בנותת... תצביעו לווסטי בראש 1 בלינק מובילים...
R rachelMcfadden New member 31/1/04 #2 אנחנו כבר ב 13850 אנחנו מתקרבים לבלינק והם מדי פעם מצביעים אבל זה כבר לא בהצפותאז יש לנו הזדמנות לעקוף אותםםם
אנחנו כבר ב 13850 אנחנו מתקרבים לבלינק והם מדי פעם מצביעים אבל זה כבר לא בהצפותאז יש לנו הזדמנות לעקוף אותםםם
I IrIsH BaBe New member 31/1/04 #3 ר-ח-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסי בטייייייייללללללללללללל לאייסיקיו!!!!!!! את לא יודעת איזו הפתעה מחכה לך שם!!!!!!!!!!!!! מהר!!!!!!!!!!!!!!
ר-ח-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסי בטייייייייללללללללללללל לאייסיקיו!!!!!!! את לא יודעת איזו הפתעה מחכה לך שם!!!!!!!!!!!!! מהר!!!!!!!!!!!!!!
R rachelMcfadden New member 31/1/04 #4 זרינה ממוש שלייייייייייי את לא יודעת איך אני רוצה אבל אחי הזההה 5 דקות הוא נתן לי הוא אומר שיש לו עבודה להדפיס אבל מחרררר! מחר אני אהיה מליון% באייסי!! מתה עלייך זרינה את תמיד יודעת לשמח אותיי עכשיו כל הלילה אני לא יוכל לישון כי אני אחשוב מה מחכה לייי (יכול להיות שזאת המלאכית שלי?? )
זרינה ממוש שלייייייייייי את לא יודעת איך אני רוצה אבל אחי הזההה 5 דקות הוא נתן לי הוא אומר שיש לו עבודה להדפיס אבל מחרררר! מחר אני אהיה מליון% באייסי!! מתה עלייך זרינה את תמיד יודעת לשמח אותיי עכשיו כל הלילה אני לא יוכל לישון כי אני אחשוב מה מחכה לייי (יכול להיות שזאת המלאכית שלי?? )
I IrIsH BaBe New member 31/1/04 #5 אהם...יותר נכון.... המלאכית השנייה.... חח זהו...לא אומרת יותר מילה!!! את כל כך תמותייייייייייייייי *ומחר באחד אני הולכת לקחת מגן אז תתחברי בבוקר או משהו*
אהם...יותר נכון.... המלאכית השנייה.... חח זהו...לא אומרת יותר מילה!!! את כל כך תמותייייייייייייייי *ומחר באחד אני הולכת לקחת מגן אז תתחברי בבוקר או משהו*