בנות, אני כבר לא משקפופרית

יעלי2

New member
בנות, אני כבר לא משקפופרית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

עכשיו אני יכולה להגיד תודה ענקית על התמיכה הפיזית והנפשית ומליון התגובות והעצות שנתתם לי במצוקת עדשות המגע החדשות! זה עובד, הן בתוך העינייםן כבר כמה ימים ואני מצליחה לוציא אותן בקלות יחסית, והכל תודות לעצות וההמלצות שלכן: 1. תנאי העבודה: קניתי מראה מגדילה (פתאום אין לי עיניים של סינית), צבתי מנורת קריאה חזקה על השולחן ועשיתי זאת בישיבה ליד שולחן ולא באמבטיה מול המראה הגדולה. 2. ההמלצה להניח את העדשה על אצבע אמצעית ולאחר הרטבתה לעביר אותה לאצבע שמקרבים לעין-מלצה ענקית. זאת כנראה היתה הבעיה הכי גדולה. 3. לא לוותר. ברגע שיש תנאים טובים העדשה מוצאת את דרכה לעין בלי מורא ובהרבה פחות זמן! 4. לא להשתמש בעדשות חד פעמיות. למי שמתכננת כמוני להשתמש בתדירות גבוהה בעדשות, כדאי להשקיע בזוג קבוע. כך ממליץ רופא העיניים וזה הגיוני ומאוד נוח. אני מתנצלת שאני לא משייכת כל המלצה למי שנתנה אותה, אבל זה
גדול ממני לכל אחת שמזהה את המלצתה באופן אישי. נותרה רק שאלה קטנה: לקח לי 20 שנה להפסיק לכסוס ציפורניים, וכדי לתרגל הוצאת העדשות קיצרתי את ציפורני הבוהן והאצבע. איך מתגברים על המכשול הזה. הרי ביומי הגדול (שלושה חודשים פחות יומיים) ארצה פרנץ´ על ציפורניים ארוכות? הבעיה היא בהוצאה של העדשה (לא של העין)
תודה גדולה, יעלי2

יש לי המלצה, אבל את צריכה להבטיח

לא לצחוק.... גם לי היתה את אותה הבעיה. לפעמים הלך לי להוציא את העדשה עם הציפורניים, ולפעמים הכאבתי לעצמי קצת... אז יום אחד, אחרי כמה ניסיונות כושלים ועין אדומה מדמעות, ואובדן סבלנות טוטאלי (אני גם ככה לא גדולה בקטע הזה של הסבלנות...) פשוט קראתי לצביקה שיוציא לי את העדשה. בציפורניו הקצרות הוא שלף את העדשה בניסיון אחד! אני ממליצה בחום! (כמובן שעל בעלך לעתיד, למרות שאני מוכנה להלוות גם את צביקה לאותו הערב...) בהצלחה...

יעלי2

New member
תודה. כבר שקלתי להציע לו בעצמי

לבן זוגי, לא לצביקה אבל כרגע אני מסתדרת (כי הציפורניים עוד קצרות). בנוסף, אני דואגת שאפגע בעדשות עצמן עם הציפורניים! אני כבר לא יודעת אם זה מדאיג אותי יותר, או שאעשה לי עין אדומה. נ.ב. אולי כדאי שנתרגל את העין, JUST IN CASE ואם לא, צביקה פנוי בלילה שבין 14-15 בפברואר?

אתי@

New member
וואו, כל הכבוד ../images/Emo45.gif אני לא הייתי

מסכימה שמישהו (כולל בעלי היקר) יכניס לי אצבעות לעיניים
יעלי2 - תתחדשי, גם אני בעד כל פתרון חוץ ממשקפיים
(וזה ממי שעשתה ניתוח לייזר
)

יעלי2

New member
עשית ניתוח לייזר?! איזה מספר היה לך

? בן זוגי מטפטף לי שכדאי לי לשקול את האופציה הזו, וזה מהסיבה שלמרות שהמספרים שלי קטנים יחסית, זה מוריד לי מאיכות החיים וכנ"ל ההתעסקות עם המשקפיים ואו העדשות. אשמח לשמוע פרטיים כלליים ממך בתור התחלה.

