בנות - אני בלחץ אטומי

אתי@

New member
בנות - אני בלחץ אטומי ../images/Emo12.gif

אני לא מצליחה להרדם... בעוד 10 ימים החתונה ואנחנו עוד עסוקים בשיפוצים של הדירה במקום בהכנות האחרונות לחתונה. לרונן עוד אין נעליים ועניבה (בנתיים הוא לא רוצה עניבה, אבל אין לי ספק שילחיצו אותו ללבוש ואז הוא ילבש משהו מגעיל...
). עוד אין לי ספר, ולפיכך גם לא קניתי שום דבר לשיער (כי אני לא יודעת מה לקנות). היום הלכתי אני, אמא שלי, שתי אחיותי ואתי אלבכרי (תודה!) לייעוץ אצל ספר. הוא היה ממש מקצועי ורציני, אבל רצה המון המון כסף (בערך פי 2 מכל אחד אחר). כנראה שנוותר עליו רק בגלל הענין הכספי (לצערי
!), מה שאומר שצריך להמשיך לחפש ספר. אח"כ צריך לקנות קישוטים לשיער. אחרי הספר הלכנו לקנות תכשיטים - אתי לקחה אותנו לחברה שלה שהיא תכשיטנית שעושה דברים משגעים. קניתי צמיד ועיגילים מקסימים - אבל אני לא ממש בטוחה שהם יתאימו לשמלה שלי. אני מתנחמת בזה שהם ממש ממש יפים וישמשו אותי גם בהמשך. עוד לא תיכננתי כלום למסיבת רווקות, וככל הנראה אני אצטרך לארגן לעצמי (2 מחברותיי נוסעות לחו"ל ואפילו לא יהיו במסיבה
). ויש את כל התיאומים הקטנים שצריך לעשות, פגישות עם בעלי מקצוע, קניות אחרונות, תורים לשיננית, קוסמטיקאית, ציפורניים וכל השאר. ואת כל זה אני צריכה לעשות במקביל לשיפוצים בדירה (שלא לדבר על זה שגם תיכננו לעבור לדירה לפני החתונה ועדיין לא הזמנו את הטכנאים של מכשירי החשמל החדשים שלנו ולא קיבלנו את הרהיטים שלנו). בקיצור מטלות לחודש שצריך לסיים בשבוע - איזה לחחחחחחחחחחחחחחחץ תסלחו לי שאני מתבכיינת לכן - לא הצלחתי להירדם מהלחץ הזה. וחוץ מזה, אני מקווה שמחר אתי תצרף תמונה של ההזמנה שלנו. שלכם אתי@ המתבכיינת

אתי@

New member
אה, איך שכחתי - גם ירח דבש לא ממש

סגור. עכשיו כשכבר לא נשאר כסף למסטיק בחשבון בנק - אנחנו חושבים על משהו קצר בהולנד. רונן@ מדמיין אותנו רוכבים על אופניים דו מושביים - הוא רוכב ומרכיב אותי מאחור. נשמע רומנטי, אה?

אתי@

New member
ועוד משהו מייאש ../images/Emo5.gif

לאבא שלי יש כישרון לקנות לארועים מיוחדים חולצות ורודות !!! הוא תמיד עושה את זה - יש לו משהו עם חולצות ורודות. אחד הדברים הראשונים שאמרתי להורים שלי אחרי שהתחלנו לתכנן את החתונה, זה שאני מתחננת שאבא שלי יוותר על הורוד. ובאמת הוא קנה חולצה בצבע שמנת - בדיוק כמו של רונן
אז הבנו שעדיף להחליף. ולמה לדעתכם הוא החליף את החולצה??? לחולצה בצבע ורוד אפרסק
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההה מה יהיה איתם (עם ההורים...) ???

