בנות אני משתגעת (שחרור קיטור)

Angel Of Moon

New member
בנות אני משתגעת (שחרור קיטור) ../images/Emo46.gif

יש לי ציפורניים כמעט באורך של סנטימטר כרגע, הכל טוב ויפה. הנייל טק עשה פשוט עבודה מדהימה עם החוזק שלו
... אממה?! כל פעם שאני בטעות מעיפה את היד, סוגרת ג'ינס, פותחת קופסה, אני מרגישה שהציפורן מתחככת ואז אני משחררת צווחה כי אני חושבת שמשהו נשבר. אתמול זה קרה לי בערך 10 פעמים. אני חושבת האם פשוט לקצר או להמשיך להתנהג כמו פרחה שצווחת בגלל ציפורניים ?
וכן, שאלו יהיו הצרות שלנו
. חחחחח

lilo4

New member
אל תוותרי ../images/Emo13.gif

לוקח זמן להתרגל להרגשה עם ציפורניים ארוכות יותר. פשוט כשאת עושה פעולות "מסוכנות" כמו לכפתר כפתורים, לפתוח קופסאות וכאלה תהיי עם המודעות של "בעדינות, יש לי ציפורניים". זה משהו שנכנס לראש לאט לאט, ואז זה נהיה חלק נורמטיבי מהחיים. אצלי זה עובד הפוך
כל פעם כשאני גוזרת את הציפורניים [אני שונאת כל פעם לשייף קצת כדי לשמור על אורך אחיד, אז אני פשוט גוזרת מאוד קצר ומתחילה לגדל שוב] אני מרגישה מוזר כי אין לי ציפורניים
בקיצור, מתרגלים

סקרמנטה

New member
זה מזכיר לי את אחד הבוסים שלי לשעבר

יהודי דתי מבוגר, שבכל פעם שהתכופף היה מתפתל מכאבים בגב. וכשהיה מתיישר הוא נהג להתענג מאושר... "אוי אוי איזה כיף! אחחח תענוג תענוג"
הנחתי אז, וגם היום, שזה עזר לו הן להתמודד עם הכאבים מצד אחד, והן עם האמונה של "לקבל ייסורים באהבה" מצד שני. הייתי מציעה לנסות את הדרך שלו להסתכל אחרת על מצבים לא נעימים. ובמקום לצווח או לרטון, אממ.... שחררי חיוך :) זה רק ענין של הרגל... ובכלל, כדאי להתרגל לעבוד עם כריות האצבעות ולא עם הציפורניים. זה טוב גם להמרצת הדם שעובר בהן :)

למעלה