בנות, אני מבינה שאף אחת לא קוראת

talytal

New member
בנות, אני מבינה שאף אחת לא קוראת

מעריב?
גם אתמול וגם היום יש שם איזכורים קטנים לג'קו. אתמול במדור הפפרצי "מלך הביצה" הייתה תמונה של ישראלה מהחתונה שלה, שאכן התקיימה ביום רביעי האחרון, ונכתב שג'קו ומאיה ועוד מספר משתתפים מהעונה האחרונה היו נוכחים. אפשר לדעתי לצפות לעוד תמונות מהארוע ב"רייטינג" השבוע. והיום יש קטע קצר, עם תמונה ישנה, שגם לא ממש יחדש לכן כלום, אבל בכל זאת: "ועכשיו הסרט למרות הפה הגדול גם ג'קו אייזנברג יזכה לסרט תיעודי מבית היוצר של "טדי הפקות" ...החלו לעבוד לאחרונה על סרט המתעד את מסעו של ג'קו אייזנברג, מתחילת ההשתתפות ב"כוכב נולד", דרך שערוריית פליטות הפה באמצע, ועד האלבום שבדרך. הסרט מיועד לזכיינית ערוץ 2 קשת, וטרם הוחלט על תאריך שידור. יש לציין, כי אייזנברג אינו הראשון שזוכה לסרט בכיכובו, ובעבר שודרו סרטים על הכוכבים הנולדים האחרים... בסרט על אייזנברג יינתן ביטוי גם למתמודדים האחרים של העונה הרביעית."

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אכן נירדמנו בשמירה

זה מרוב שהתרגלנו שבזמן האחרון לא קורה כלום.

talytal

New member
נקווה שזו רק התחלה של מומנטום מחודש

אפילו שבתכלס אין כאן שום מידע חדש, נראה לי שדברים מתבשלים ברקע ובקרוב יהיה לנו הרבה פחות שקט...

תודה לך מתוקיזה...

לא קוראת מעריב ובקושי יש לי זמן לקרוא גם ידיעות... אז תודה על העידכון...

eilati27

New member
יואווווווו איזה בושות!!!!!!!

חחח... אחרי הופעה באלג'יר אני דיברתי למצלמה.. למרות שאמרתי דברים חיוביים... אני מקווה שהאלכוהול לא נתן לי להראות לא שפויה!! אמאאאא שיודיעו לנו מתי זה אני כבר אדאג להוציא את הקרובים לי מהבית...

rifkin1

New member
טלוש, אין עלייך!!!

אם לומר את האמת ורק את האמת? אני שמחה שמלא תמונות מהחתונה של ישראלה לא רצות ברשת, סיקור באחד מעיתוני הבוקר הוא בהחלט מכובד. ויפה שג'קו ומאיה היו שם, אני משערת שגם רפאל ומישל היו אם אני לא טועה... בקשר לסרט גם לכם המשפט 'שערוריית פליטות הפה' נראה מגוחך??? בכל אופן, נחמד שיהיה סרט. ושוב, תודה טלוש!!!

שונית 7

New member
הי ריפ בכל אופן התיאורים על ג'קו

הולכים ודוהים עם הזמן ומאבדים מחריפותם אם תשימי לב.הוא מתואר או כמתנצל סדרתי או כמי שהיו לו פליטות פה.לאט לאט הםיפור מאבד מעוצמתו וזה מה שחשוב

rifkin1

New member
היי שוניתוש, זה הקטע שזה כבר לא

מעצבן או מכעיס...זה מצחיק ומגוחך. לפני שבועיים היתה כתבה 'בשבע לילות' על אורי פפר (מתה עליו) מהסידרה 'אולי הפעם' והנה ציטוט: קוקאין זה סם בשיט,ב - ש.ק.ר אם אתה באמת רוצה לדפוק תראש קח אקסטזי או אסיד...(או משהו בגנון) אני בהחלט מסכימה שפליטות הפה של ג'קו אייזנברג חמורות ביותר ושכולם סביבו כאילו מלאכים. אה ודרך אגב, להקת 'הדיקסיס צ'יקס' האמריקאית שהוחרמה עקב כמה 'פליטות פה' נגד הנשיא בוש והמלחמה בעירק זכתה אתמול בגראמי... ערוץ 24 וגלגל"ץ קחו לתשומת לבכם.

talytal

New member
באמת די מגוחך...

