בנות...אחלה פורום והסיפור שלי

בנות...אחלה פורום והסיפור שלי

לפניי כמה חודשים ביטלתי חתונה בגללהמשפוחה--החמה והגיסה... בעיקר בגלל הגיסה. שהתנהגה בצורה זועתית גם לאחר הפרידה לא האמנתי שאנשים יכולים להיות כה רעים החבר שלי הוא בחור מקסים ויש לו המון המון כבוד למשפחה -כל פיפס הוא מתפקד ואומר אמן גם אם זה משבש לנו את התוכניות דוגמא קטנה, כל שבת היה עלינו להתפקד לארוחת צהרים (חמין) ולי זה לא התאים פעם בכמה זמן אפשר ללכת ,אבל כל הזמן לרדוף אחרנו עם אוכל?? אנחנו ההינו סטודנטים באותה תקופה אמא שלו כל בוקר הכינה כריכים לכולם חוץ מ - לי .מאוד נפגעתי כי נתתי מעצמי להוריו המון עזרתי קניתי מתנות לקחתי את האח הקטן של חבר שלי לחוגים ולחברים והם היו נוסעים לחו"ל מביאים לכולם מתנות ולי ?? פשוט כלום !! לילות וימים בכיתי והגעתי למסקנה שחבר שלי לעולם לא יעזוב את המושב והם לעולם לא השתנו אז אמרנו שלום זה לזו זה כאב כי הייתה המון אהבה ..אבל לעולם לא אוכל לחיות ככה...עד היום כאב לי הלב שהפסדתי את אהבתי דרך אגב אמא שלו חיבבה אותי אבל האחות הקטנה של חבר שלי גרמה לחשוב אחרת ..דרך אגב אין לחברות אני ההיתי היחידה" שליוותה אותה ביום חתונתה ארגנתי לה הכל מסיבה לאחר המקווה קניתי לה כותנת לליל הכלולות פרחים ובלונים בחדר במלון ומה לא ובסוף מה קיבלתי? היום אני בראש שקט החיים שלי שקטים ..לא מאחלת לאף אחת פרידה כזו כואבת סליחה שהיה ארוך..

cookie1

New member
ואני גם חושבת כמוך שעם משפחה כן

מתחתנים. אי אפשר לנתק את הבעל / אשה מהמשפחה שלהם, בטח לא אם הם לא רוצים בזה. יש דברים שצריך לקחת בחשבון לפני החתונה, ומקרים קיצוניים כאלה לפעמים מצדיקים פרידה

בולי27

New member
הלוואי שהייתי מספיק חכמה

לראות את זה כמוך לפני שהתחתנתי. גם אני חד משמעית הייתי מתחפפת להם מהחיים. אבל אצלי הכל התחיל מתי שכבר קבענו תאריך ולא הייתי מסוגלת לבטל חתונה בגללם, הרגשתי שאני מענישה את עצמי כי אני מאוד אוהבת את בעלי. וגם חשבתי שבסוף הכל ישתנה.... תאמיני לי יש לך מזל! משפחה כזו בהחלט יכולה להרוס את ההנאה מהחיים המשותפים

המשך ..תודה על התגובות

ביום שבאתי לארוז את הדברים שלי חבר שלי עבד בגינה מאחרוי הבית שהיה שלנו באתי לארוז את כל דבריי חודש לאחר הפרידה אחותו חיכתה לי בבית ועם הפתעה ממש לא נעימה .. דפקתי על דלת EX ביתי, ופותחת לי בחורה את הדלת ואני שואלת אותה מי היא? והיא עונה אני החברה של החבר שלי ..לא ידעתי מה לעשות .. נכנסתי לתוך הבית ואחותו המכשייפה עומדת לה שם ומתה פשוט מתה לעזור לי לארוז את הדברים ..דמעות עמדו בגרוני חשבתי שעוד דקה אני מתה שאלתי איפה חבר שלי והיא ענתה שהיא לא יודעת יצאתי וראיתי אותו עובד בגינה ואמרתי לא איך הוא לא מתבייש להביא לפה מישהי והוא אומר לי איזה מישהי על מה את מדברת ... הסברתי לו שבחורה שטוענת שהיא החברה שלו פתחה לי את הדלת והוא היה המום.. מסתבר שאחותו ידעה שאני באה לארוז את הדברים שלי אז היא החליטה להביא את הבת של החבר של אבא שלה ואמרה לה להגיד שהיא יוצאת עם החבר שלי. בכל אופן אני אישית לא רגילה לקטעים כאלו זה מגעיל לחשוב שיש כאלו אנשים . אני וה- EX עד היום בקשר ואני לא אשקר אני עדיין אוהבת אבל מה לעשות אינני טיפוס של ריבים ושטויות וכמו שאמרתי החתן בא עם המשפחה שלו ולא בנפרד .. בנות יש עוד סיפורים שלא תדעו..אנשים משועממים שהורסים ליקירהם את החיים ..כמה עצוב

lihi30

New member
אורי הכל לטובה

אורי תאמיני לי שאת צריכה להגיד תודה ובגדול, הכל לטובה !!! חברה שלי התחתנה והתגרשה אחרי 4 חודשים ולמה ? כי היא לא הקשיבה לסימנים שהיו בדרך. שלושה חודשים לפני החתונה דיברו ההורים בינהם וההורים שלו הבטיחו לעזור בחתונה. חודשיים לפני הודיעו שאין להם כסף (ויש להם לא מעט) בקיצור היא התלבטה והתלבטה בסופו של דבר החליטה להתחתן בכל זאת...היא לא הבינה שההורים שלו עושים דווקא וחבל...בקיצור לא מספיק שהם לא עזרו בכלל בחתונה הם הזמינו מהצד שלהם המון אנשים שלא הגיעו לחתונה והם הפסידו על המנות שלהם 13,000 ש"ח לא חבל ? אחרי החתונה הוא לא דיבר עם הוריו בגלל כל הסיפור אבל ברור שזה לא יחזיק מעמד ואחרי 4 חודשים פתחו תיק ברבנות ? אז תאמיני לי מתחתנים גם עם המשפחה שלו ואם לא מסתדרים עם המשפחה, אלא אם גרים בחו"ל הרחק הרחק אז חבל על הזמן...בעיקר אם בן הזוג מושפע מהוריו.... שיהייה רק טוב !!! והמון אהבה

limor 2

New member
לדעתי הבעיה עם החבר ולא החמה

החבר היה יכול למתן את העניינים אם זה היה חשוב לו מספיק, במיוחד שזה מפריע לך. לא הפסדת כלום שנפרדת - בכל מריבה הוא יעמוד לצד משפחתו ואת תמיד תהיי מקום 2.

למעלה