בנות אני במצוקה....

בנות אני במצוקה....

אני חייבת, אבל ממש ממש חייבת, טרנינגים כאלה מהסוג החיובי. ז"א שלא יהיו מבד עבה מדי ולא דק מדי ולא בצבע אפור כי אני שונאת אפור פיג´מה ושפשוט יהיו נוחים ושאני אוכל לנשום איתם. אני מתגעגעת לטרנינגים שלי אבל היחידים שמצאתי היו במגה ספורט ועלו 220 (!) שקל לאחד ואין שם שום מצבע ותסכימו איתי שזאת הגזמה שלא נשמעה כמוה... בנות- עצות...

ShirShir

New member
טלטלונת,

אני כ"כ מזדהה!! גם אני מחפשת כבר 2 עונות ולא מוצאת..... כל המוצא טרנינג במידה גדול ולא רק באפור פיג´מה (למרות שאני אוהבת, כבר יש לי 3!) פתוח וארוך.. (לא עם גומי למטה, בקצה הרגל) שיודיע לנו במיידי... PLEASE!
אגב, היה ב"עונות", אבל עם כל המבצעים חסרות מידות..

הייתי בעונות דווקא

אבל אצלם הטרנינגים עם גומי עבה כזה למעלה וזה מעצבן אותי....א ני אוהבת כאלה עם שרוך....

DREAM111

New member
היי בנות מה שלומכן

אכן בעונות יש טרנינגים. כמו כן הייתי במתאים לי ביום שישי עם חברה מהפורום שהגיעה לראשון לשופינג וראיתי שגם להם יש טרנינגים. לגבי מתאים לי כמעט ונשברתי וחשבתי לקנות איזה סריג שממש מצא חן בעיני אבל היחס הזה שמרגיז אותי אצלם שאין מכל המידות על המדפים אלא עד מידה 3 ומעבר במחסנים מנע ממני לעשות את הקניה שלי שם. אני ממשיכה להחרים אותם עד שהגישה תשתנה. כדרך אגב טרנינגים אני יכולה גם להמליץ במידות ענקיות עד 7 X יש בחנות לבגדי גברים שיש שם טרנינגים שהם לכל המי ומי ובכל מיני צבעים זה בראשון ויש את הפרטים שלהם למעלה בשורת המאמרים.

מאיושית

New member
לילך

זה רק בראשון ככה! הייתי בחנות בקניון הזהב שבוע שעבר וכמעט כל דבר היו צריכים להוציא לי מהמחסן, זה מאוד מכעיס ולכן אני לא אחזור לשם יותר. אבל בחנות של מתאים לי שאני קונה בה בד"כ , ברחובות, יש את כל המידות בחוץ, ומעולם לא הייתי צריכה שיוציאו לי מהמחסן. נסי חנויות אחרות!

DREAM111

New member
אולי את צודקת מאיוש אבל עדיין לא

מצדיק שבראשון כל פעם שאכנס לאחת החנויות שלהם זה מה שיהיה. אני לא חושבת שאני צריכה לצאת מעירי לקנות בגלל שלא מתאים להם להשאיר על המדפים בכל המידות. ומעניין שזו תופעה בראשון גם בחנויות החדשות שלהם בסניף ברוטשילד עכשיו גם יש רק עד מידה 3. עד שישנו את הגישה הזו אני אצלם לא קונה. איזה מזל שיש עוד חברות.

lital_helmer

New member
עד שלא הארתן את תשומת ליבי

באמת לא שמתי לב שהכל יוצא מ"המחסן".. מעניין שכל מה שאני מבקשת באמת לא נמצא על המדפים. והכי מצחיק שהמוכרות אומרות אני אחפש במחסן...מחפשות...ואח"כ מתברר שאין בכלל...המוצר נמכר.. עוד חומר למחשבה..תמיד תמיד המידות הגדולות נמכרות ראשונות! מתי ישימו לב לעובדה? ליטל

1בן ובן

New member
טרנינגים

יש טרנינגים יפים בצבעים שונים בעולם האשה בהרצליה. המחירים היו סביב 150 ש"ח

למעלה