בנות , אני אתחיל בשרשור תמונות של הסדרה ......
T the Girl of Love New member 19/11/06 #7 ../images/Emo214.gifווווווואי, תודהההההההההה!!! איזה תמונות מפתיעות אני לא רגילה לראות אותה ככה. ועכשיו אני מבינה למה היא עשתה כל כך הרבה "רעש" ברוסיה היא הרבה יותר יפה מבטי, כבר אמרתי? *מנסה לעכל* ח"ח
../images/Emo214.gifווווווואי, תודהההההההההה!!! איזה תמונות מפתיעות אני לא רגילה לראות אותה ככה. ועכשיו אני מבינה למה היא עשתה כל כך הרבה "רעש" ברוסיה היא הרבה יותר יפה מבטי, כבר אמרתי? *מנסה לעכל* ח"ח
W white angels New member 20/11/06 #97 באמת אפשר להבין למה היא נראית לא רע חמודה לאללה.. חחח תמונות יפות..תודה רבה!
T the Girl of Love New member 19/11/06 #8 ../images/Emo214.gifאויש, נזכרתי!תזהרי שלא תהיה הצפה, תגווני עם הסמיילים.. כי ישנה מערכת בתפוז שיכולה לחשוב שאת מציפה את הפורום או משהו כזה ...
../images/Emo214.gifאויש, נזכרתי!תזהרי שלא תהיה הצפה, תגווני עם הסמיילים.. כי ישנה מערכת בתפוז שיכולה לחשוב שאת מציפה את הפורום או משהו כזה ...
T the Girl of Love New member 19/11/06 #12 ../images/Emo214.gifאני רואה שחזרת ../images/Emo6.gif ושמחה שכך כמעט חטפתי התקף לב