בנות אני ממש ממש שבורה

בנות אני ממש ממש שבורה../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo104.gif

מה יהיה עם כל המצב
שון מחפש כל הזמן את אבא שלו ואני מתאפקת לא לבכות לידו.... איזה נורא
ובכלל אבא שלו כל כמה שעות מתקשר בדאגה וגם מבשר שהמלחמה בפתח ושנקנה אוכל לשעת חרום איזה דיכאון והכי גרוע שלא בטוח שהוא יחזור הביתה ביום שישי הבא
מה יהיה ?????? אני כבר שבוע לבד על סף שבירה ,,ובכאסח עם ההורים שלי (כמו תמיד) אבל למזלי שיש לנו המון חברים וחברות שהם מעודדים אותי בטלפון..... נקווה לטוב
הלוואי שיהיה כאן שלום ושלווה ושקט נפשי ואהבה בינינו........

קבלי ממני ../images/Emo24.gif

אני יודעת שזה לא קל, אבל חייבים להיות חזקים בשביל הקטנטנים שלנו, שכ"כ סומכים עלינו ותלויים בנו... מקווה שימים טובים יגיעו אלינו במהרה, ועד אז, שוב חיבוק גדול גדול...
ד.א. - מאיפה את בארץ?

אוייש..החוסר וודאות הזה

מוציא אותי מדעתי.. דיקלה..קבלי חיבוק גדול.גם אני במצבך! נקווה לטוב ושהסיוט הזה יעבור מהר מהר.. יש לך את הטלפון שלי.. צלצלי מתי שבא לך!

עוד יבואו ימים טובים מאלה...../images/Emo104.gif

תהי חזקה, אני כל הזמן חושבת איך אמא שלי ז"ל עברה איתי את מלחמת יום כיפור לגמרי לבד אני הייתי בת שנה אבי נלחם בסיני ולאמא שלי לא היתה אפילו משפחה לידה. אנחנו ירושלמיים אז אם את מהסביבה אשמח לעזור. שולחת לך
. מרב

zimes

New member
../images/Emo7.gif בדיוק היום

אמא של בעלי הסתכלה על דולב ואמרה שבעלי היה בדיוק באותו גיל, במלחמת יום הכיפורים. ומה שאנחנו מנסים לנחש - מתי יגיע הצו?

rlsy

New member
לא להשבר דיקלה../images/Emo104.gif../images/Emo140.gif

דיקלה המתוקה דווקא שאבא לא בבית את צריכה להיות שם בשביל שון ולהיות חזקה. אל תתיאשי כל כך מהר, אני מאוד מקווה שלא תהיה מלחמה ושלא נצטרך לעבור את זה. צריך תמיד לקוות לטוב. תחייכי העולם יחייך אלייך. מחזיקה לך אצבעות. סיגל

../images/Emo104.gif דיקלה - דבר ראשון קבלי../images/Emo24.gif

דבר שני - מחר נתראה? יהיה מזג-אויר קצת פיכסי, אבל נתגבר
והמלצה - לצאת כמה שיותר מהבית לחברים. זה מאוד עוזר. נראה מחר, אם יהיה "קליק" ביננו, אולי נספח אתכם אלינו
סתאאאם, זה היה בצחוק (אני מנסה כמעט כל דבר ע"מ להעלות קצת חיוך על שפתיך). ולגבי ההצטידות - אבא של שגיא לא מוכן לשמוע על זה. הוא טוען שאני פסיכית...טוב, מחר תוכלי לבדוק אם אני אכן כזו. נדבר בבוקר, סיגל

odeia

New member
../images/Emo104.gif דיקלה, תתקשרי אלי בבקשה כדי

שאוכל להרגיע אותך, אם אין לך את הטלפון שילחי לי מייל. יהיה בסדר, דיקלה. קחי רסקיו כדי להרגע ותני גם קצת לילד, זה מותר לכל גיל. אני

חיבוקים וחיזוקים מאיתנו../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif

גם אנחנו באותו ברוך, אבל תומר דווקא מקבל את זה בסדר - אנחנו אצלהורי, אז כל הזמן משחקים איתו ומשעשעים אותו, אז הוא דווקא מבסוט, רק מאוד קשה לו להרדם (אני עכשיו מנענעת את הלול שלו) - כי זו לא המיטה שלו ולא הבית שלו, אז הוא מתפנק ורצה הרדמות על הידיים. כולם אצלינו בכוננות עזרה - משפחה וחברים, כך שאנחנו מרגישים סה"כ בסדר - רק מאוד מאוד מתגעגעים. בניגוד אליכם, בעלי ממש לא יודע מה הולך להיות, או פשוט לא רוצה לספר לי. אני מקווה שאכן יהיה כאן בקרוב שקט ושלווה. ואם לא - ניסע לאוסטרליה. סתאאםםםם....
נקווה שאיכשהוא יהיה חג שמח.

meira

New member
כמה קשה... ../images/Emo104.gif ../images/Emo24.gif

הקטנים האלה שלנו שלא מבינים אבל מרגישים טוב טוב שמשהו לא בסדר... המון כוח ותקווה!!!

יונית ש

New member
דיקלה יקירה

תחזיקי מעמד בעיקר בשביל שון זה בכלל לא קל אבל זה יעבור והלוואי שכמה שיותר מהר שולחת לך
ענק יונית

למעלה