בנותתתתתתתתתתת ראיתן????

בנותתתתתתתתתתת ראיתן????

ראיתןןןןןןןןןןןןןןן אותם???????? בערוץ 24??????????????? איזה מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ראיתן איזה מושלם אדם ואושרי ושרון וערן ואביחיייייייייייייייייייי

כה הרגע ראיתי

יאאאאאאאאאאאאא איזה יאפיםםםםםםםםםםםםםםם התחלתי לצרוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח איזה חתיכים אלוהיםםםםם חחחח אבל איך הלבישו את אדםם חולה עליווו

חח אני..

התחלתיי לשיר ולצעוק כמו איזה משוגעת אמא שלי כזה מה יש לך הכל טופ..

litalg06

New member
ראיתי!!!! איזה מושלמיםםם

מתה עליהם! כאלה יאפיםםםםםםםם! מהממים!!!!1 חולעליהם בדםםםםםםםם!!!!

טוולי

New member
גמאניי שירנוששששששששש!!!

איזה מושלמיםםםםםםםםםםםם!! מחכההה ליום שני !! =)

טלעעעעעעעעע..

את באה?????????????????????????????????. אם כן דברי איתי איפה להיפגש איתך ועם נגה חברה שלי גם באה איתיייייייייייייייייי יאעייייייייייייייייייייי יום שניייייייייייייייייי אין איןןןןןןןן חולה על אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואושריייייייייייייייייייי

כיף לכן כנסו שניה..

עם אתן פוגשות את אדם או מי שזה לא יהיה (כיאילו מהבויז) אז מסרו שאני חולה,מאושפזת,מתה,דרוסה,שרופה,גוססת עליהםם פליזז
תודה מתה עליכןןן

בבקשהההה תזכרוו תתחשבו בי../images/Emo4.gifכנסו

אני מתחנננתתתת בבקשה ממכןןן עם אתן הולכות תתחשבו גם באלה שלא הולכותתת פליזזז
שירוש הכוסית

0o0o loren o0o0

New member
יאיאיייייי

אדם
כמה שלמות בבנאדם אחד
כמה
איזה יפיוף איך עשו לו ת'שיער ככה.. מושלם
אהפפתייייי.....
ורן

אופפפפפפפפ

אני לא ראיתי איזה באסההההההה:((( אבל לא נור אאני מנחמת את עצמי בזה שאני יראה אותם מחר בע"ה בשיר נולד :))))))))))))) חיים שלי הם נשבעתתתת!

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הם הכייייייייי

מושלמים שאי פעם אפשר לתאר או לחלום עליהםםםםםםם אממאאא רציתי לנשק אותםםם וגם איך התרגשתי שראיתי אותם על המסךךך אפח'ד לא הבין אותי בבית שליי חשבו אני משוגעת...

למעלה