בנותתת דעתכן בנושא: מיבחן הגבר!

pashoshina

New member
בנותתת דעתכן בנושא: מיבחן הגבר!

אוקיי אז ככה אתמול ראיתי איזו סדרת טלויזיה שגרמה לי לחשוב קצת יותר ברצינות של משהו שכבר חשבתי בעבר בתוכנית דובר על מבחן לגבר שכולל הרמת טלפון אחד שלך שבעקבותיו נשלחת בחורה מתאימה בפטוטנציה לטעמו של הגבר שלך , במטרה של לנסות לראות אם יעבור את מבחן הנאמנות! האם יפול בפח ,האם יזרוק אותה לפח? מה שלא יהיה בסוף יוודע לך. אז נכון זה אכזרי ובלה בלה אבל למי איכפת?! אני רוצה לבצע מבחן דומה לבן זוג שלי ואני לא יודעת איך? למשהי יש רעיון? שמעה ? יודעת?

דן צ

New member
אויי ויי, אוי ויי

זה ממש אבל ממש לא בריא. למה ההתעללות הזאת? זה ממש מבחן לא הוגן, אם תבוא מישהי שתפתה את הגבר שלך ומכלתחילה תמשוך אותו והוא הפסיבי זה יהי לא פייר. מה דעתך לסמוך על הנאמנות של הגבר שלך? האם כל הגברים בוגדים? זה שהם פוזלים לצדדים ומביטים בבחורות אחרות זה לא אומר שהם כבר שכבו עם אותן הבחורות. אני מציע לך ממש לרדת מהנושא של נערת פיתוי.

pashoshina

New member
שיסתכל כמה שירצה...

שלא יבגוד לא משנה מי היא הרי היא בלי אקדח you know..

tofit

New member
זה רעיון גרוע ביותר

וזה אומר שמלכתחילה את לא סומכת עליו אני לא הייתי עושה את זה

Vdrums

New member
tofit צודקת

זה מראה שאת לא סומכת עליו בכלל. ממש עלוב שאת צריכה לעשות דבר כזה במקום לדבר איתו. ואם זה לשם שעשוע אז את ממש BITCHית אמיתית. אם מישהי היתה עושה לי דבר כזה הייתי מנפנף אותה באותו רגע.

pashoshina

New member
סומכת סומכת אבל

מי יודע בחיים יש הפתעות וכן בא חי להשתעשע!

tofit

New member
ואת חושבת שזו תעודת ביטוח?

אם הוא לא יתפתה לאותה נערת פיתוי, זה אומר שהוא לעולם לא יבגוד?

Vdrums

New member
נראה לי שחסרים לך ריגושים...

תפתיעי אותו עם דברים אחרים שירגשו את שניכם ולא רק אותך זה ממש עלוב. תת רמה.

bar666xp

New member
אישית בין אם הייתי מתפתה או לא

הייתי מנפנף מעיף בועט מה שיש. במקרה שכן הייתי הולך על זה לא רק יסורי המצפון גם לגלות שזה ביוזמתה?! במקרה שלא הייתי הולך על זה ומגלה בסופו של דבר כי המילה שלי לא מספיק ביי הינה הדלת שם רואה ביי!

Vdrums

New member
אני לא אתפלא אם פשושית

ראתה את זה באיזו סידרת נעורים אמריקאית נבובה...

עכשיו הכל מובן...

זו אותה הבחורה שכתבה על הבחור שלה שבקשר עם האקסית. ואני תמהה לעצמי, ההודעה ההיא הייתה כל כך מצוקתית ועכשיו לא מספיק שהוא בקשר עם האקסית את רוצה להעמיד אותו בעוד פיתוי, ואני שואלת את עצמי, למה לא כל יום פורים?????

ממש ניפוץ כל המיתוסים!!!

לא רק יפה, מנצלת גברים ועובדת גינה למחייתה [בסופו של דבר..], עכשיו, המהדורה החדשה, סקארלט סוכנת השב"כ!

leper

New member
אני לא חושב שתם מתאים כזוג

את לא בוטחת בו והוא לא הצליח להעביר לך תחושת ביטחון במע' היחסים. אני לא הייתי גורר את זה זמן רב, הייתי בוחן למה אני רוצה לבחון, מעלה את זה בפניו\(ה), ואם אני לא רואה לזה פיתרון הייתי נפרד, אין לי כוונה לחיות בחששות והייתי מייעץ לך גם כן לא לחיות באותה התחושה.

למעלה