בנות, אני זוכרת שיש חנות חרוזים

עינתיקה

New member
בנות, אני זוכרת שיש חנות חרוזים

בצומת סגולה, מישהי יודעת איך קוראים לחנות במקרה?

ורדה 1

New member
אולי את מתכוונת להובילנד? יש להם גם חרוזים וגם כל שאר חומרי היצירה והם נמצאים ליד צומת סגולה.

tsnobar

New member
גם אני סבור שהכוונה להובי-לנד

אני לא מכיר בסביבה חנויות יצירה נוספות. ואמנם אני לא מכיר את כל החנויות בארץ, אבל בקובץ המצורף יש מקבץ די גדול מהן, והיא היחידה שמופיעה באזור צומת סגולה...

ורדה 1

New member
איזה קובץ "שווה"../images/Emo70.gif אבל איך יכול להיות שבמודיעין מופיעה לך רק חנות אחת, כאשר בפועל יש לפחות 7 חנויות?

newKiticat

New member
ואיך זה

שכל החנויות של אשקלון לא מופיעות? מדובר ב2 במדרחוב ("מעיין" ו-"תרבטון") אחד בקניון גירון- "חרוז שכזה או משהו כזה... ועוד אחד בצומת סילבר- קפריציו- קפה ויצירה.

חנות נוספת לחרוזים בקריות

חנות נוספת רק לחרוזים ואביזרים נילווים בקרית מוצקין ברבמד בשם "5 אבנים"

אפרז

New member
חנויות נוספות לאזור השפלה:

1. רנסאנס- צומת בילו, רחובות. 2. כל בו יונה1 ומנות- רחוב האורגים יבנה. 3. הכל לגן ולאומן- אזור התעשייה (מתחת לאולמי היכלי העיר), יבנה.

שלולית3

New member
יש עוד חנות שלא כלולה ברשימה..

היום ביקרתי בחנות בשם הובי לפנאי באור יהודה.יש שם חומרים נחמדים,חרוזים,ועוד. על כל קניה הם מחתימים כרטיס ובקניה מצטברת של סכום מסויים הם נותנים הנחה. אני לא זוכרת כמה הנחה הם נותנים

עינתיקה

New member
כן, לחנות הזו בדיוק התכוונתי, תודה

באמת מצאתי שם היום את הקריסטלים שחיפשתי, יש להם מבחר גדול.

lisa s

New member
../images/Emo221.gifחרוזים ברבמד במוצקין../images/Emo221.gif

האם מישהי קנתה חרוזים ומוצרים לאומנות שימושית ב"חיון"? האם המחירים שם נורמליים? "5 אבנים"? לא ידעתי שיש חנות כזאת. חשבתי שיש "חרוז כזה" פשוט יש לי הזדמנות לקפוץ לשם מחר
...

למעלה