בנות, אני משתגע מכן

amybr

New member
בנות, אני משתגע מכן

יש בהודעתי משהו קצת הומוריסטי, אבל מעבר להומור יש פה כמה דברים מעצבנים באמת: אני מסתכל על כרטיסים שבחורות כותבות על עצמן באתרי הכרויות, ולא מאמין למה שאני קורא שם. על זה שכולכן טוענות שאתן נראות כמו דוגמניות על כבר נכתב. יש עוד כמה דברים: בחורה שכותבת שהיא מעוניינת בקשר רציני לא כותבת על עצמה שום דבר נוסף. מה, אין לך אף תכונות אופי? אז איך אני אדע שאת לא איזו מפלצת פלגמטית ואגואיסטית, שאין סיכוי שנסתדר ביחד? אין לך שום תחמי עניין? אם אין לך אף תחומי עניין, את בחורה ריקנית, שלא מעניין לדבר איתה. גבר שמחפש קשר רציני, רוצה לדעת עליך קצת יותר ממהו גילך. יש כאלה שבכלל לא כותבות באיזה איזור בארץ הן גרות. גברת: אם את גרה במטולה ואני באילת, יהיה לנו קצת קשה להיפגש. אז תכתבי לפחות באיזה איזור בארץ את גרה. שמתי לב שמה שכתבתי עד פה אופייני יותר לבחורות עד גיל 25 ( אם כי היו כאלה יותר מבוגרות שעשו זאת ). מישהו יכול להסביר לי למה זה כך? אם את לא עובדת בשב"כ או במוסד, תכתבי משהו במקצוע שלך. זה מראה משהו על תחומי העניין שלך. וגם: לא כל מובטלת היא פסולה מראש. תלוי באופי שלה, אם היא כתבה משהו באופי שלה. תני תחומים הגיוניים לגבר חלומותייך, כדי שיהיה סיכוי שתפגשי אותו. ראיתי כאלה שכתבו על הגבר שלהן דרישות כמו: הוא צריך להיות בטווח גילאים 30-33, גובה: 168-173, השכלה: תואר שני ומעלה. גברת, עם דרישות כאלה פלא שאת רווקה בת 80? לא הרבה אנשים עומדים בדרישות האלה. ואם הוא בגובה 174 עם תואר שני לא תקבלי אותו? את הרי לא מתכוונת למדוד אותו. נכנסתי לאתר הכרויות של אנשים עם מוגבלויות, וראיתי שם בחורות שכתבו על עצמן שאין להן לא בעייה נפשית ולא בעייה פיסית. אז למה פנית לאתר הזה. כנראה שאת אינך אומרת את האמת, ואת מסתירה בעייה לא קלה. מובן שאין סיכוי שאפנה אליך. ויש לי שאלה לבנות: האם גם אצל בנים נתקלתן בדברים כאלה? ספרו, ספרו!

sugar lips16

New member
ואווו.. כמה לחץ ועצבים ../images/Emo6.gif

קודם כל, מים קרים, באמת, תשתה, תרגע, תנוח :] תראה.. אני הייתי רשומה באתר הכרויות למשך שנה ומשהו, גם אני כתבתי שאני מעונינת בבחורים מגיל כזה עד כזה, גמני לא ציינתי במה עבדתי, ומה הם תחומיי העניין שלי. ציינתי מה התכונות אופי שלי, זה כן. ציינתי מה אני מחפשת, גם זה כן. ואני אסביר לך גם למה. קודם כל, להשאיר כרטיס חצי ריק- את זה אני ממש שונאת, ואו או כמה בחורים יש כאלה, אני אפילו לא טורחת לענות להם! (שלא נדבר על לשלוח הודעה) לגביי דוגמניות... בחיים לא טענתי שאני דוגמנית, האמת? גם לא למידות גדולות
ואם כבר להפך, ציינתי בדיוק איך אני נראת, כדי שלא יהיו אחר"כ שאלות כמו "אבל את לא ציינת שאת לא שוקלת 23 קילו" אז אני מציינת כל מה שנראה לי לנכון, שנראה לי רלוונטי. להגיד לך במה אני עובדת, וואלה בגיל שלי (הייתי אז בת 17-18 ) הייתי תלמידת תיכון :] אז מה תגיד עכשיו? לכתוב לך מה אני לומדת? ואם אני אגיד לך שיש לי פוטנציאל אבל סתם היה לי חשק למרוד ולא למדתי? אז תגיד שאני לא בוגרת :] ואם לא היית יודע את כל זה, היית אולי מגלה שאני דווקא בחורה מעניינת (אגב אני לא מציעה את עצמי, אני סתם נותנת דוגמאות חחח) בקיצור! לא כל דבר צריך לכתוב, כי לא כל דבר באמת משקף משהו אמיתי אם היא לא תציין שהיא מעוניינת בבחורים מגיל מסויים עד גיל מסוים, יהיו לה יותר מידיי פניות לא רלוונטיות (תאמין לי, בחיים לא חשבתי כמה מסרים אפשר לקבל ברבע שעה, אבל האתר הפתיע אותי) לעומת כל זה... (וגם לעומת זה שכתבתי שלבחורים עם כרטיס ריק הייתה לי נטייה לא לענות בכלל כי זה עצבן אותי) את החבר שיש לי עכשיו כבר מעל לשנה, הכרתי משם, והיה לו כרטיס ריק, ללא תמונה, האמת שחוץ מבן כמה הוא, לא ידעתי עליו כלום :] לא לפסול אנשים סתם, לפעמים יכולים לפספס אנשים מעניינים :] **ולמה אתה מתפלא שבחורות רושמות שהן דוגמניות?! או באתר של אנשים עם מוגבליות רושמות שאין להן שום בעיה?! יש כ"כ הרבה שקרנים בכל העסק הזה... ממש לא חסר :] אגב.. גם באתר DATE, שהוא אתר ללא מוגבליות, הכרתי בחור שעד היום מטריד אותי אגב, ולא פעם וגם לא פעמיים הצעתי לשלם עבורו לטיפול פסיכולוגי :] **

keton13

New member
חוסר בטחון עצמי.