אתי@

New member
רונן ואני עשינו ניתוח לייזר לפני

שלוש וחצי שנים (או שנתיים וחצי - לא זוכרת...). לי היה בערך 2.5 בכל עין וגם איזה 1/2 צילינדר. עשינו ניתוח בשיטת לאסיק שהיתה אז חדשה חדשה והיום כבר יש שיטות עוד יותר טובות. ניתח אותנו ד"ר רוזנבאום ממרפאת "מישר" באמריקן מדיקל סנטר. בעיקרון הניתוח קל (1/4 שעה לכל עין), אין כאבים אלא רק דמעות והרגשה בעין כאילו יש שם עדשה שלא יושבת במקום. ההרגשה עברה אחרי כשבועיים. הראייה התיצבה כמעט לגמרי תוך 24 שעות ולקח עוד שבוע להתיצבות סופית (שינויים מינוריים). אם יש צורך, אין בעיה לעשות לעשות תיקון נוסף לניתוח במידה והמספר לא ירד לגמרי. המחיר היה אז 1500$ לכל עין, אבל בטח היום זה כבר פחות. אלה הפרטים הכלליים, שנכונים ללפני כשלוש שנים. היום הדברים התפתחו והשתפרו ובטח הכל עוד יותר קל... מומלץ לברר אצל מישהו שעשה את הניתוח בחודשים האחרונים (הרפואה מתקדמת מאוד מאוד מהר!!!) וכמובן אצל רופא מנתח... בהצלחה

יעלי2

New member
וואאאווו! גם לך היה "רק" 2.5?

זה בערך המספר שלי. משמע, שלא צריך לחכות למספר ממש גבוה כדי לשפר את הראיה. נ.ב. לי יש צילינדרון. תודה רבה על הנתונים.

oc101

New member
"נהג חדש" ../images/Emo22.gif

יעל 2 חביבתי , אני בעלת מס´ 5 ! ומרכיבה עדשות כבר 10 שנים ברציפות (רכות) ללא בעיות
מיוחדות 1. עם הזמן תתרגלי להוציא/להכניס עם כרית האצבע כך תוכלי לגדל ציפורניים 2. אני ברמת מקצועיות שאני זקוקה למראה...
3. לגבי עדשות החד פעמיות זהוי סוגייה קשה , אני בעד כי העדשות הקבועות צריך פעם בחצי שנה לשלוח אותם לניקוי מקצועי- אבל מי זוכר ? ואז העדשה החד פעמית תמיד נקייה ובריאה יותר ! הצעירה

limor 2

New member
איזה יופי לשמוע, אני זוכרת איך

היית מיואשת. איזה כיף שדברים מסתדרים.

וואו יעלי רק אתמול חשבתי עליך

בקשר לזה, ובאמת רציתי לשאול אותך איך את מסתדרת, אז כייף לשמוע שהולך לך טוב, ואת תראי שעם הזמן את גם לא תסתכלי בכלל במראה. ובקשר לציפורניים גם אני פחדתי בהתחלה שעשיתי בנייה, אבל לאט ובזהירות עם קצות הציפורניים הכל מסתדר.

*שיר

New member
יעלי, קבלי ../images/Emo24.gif- אני ממש גאה בך!

איזה יופי שהצליח לך ולא התייאשת!! כל הכבוד!!

יעלי2

New member
בנות, שיחקתן אותה! זה לא היה מצליח

בלי העצות שקיבלתי מכן כאן ושפרטתי את אלו שממש היו פרקטיות. מלבד זאת, שתדעו בשיא הכנות ומהלב, שמרגע שהן הגיעו איתי הביתה, הן "שכבו" בחדר אמבטיה מחכות לטיפולי. בפועל החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולנסות אחרי שקבלתי מכם עידוד ומוטיבציה. אז שימחתי כפולה כי ראיתי שהשד באמת לא נורא כל כך וזה בזכותכן.

למעלה