בנות , אני לא מאמינה....

ludashit

New member
בנות , אני לא מאמינה....

אמא שלי קראה בעיתון הרוסי שקטי (נלי ) באה לארץ!!! לא היה תאריך מדויק... איזהההההההההה כיףףףףףףףףףףףף!!!! מה באמת האמנתן??? 1 באפריל!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח

m2love

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני עובדת היום על מללללללללללללללללא אנשים.. וחלק מאמינים וחלק "אהה 1 באפריל" ושישנתי אצל חברה שלי אז אמא שלה עבדה עלינו וזה היה מזה מצחיק
ואני הולכת לעבוד על מישהו וזה הולך להיות מהזה מצחחחחחחחחחחיייייייקק. אני אספר על המתיחה הזאת אחר כך אחרי שאני אעשה את זה חח
וספרו אתם אם עבדו עליכם או אתם עבדתם?ואיך?וצחקתם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 1 באפריל שמיייייייח ומצחיייייייייייק

creep tamuril

New member
קראי בוואלה כתבה.

היה כתוב שם שיש תכנית חדשה למערכת החינוך להוריד מקצועות חובה ולעשות רק מה שרוצים ללמוד, להתקין מחשבים משוכללים בלה בלה בלה... ואניכולי קוראת ת'כתבה כמו איזה קריינית לאחותי, ואז אני קולטת "..חבל שאנחנו לא יכולים להגיד את כל זה באמת...1 באפריל". ואני כזה פוו מזל. והיום עבדתי רק על אחותי.אמרתי לה שאיזה ידיד שלה התקשר ואמר שהוא דלוק עליה או משהו כזה. זהו. משעמם

../images/Emo214.gifאני שונאת חג 1 באפריל!../images/Emo46.gif

אתמול בלילה חברה שלי ניסתה לעבוד עליי שהיא עוברת לגור בלוס אנג'לס, אבל כמובן שלא הצליח לה..והכי קטע שהיא אמרה שאני היחידה שהיא לא הצליחה לעבוד עליי
ואח"כ, ב2 לפנות בוקר, אחד מהחברים של ידידים שלי התקשר אליי והטריד אותי
שמחה שהיום הזה עומד להגמר

m2love

New member
חחחחחחחח

למה את שונאת.?דווקא זה נחמד כזה ומצחיק
חחח הם פשוט ניסו לצחוק איתך
ואל תתעצבני יותר מדי..ותקחי את זה בצחוק

../images/Emo214.gifזה היה מאוד מצחיק,

עד שהחליטו לעשות לי השקמה בשתים לפנות בוקר, וכל פעם שניתקתי ת'פלאפון התקשרו שוב ושוב ושוב...

m2love

New member
חחחחח בקטנה../images/Emo13.gif

הכל מאהבה חחח ואני בכלל לא ישנתי כל הלילה.. ואני עוד שנייה הולכת להתמוטט,אבל לא באלי לעזוב ת'מחשב חח

../images/Emo214.gifמחשב זה ממכר!

וכעת אני זזה. לשתות קולה ולזוז להמשך סדר היום שלי.יש לי מלא דברים לעשות

white angels

New member
בהחלט ממכר../images/Emo122.gif

אני יודעת מה אני אומרת
חח היום בדיוק שתיתי קולה,איזה קטע אני בד"כ לא שותה הרבה... ולגבי המתיחה שעשו לך עם הידידים זה באמת מגעיל
העיקר שזה מאחורייך,תשמחי שהיום הזה כמעט עבר
עליי לא עבדו,אבל היה לי משהו גרוע יותר ממתיחה חחחחחחח

m2love

New member
חחח ממכר ועוד איך ממכר!

חחח אני עבדתי על הרבה אנשים.. ולפני איזה שעה עבדתי על מישו' וזה לא עשה לי טוב.. אז עדיף שלא לעבוד על אנשים

white angels

New member
חחחח אשכרה היה דבר כזה בוואלה?

באמת לא ייתכן כזה דבר.זה יותר מדי לא הגיוני

m2love

New member
חחח ראיתי ת'כתבה הזאת..

ועוד כמה כתבות כאלו בוואלה.. זה מהזה מצחיק

white angels

New member
חחח הלוואי שזה היה נכון

שנלי תבוא לפה