כי אני חסרת סבלנות,
וכי אני מניחה שזה שרשוא עוף, סתם משהו שכתבתי: סיפור על פיה ומלאך הילדה הקטנה ישבה על המיטה בחדרה שבבית החולים. הם אמרו שהיא הולכת למות. הם לא אמרו את זה לה, אבל היא שמעה אותם אומרים את זה. היא לא ממש הבינה מה זה למות. היא הייתה רק בת 7. אבל היא ידעה שהיא לא רוצה למות. היא חשבה על המשמעות של זה כשהוא נכנס. הוא היה הבן של החברה הכי טובה של אימא שלה, ומבוגר ממנה בכ 10 שנים. הוא אהב אותה כמו האחות הקטנה שתמיד רצה ואף פעם לא הייתה לו. הוא התקרב אליה וחיבק אותה. "הם אומרים שאני הולכת למות," היא אמרה. "את מלאך קטן, את יודעת?" הוא אמר לה. היא הביטה בו, לא מבינה מדוע אמר זאת. "אלוהים מאוד אוהב את המלאכים שלו, את יודעת?" הוא אמר. "הוא כל כך אוהב אותם עד שהוא שומר את כולם לעצמו. וכשאחד המלאכים מגיע בטעות אלינו, אלוהים לוקח אותו בחזרה. במקום המלאכים הוא שולח לנו פיות. הפיות שומרות עלינו וחיות בשביל המלאכים שהוחזרו אל אלוהים. את מלאך קטן," הוא חזר. היא הביטה בו, לא אומרת דבר. למחרת הוא נהרג בתאונת דרכים. הם לא אמרו, אבל היא שמעה אותם. והיא חשבה, גם הוא היה מלאך. בגלל זה אלוהים לקח אותו. המחשבה גרמה לה להרגיש רע. הם לקחו אותה לחדר אחר וחיברו אותה למכונות. היא לא הבינה למה הם עושים את זה, אבל היא ידעה שהיא מלאך, שהיא עומדת לחזור לאלוהים. ואז, כשהיא חשבה על זה בפעם האחרונה, היא עצמה את עיניה. ואז היא ראתה אותו. הוא עמד מולה, ואז התכופף, מביט בעיניה. "לפעמים אנשים לא מבחינים בין מלאך לפיה," הוא אמר. "את צריכה לחיות בשבילי. ואני אשמור עליך מלמעלה. תבטיחי שתחיי בשבילי". "אני מבטיחה". היא פקחה את עיניה. הרופאים נשמו בהקלה. אמה נכנסה לחדר בסערה וחיבקה אותה. "אני הולכת לחיות," היא אמרה. "אני הולכת לחיות בשבילו. הבטחתי". ואמממ...
ההשראה (
) שלי, וצירפתי תמונה שאלינה (wanted dead or alive) עשתה...