בנות אוהבות מניאקים

twigy

New member
בנות אוהבות מניאקים

מסכימים עם הטענה או מתנגדים לה ?

llika

New member
השאלה צריכה להתייחס לכולם

גם לבנים שאוהבים ביצ'יות (ויש כאלה, רק אל תשאלו מאיפה אני יודעת
) מכל מקרה, אני לא אוהבת מניאקים רוצה אחד טוב ולא אתפשר על אף אחד בדרך למצוא אותו. ליקה.

כמעט25

New member
לאון?!!?

אתה קורא פה למישהי ילדה ומתלונן שאני קוראת לך "ילד"?!?!?!?!

Angel crying

New member
לא

אוהבות.. אלא אם כן, מישהי רוצה שהוא יהיה מניאק אליה.. שיכול לקרות בסופו של דבר

dod_basim

New member
כן ברור אבל ברגע שבחור מתנהג כמו

מניאק ולא שם עלייך קצוץ את משתגעת ממנו ורוצה אותו פי 100

dod_basim

New member
פעם I שמסיכים איתי פה בפורום!!!

תודה גוייאבה סתם מצרף תמונה "אחי איפה אתה?"

זה בעייתי

כשבת אוהבת מניאק זה לא כי הוא מניארק. זה כי היא בטוחה שמסתתר משהו מעבר והיא גם מקווה שאליה הוא יתנהג יפה וגם..היא מקווה לשנות אותו. אנחנו לא מבינות שזה לא עובד ככה! מצטערת להיות אחת מאלה אבל כן...הייתי דלוקה על שני מניאקים שלמזלי לא הייתי איתם. זה לא שחיפשתי מניאקים, זה היה חזק ממני כל כך הייתי רוצה לומר שאני לא שם כי זה באמת דבר דפוק נורא!

TheWhiteTigris

New member
קראתי ספר...

את בטח שמעת עליו "גברים ממאדים נשים מנגה". כתוב בו על הצורך התמידי של נשים לשפר ולשכלל, והצורך התמידי של הגברים להתגונן משזה בטענה של: "אם זה לא שבור - אין מה לתקן", ומבגלל זה ההתנגדות לשיפורים.

TheWhiteTigris

New member
משעמם בחיים

עוד מעט כבר לא יהיה משעמם, ואז לא יהיה זמן לקרוא דברים כאלה. אבל עד אז, עבודה מאעפנה, אין הרבה מה להאשים אותי פה...

pain is MY love

New member
פעם אחת ולתמיד:

הטענה הזאת נכונה לחלוטין!!!! אני אישית חולה על מניאקים! לבחור טוב אין סיכוי איתי בחיים... בחורות בדרך כלל מחפשות את הגבר הגברי, המאצ'ו, החזק והיפה בחור שהוא טוב מדיי מתפרש אצלי כבחור חלש... ואני לא יכולה לסבול חולשה אצל גברים! אני חייבת כוחניות ושליטה... טוב אני אישית לא ממש דוגמא כי לי יש אובססיה לבחורים רעים... אבל בדרך כלל בחורה מחפשת אתגר, בחור שהוא קשה ורע והיא תצטרך לעבוד קשה כדי להשיג אותו... חוץ מזה שכמו שכבר אמרו פה כל בחורה מקווה להיות זאת שתשנה אותו וזאת שתאלף אותו... מיותר לצין שזה אף פעם לא עובד...אבל אנחנו כל פעם ממשיכות לנסות...

SuperStar84

New member
בנות משום מה נמשכות

לטיפוסים כאלה... דוגמא מובהקת לכך היא השרשור שלי מהיום שנקרא "עד כמה אני יכולה להיות טיפשה"

אני נאלצת להסכים

לא במודע אבל זה מה שקורה לי בשטח (בגלל זה אני כרגע לבד) אני מחפשת את הבחור הנכון הבעיה שכשמישהו חמוד נחמד וטוב מגיע אני די מסננת אותו ואיכשהו נשארת עם המניאקים שישברו לי את הלב :( כנראה שזהו טבע האישה

למעלה