Emo88.gif

יש להוועץ בפסכאטר שיתאים את התרופה באופן אישי וגם יעקוב אחר השפעתה כך שיוכל לשנות מינון או להחליף את התרופה לאחרת, לפי הצורך. אין לטול תרופות פסכאטריות בלי מעקב רפואי צמוד.

למעלה