בנות, אולי תתייחסו אליי ותענו לי|ב|

meme1975

New member
בנות, אולי תתייחסו אליי ותענו לי|ב|

אז הנה אני מעתיקה את שאלתי אליה לא כ"כ הגיבו אתמול ואשמח לשמוע מכן, ממי שקצת יודעת: שלום לכולן!!!!!!!!!! אני בת 28, חצי שנה ללא גלולות. ביום חמישי שעבר עשיתי בדיקת דם והתוצאה של hcg-b היתה 25. מתשובות לשאלתי כאן לפני שבוע הבנתי כי זה אומר תחילת הריון. היום - יום רביעי, כמעט שבוע אחרי, עשיתי שוב בדיקה והתוצאה היא 82. המחזור מאחר לי כיומיים-3.... האם זה אומר שתחילת ההריון תקין? האם לא היתה צריכה להיות קפיצה משמעותית יותר של ההורמון? אשמח לקבל תשובה בהקדם ממביני דבר מצפה בכליון עיניים לדעת שהכל בסדר.... חוץ מזה שאשמח לדעת אילו בדיקות רופא הנשים ימליץ לי לעשות? (חוץ מנוגדנים לאדמת וייעוץ גנטי)?????????????????????? האם יש בדיקות מפחידות בתחילת הריון? פולשניות וכאלה??..... תודה על התייחסותכן

smagi

New member
הבטא אמורה להכפיל את עצמה

בכל יומיים אז תעשי את החישוב בעצמך אבל כבר היו מקרים שהבטא לא הכפילה בהתחלה וההריון היה תקין תמשיכי לעקוב אחרי העליה באמצעות בדיקת דם.

פוקית27

New member
כמו שמגי אמרה צריך להמשיך לעקוב,

מחזיקה את האצבעות חזק חזק להכפלות יפות ובטאיות.

פּוֹנְג

New member
אני לא יודעת מה אומרת תוצאת

הבטא לפני האיחור (הבדיקה הראשונה שעשית, לפי מה שהבנתי הייתה לפני האיחור) מה שכן, התוצאה העכשווית של שלושה ימי איחור מראה על הריון. אבל אל תשכחי שהבטא צריכה להכפיל את עצמה בכל יום, זאת אומרת שאם מסתכלים מהבדיקה הראשונה של 25 - עד עכשיו -עושה רושם שיש איזו שהיא בעיה. (כאמור, אני לא יודעת איך צריכים להראות ערכי הבטא לפני האיחור!) לכן צריך להמשיך ולעקוב או לפנות לרופא. מחזיקה לך אצבעות

למעלה