קח בחשבון אם היית רוצה להיפגש ובכלל להיות עם בחורות כאלו.

amybr

New member
טוב, בנות..

רק התכוונתי לייעץ לכן לתקן את מה שרשמתי, וגם לעורר קצת חיוך

אקסיומה

New member
../images/Emo12.gif

קודם כל, יש גם הרבה מאוד בנים כאלה, שמציגים את עצמם כ"כוסונים" (אם יצנזרו אותי אני אבין, אבל ממתי לעזאזל יש לכם כוס?!)ובעצם הם נראים כמו הצרות שלי. יש גם הרבה כאלה עם דרישות מפה ועד להודעה חדשה או כותבים שטויות ואז מצפים שמישהי תיקח אותם ברצינות. והרי לך דוגמא חיה לאחד כזה... והנה רשימת הדברים הגרועים ביותר שאפשר לרשום, וראיתי שאנשים אשכרה רשמו... שלוש דברים שאני לא יכול בלעדיהם: ידידות שלי/ חברים, סקס, מסיבות. (אצלנו זה נשמע כך: האמת היא שאני בן אדם תלותי, ילדותי, מפגר וריקני...) אני נראה: מהמם! (רק בעיני אמא שלי, אבל למי אכפת...) >> יש גם כאלה שמוסיפים תמונת בונוס שלהם מחובקים עם ידידות, או תמונה עם משקפיים ובלי חולצה. מזעזע. בת הזוג המבוקשת: נאה, תואר ראשון לפחות, בעלת רישיון נהיגה, ומפה נראה לאן זה יזרום... (לא למיטה, זה בטוח.) כמה מילים על עצמי: אין הנחתום מעיד על עיסתו. (מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר לי למה כולם כותבים את המשפט האידיוטי הזה!?!?) בקיצור- צא מהסרט. גם אתם כאלה.

tipitTOFY

New member
אוי ואבוי

מי זה הייצור ההזוי הזה במקושרים? ממש בעייתי.... קשה להאמין שיש בחורות שדבר כזה עושה להן את זה

אקסיומה

New member
עובדה שיש... ../images/Emo4.gif

שימ/י לב לתגובות של הבחורות בתחתית הכרטיס... לצערי הרב, זה יצור שפעם (לפני שהכרתי את חבר שלי
) ביזבזתי עליו שתי שניות וחצי מהחיים שלי. אחרי שיחה אחת במסנג'ר שבה ביקשתי ממנו להיות טיפה יותר רציני ולענות לעניין, הוא החליט שאני "לא מצחיקה", התחיל לקלל וחסם אותי. וטוב שכך, כי לא התחשק לי להוציא אנרגיות על אנשים לא שפויים.

אקסיומה

New member
למען צדק חברתי ../images/Emo8.gif

לא, סתם. כדי שבנות שפויות בדעתן לא יצטרכו לבזבז את זמנן היקר על הדבר הזה.

Paranoid Eyes

New member
אם להיות כנה?

על פי התרשמות שלי הוא לא כזה חתיך, אבל לא כזה מכוער .. הוא עדיין ילד, אבל הוא בהחלט טיפוס מצחיק. אבל אני באמת לא חושבת שאת היית רוצה לראות באיזה פורום את הכרטיס שלך תחת הכותרת :" חשה את עצמה אלקסיס".:) ואז לראות מלא תגובות עלייך.

אקסיומה

New member
אז זהו... שזה בכלל לא הוא בתמונות.

ערכתי בדיקה קטנה, וזכור לי שראיתי את התמונות האלה באיזה אתר של גולשי סקי בקנדה שפעם גלשתי בו. הוא פשוט העלה תמונות של בן אדם אחר...

אקסיומה

New member
כן...

אפילו כתבתי להנהלת מקושרים מסר בבקשה להסיר את הכרטיס שלו, אבל הם לא ממש התייחסו לזה. נו, טוב...
מה זה FFS...? (לא מבינה קיצורים כ"כ..)

Paranoid Eyes

New member
מוזר

התגובות שם לתמונות נראות כמו של אנשים שמכירים אותו.. זה נשמע לי הזוי מה שאת אומרת. מה גם שהוא לא כזה חתיך... למה הוא לא בחר במישהו שנראה יותר טוב.. והקיצור זה.. פור פאק סייק :)

אקסיומה

New member
זהו...

שב"מקושרים" זה עובד אחרת: כל מי שאת מתכתבת איתו הופך להיות "חבר" שלך, גם אם לא פגשת אותו במציאות. אני זוכרת שביקשתי ממנו שישלח לי תמונה שלא מופיעה באתר, כי הוא טען שהוא נורא אוהב להצטלם, אז הוא התחיל להמציא תירוצים ואמר שהתמונות שיש באתר זה מספיק לבינתיים, ושהוא באמ תלא רוצה שתמונות של ויסתובבו להן ככה ברשת... מוזר מאוד אפילו.

Paranoid Eyes

New member
עלק לא רוצה שתמונות יסתובבו ברשת

איזה שקוף מעפן. חחחחחחחחחחחחחחחחח

Dark Muse

New member
מה את פתאט?

מה אכפת לך איזה תמונה הוא שם במקושרים שלו, אלוהים ישמור.

Lil Kitty

New member
חחח דווקא לא הבנתי מה רע במשפט

לפי דעתי הוא דווקא ממש במקום

למעלה