הצלחת להצחיק אותי..קראתי לאיציק

והוא שואג.... ועכשיו הוא אומר ברצינות: "מה לעשות..זה הורים..הם לא מבינים שום דבר בדרך כלל"...... ואת זה אומר אב לארבעה....שרק אם הייתי נותנת לו את האפשרות היו לו עשרים..אז הוא מסתפק בלהיות ראש השבט של הצופים.

שושקה@

New member
היי אתי (שתיכן)

קודם כל - אני הייתי בטוחה שאת מדבר עם אבא שלי, עם החולצות הוורודות שלו. הבעיה עם אבא שלי שהוא באופן טבעי די ורוד... לגבי מסיבת רווקות - לדעתי את יכולה בכיף לוותר על העניין. אם את צריכה לארגן לעצמך והחברות הטובות בחו"ל. למה את צריכה את הכאב-ראש הזה?? - רק בשביל שתהיה מסיבה?. את הרי לא נפרדת מהחברות שלך - נכון? שיהיה חג שמייח!

אתי@

New member
תודה, אני שמחה שאהבת את ההזמנה ../images/Emo13.gif

בקשר למסיבה: החברות חוזרות מחו"ל באותו יום שבו תיכננתי לערוך את המסיבה, בשעות אחר הצהרים. ככה שהן כן יהיו במסיבה אבל פשוט לא יוכלו לארגן אותה. זו הסיבה שאני לא רוצה לוותר.

בלי לחץ חמודה...

לדברים מישום מה יש נטייה להסתדר ואני מאמין שהכל יהיה בסדר. אל דאגה. בנוגע להורים הדבר הראשון והיחיד שעולה לי זה : אופס! בהצלחה אייל...

אתי@

New member
תודה אייל, בנתיים עשיתי רשימה של 20

דברים שצריך לעשות עד החתונה (כשבאמצע יש שני חגים ושבת אחת), ויש לי הרגשה שהרשימה תלך ותתפח. מה שכן, כשאני עושה רשימות מסודרות (ודרכן רואה עד כמה המצב חמור), זה קצת מרגיע אותי, כי אני יודעת שלפחות כל מה שצריך לעשות כתוב איפשהו. וזה גם קצת מעודד...

הילית*

New member
שולחת לך טונות של עידוד ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

חמודתי, אומרים שעד החתונה הכל יעבור... קודם כל בעניין הדירה. מאחר ורוב ההכנות לחתונה שנשארו לכם (קוסמטיקאית וכד´) הם עליך אז תני לרונן את הטיפול בדירה יותר. חוץ מזה, אולי בכל זאת תעברו אחרי החתונה. אני יודעת שזה קצת מבעס אבל יוריד בהמון את הלחץ- תחשבו על זה ברצינות ואל תשללו את האופציה הזאת... קחו עזרה ממי שאפשר- לשמור על המשפצים. להיות בבית כשמגיעים הרהיטים וכד´. העלים ועניבה לרונן- חפשו בחנות מקומית היכן שאתם גרים- הרבה יותר זול ולא פחות טוב (זה מה שאנחנו עשינו...) וביננו נעליים הוא יכול לקנות לבד (עניבה לא !). קחי לך יותר ימי חופש ממה שתכננת לקחת לפני החתונה- זה עוזר וגם נותן לך אפשרות לנשום אוויר... כ"כ מובן הלחץ הזה שלפני. אל תתביישי לבכות כאן... לי זה מאוד עזר ומאוד עודד אז שיהיה לכם שבוע ויומיים נפלאים למרות הלחץ... (ומזל שיש גם חגים לנוח קצת מהריצות)

אתי@

New member
המון תודה הילית ../images/Emo24.gif

באמת חילקנו ביננו את העבודה ככה שרונן בעיקר מתעסק בדירה ואני בחתונה. האחים שלו והאבות שלנו מאוד עוזרים (האבא שלו אפילו הפך עולמות כדי שזה שצובע רהיטים לא יקח את החופשה השנתית שלו בסוכות ויצבע לנו את כל הריהוט עד החתונה!!!). לגבי הנעליים - חיפשנו כבר בכל הארץ - הבחור קשה בעניני נעליים!!! אני לוקחת לתשומת ליבי את עצותייך החכמות (כתמיד), ובכלל - היום אני יותר רגועה!!!

