בנותתתת באתי לבקר.. מה המצב?? איך החיים? אני בעיצומם של ההכנות לחתונה.. רק טוב לכולם.. מתה עליכן!!
ש שילי the one New member 18/4/07 #1 בנותתתת באתי לבקר.. מה המצב?? איך החיים? אני בעיצומם של ההכנות לחתונה.. רק טוב לכולם.. מתה עליכן!!
M mikmikonet New member 18/4/07 #2 שייייייייייייייייילי ../images/Emo99.gif בנות? מדי פעם נוחתים פה גם בנים... או שלא? אני עדיין בהלם שאת מתחתנת שיהיה בהרבה כייף חמד! הזמנת כבר את כולם? בואי לבקר.
שייייייייייייייייילי ../images/Emo99.gif בנות? מדי פעם נוחתים פה גם בנים... או שלא? אני עדיין בהלם שאת מתחתנת שיהיה בהרבה כייף חמד! הזמנת כבר את כולם? בואי לבקר.
נ נ ו נ י י י י New member 18/4/07 #3 שילי! כנ"ל על ההלם של מיק בקשר לחתונה אני זוכרת איך רק סיפרת לנו שהכרת אותו עוד בימי הקומונה העליזים שיהיה המון מזל טוב שוב מותק! ובואי לבקר
שילי! כנ"ל על ההלם של מיק בקשר לחתונה אני זוכרת איך רק סיפרת לנו שהכרת אותו עוד בימי הקומונה העליזים שיהיה המון מזל טוב שוב מותק! ובואי לבקר
ש שילי the one New member 18/4/07 #4 תודה.. עוד לא הזמנתי.. אממ.. שמתי לב שהפורום ריק משהו עובר עליו?