וגם די מעצבן שמשתמשים בכל קטע שנכתב על ג'קו כדי להעלות מחדש את העניין הזה. מצד שני, אני מניחה שזה בלתי נמנע עד שיהיה להם משהו משמעותי אחר לכתוב בהקשר שלו. (למשל - "האלבום של ג'קו אייזנברג מגיע לזהב תוך שעתיים!"
). אני די בטוחה שהסרט הזה ישודר קצת לפני עליית העונה החמישית של "כוכב נולד", מה שאומר שכנראה עוד יש כמה חודשים... אבל אנחנו מודעים ומחכים לסרט הזה כבר די הרבה זמן, אז מה זה עוד חודש או שלושה?

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif שאפו../images/Emo106.gifטליטל על זהב תוך שעתי

אם נינט קיבלה זהב תוך 24 שעות כביכול אז תוך שעתיים ל-
אמיתי ....הגיוני ביותר

אסתילי

New member
זה היה צפוי מאוד שסרט על ג'קו יצולם

למרות כל השערוריות והמהומות שהוא עורר. למרות האחור הצפוי בהתנהלות הצילומים וההכנה של הסרט, יש הרי הרבה יותר "פיקנטריה" ועניין, עליות ומורדות בסיפור ג'קו. אני מצפה לאחוזי רייטינג גבוהים ביותר בעת הקרנת הסרט. נחכה בסבלנות.

שונית 7

New member
../images/Emo51.gifטליטל כל הכבוד.אני מנויה על

ידיעות אבל מענין למה לא מפורסם שום דבר ב-NRG

talytal

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifMiss ya too ../images/Emo24.gif

ואני אפילו לא אוכל לראות אותך במפגש בחמישי, כי ה-%^*#$&^ האלה תקעו לנו מבחן בשישי...

Karina85

New member
לללאאאווווווווו ../images/Emo7.gif

ידעתי שאני שונאת את את"א!!! אהההה!!! תבואי!!! את לא דוגלת בגישה של "לאוורר את המוח יום לפני מבחן"???

talytal

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif בדרך כלל אני מאוד

בעד לאוורר את המוח ביום לפני המבחן. הבעיה היא שיש לי גם מבחן ביום רביעי, אז "היום לפני המבחן" זה בערך היום היחיד שיהיה לי ללמוד, מה שאומר שאני אצטרך לנצל כל רגע, כולל השעות הקטנות של הלילה שלפני... לא כיף לי.
ומצד שני, אני סומכת עליכן שתחזרו עם חוויות שיעודדו אותי כשאני אחזור מהמבחן בשישי בצהריים...

דורית41

New member
בהצלחה בהצלחה בהצלחה

חבל לי שלא תהיי.....זה התחיל ממשהו קטן,המפגש,ובפועל הסתבר (לשמחתי כמובן) שהרבה בנות נענות ומגיעות.אני מניחה שיהיו עוד מפגשים,ואנחנו נתאם מול מזכירות החוג שהם לא קובעים לכם מבחנים למחרת.!!! זה כמו שלי היה הכנס בשפיים יום אחרי ההופעה בגהה,והספקתי לישון בערך שעה בלילה. כנראה שנראיתי "רעננה" כי מישהו שאל אותי לפני כמה ימים אם התאוששתי מהר מהשפעת ההיא בכנס......

moon line

New member
אני בטוחה שהרבה בנות

ימצאו את עצמן מככבות בסרט, (כולל אותי בצרחות... ) באלג'יר במיוחד הצלם התמקד בשורות הראשונות שכידוע אויישו על ידנו, ואם צפוי לזה רייטנג מטורף ... אני למחרת לא בעבודה

למעלה