שרונס

New member
הי אתי! אני שולחת לך המון כוח!

זה אכן נשמע קשה, אך נראה לי שאפשר לעשות את זה. צריך רק קצת קור רוח ואורך נשימה. החלוקה שאת ורונן עשיתם נשמעת טובה ויעילה. נראה לי שאת הרוב כבר גמרתם ורק נשארו הפרטים הקטנים. ברגע שתמצאי ספר ויביאו לכם את הרהיטים, תראי שכל הלחץ ירד. ממש כל השאר סגור כבר, אז אל תדאגי! למה את לא משתמשת בשירותיה של מריה, הספרית שעובדת עם אתי? נראה לי שהיא עושה עבודה יפה. דרך אגב, ההזמנה שלכם יצאה מהממת! מאוד איכותית ומיוחדת. גם אנחנו עיצבנו לבד את ההזמנה, למרות שהדפיסו לנו אותה בדפוס דיגיטלי ואנחנו מאוד גאים בתוצאה. וכמה מילות עידוד אחרונות: אל תחשבי על כל הפרוייקטים כאוסף של המון פרטים קטנים שצריכים לסדר בעשרה ימים. תחשבי על זה כעל שני צעדים חשובים שאתם עושים בחייכם המשותפים: חתונה ובית משלכם. מדובר בשני ארועים משמחים מאוד וחבל שהם יסבו לך עוגמת נפש. תשתדלי להנות מכל הפרטים הקטנים בדרכך להיות אישה נשואה לאהובה עם בית חם ואוהב. תהני מכל רגע שמקרב אותך ליעד וכך תוכלי לשמוח בפרטים הקטנים ולא להתעצבן עליהם. וחוץ מזה, עשרה ימים זה המון זמן! קבלי
לחיזוק ועידוד... שרון.

אתי@

New member
שרו היקרה - את כ"כ צודקת ../images/Emo45.gif

זה נכון שאם נגמור כמה מהדברים הגדולים יותר, אז כל הדברים הקטנים שנותרו יתגמדו עוד יותר
ובכלל, באותו לילה שכתבתי את ההודעות האלה הייתי במין משבר, אבל בסופו של דבר אנחנו שניים בהתמודדות הזאת וזה ממש ממש עוזר!!! לגבי מריה - יכול להיות שאני אשתמש בשרותיה. מחר אני אבדוק עם עוד ספר אחד ואם זה לא ילך, אז אני אבדוק אם מריה עוד פנויה בשבילי... תודה על עצותיך החכמות אתי@

שירי71

New member
לאתי@

יו זה באמת נשמע די לחוץ כשהכל ככה יחד עושים. אולי אפשר את השיפוצים לדירה, לחכות איתם? אנחנו עברנו לכאן יומיים לפני ערב ראש השנה ורציתי שהכל יהיה מסודר עד החג. לצערי המציאות לא מאפשרת הכל יחד וכדי להתחיל לקדם את עניין ההזמנות שמתי את הארגזים הנותרים באיזה פינה בחדר בצד וכל הבלאגן שם. אולי יש דברים שאת יכולה לדחות? מתי נכנסים לדירה? יש מישהו אחר שיכול לטפל בזה (אח או משהו כזה?).

אתי@

New member
אין ברירה - הדברים חייבים להעשות

עכשיו, מה שאומר שחייבי לעשות את זה במקביל. לכן רונן מתעסק בעניני הדירה ואני בעיניני החתונה. כמובן שאנחנו מקבלי עזרה (זה די מקל על הלחץ..), אבל עדיין רוב המשימות מוטלות על כתפינו. השיפוצים לקראת סיום, ואני מקווה שניכנס לדירה בסופ"ש הקרוב.

למעלה