בנות, אני בשוק

מצב
הנושא נעול.

אםל2

New member
בנות, אני בשוק

בנות, אני בשוק
קראתי הבוקר ב"ידיעות" על המטופלת של פרופ´ בן-רפאל שהוזרקו לה כמויות גדולות של הורמונים על מנת להשיג כמות גדולה של ביציות ל"תרומה" (תמורת אי תשלום עבור השאיבה). היא סבלה מתופעות קשות של גירוי יתר, למרות שהיה ידוע שהיא סובלת מתופעות אלה גם בכמויות קטנות של הורמונים. נשאבו ממנה בטיפול אחד למעלה ממאה (מאה!) ביציות, והשאירו לה פחות משליש. מקוה מאוד שכבר לא קיימות תופעות כאלה שרופאים מתייחסים לגוף המטופלת כמו לרכושם, עושים בו כרצונם, והופכים אותה לבנק ביציות, תוך גרימת סבל וסיבוכים רפואיים עד כדי סיכון חיים!

טוב, זה לא חדש לגבי הרופא הזה

בנות, אני בשוק
קראתי הבוקר ב"ידיעות" על המטופלת של פרופ´ בן-רפאל שהוזרקו לה כמויות גדולות של הורמונים על מנת להשיג כמות גדולה של ביציות ל"תרומה" (תמורת אי תשלום עבור השאיבה). היא סבלה מתופעות קשות של גירוי יתר, למרות שהיה ידוע שהיא סובלת מתופעות אלה גם בכמויות קטנות של הורמונים. נשאבו ממנה בטיפול אחד למעלה ממאה (מאה!) ביציות, והשאירו לה פחות משליש. מקוה מאוד שכבר לא קיימות תופעות כאלה שרופאים מתייחסים לגוף המטופלת כמו לרכושם, עושים בו כרצונם, והופכים אותה לבנק ביציות, תוך גרימת סבל וסיבוכים רפואיים עד כדי סיכון חיים!
הוא עשה אותו הדבר בפרשת גניבת הביציות לפני כמה שנים, רק שאז זה אפילו לא היה בידיעת המטופלות שלו. אני מכירה מישהיא כזו שקישרה בין הדברים שהיא עברה רק לאחר פיצוץ הפרשה. מה אומר ומה אגיד. אנחנו בעצמנו צריכות להיות עירניות למה שעושים ולשים לב האם זה סביר או לא.

לימי5

New member
הכי מזעזע זה שהרופא ממשיך לעבוד!!!

הוא עשה אותו הדבר בפרשת גניבת הביציות לפני כמה שנים, רק שאז זה אפילו לא היה בידיעת המטופלות שלו. אני מכירה מישהיא כזו שקישרה בין הדברים שהיא עברה רק לאחר פיצוץ הפרשה. מה אומר ומה אגיד. אנחנו בעצמנו צריכות להיות עירניות למה שעושים ולשים לב האם זה סביר או לא.
הכי מזעזע זה שהרופא ממשיך לעבוד!!!
כן יש לו מטופלות פרטי.

ורדה 1

New member
הייתי מטופלת שלו

בנות, אני בשוק
הייתי מטופלת שלו
את מחזורי הטיפול מספר 4 5 ו-6 עשיתי אצלו באופן פרטי. הוא מגעיל והיום אני לא מבינה איך לא ברחתי אחרי הפעם הראשונה. לפעמים מחכים אצלו בתור 3 שעות למרות שמשלמים הרבה כסף. פעם הייתי צריכה לדבר איתו בטלפון ואמרו לי להתקשר בסביבות 22:00. כשהתקשרתי אמרו לי עוד שעה, אחר-כך עוד חצי שעה וכך משכו אותי עד 1:30(כן, בלילה!). הוא ממש עושה שם בית חרושת לביציות, זה לא יאומן. אפילו לאולטרסאונד מחכים לפעמים שעתיים (לא הוא עושה, אלא העובדת שלו, שהיא גם טכנאית רנטגן גם פקידת קבלה גם מרכזנית ולפעמים גם מזריקה לבנות שמחכות בתור). כזה זלזול במטופלות!!!!

מדובר על סיפור ישן שקשור לפרשה ההיא

בנות, אני בשוק
מדובר על סיפור ישן שקשור לפרשה ההיא
שסיבת הופעתו בעיתון אתמול היא התביעה האזרחית שהאשה - בצדק רב - מגישה נגד הרופא. זו עוד דוגמא שמדגימה ומדגישה את החובה שלנו להיות כל הזמן עם היד על הדופק ולא להפסיק לשאול, לדרוש תשובות ולוודא ששום פרט לא נשמר מאיתנו. הרי זהו הגוף שלנו ולאיש אין זכות לדעת עליו יותר מאיתנו!

מצב
הנושא נעול.
למעלה