בנות, אני עצובה...

• פותח הנושא rutti
  • פורסם בתאריך

rutti

New member
בנות, אני עצובה... ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo4.gif

מה שלומכן? אני מקווה שיותר טוב משלי כי אני חזרתי עכשיו ממסע קניות מאכזב במיוחד. לא מצאתי כלום ונכנסתי לדיכאון עמוק. הגעתי למסקנה שהישבן והיריכיים שלי זו תופעה שאין לה פיתרון!!! מדדתי מכנס והוא פשוט ישב עלי זוועה כל היריכיים שלי יצאו החוצה והישבן... אין בכלל על מה לדבר. יש לי תחושה חזקה מאוד שהשמנתי אבל אני לא מעיזה להישקל. יש לי דיאטנית ביום חמישי אז אני אחכה בסבלנות עד אז. נמאס לי!!! אני רוצה כבר לרזות!!! חשבתי כבר שאני יותר בסדר עם עצמי אבל מסתבר שלא!!! שונאת לקנות בגדים! שונאת!!! מצטערת שדיכאתי כאן קצת את האווירה, בכל אופן תמשיכו להיות שמחים ואני מקווה שגם המצברוח שלי ישתפר בקרוב. יש לי היום אירובי אז הוא בטוח ישתפר. אז שיהיה לכולכן יום טוב . מתה עליכם. אוהבת מאוד, רותי.

אויש, רותי מאמי...

אני עוד מעט יוצאת לבייביסיטר, אבל לפני שאני יוצאת, אמרתי לעצמי: "נו, יאללה, אני אבדוק גם אי-מייל"... אז נכנסתי לבדוק אי-מייל ואז גם אמרתי לעצמי: "נו, אללה, נבדוק אם יש משהו חדש בפורום"... ואכן יש משהו חדש!!! רותי המדהימה שלנו בדיכי!!!!! אז צריך לעשות לה קצת שמח... קבלי מלא חיוכים:
אבל עכשיו קצת יותר ברצינות, רותי... אני מכירה את ההרגשה, בגלל שהבעיה שלי מאוד דומה לשלך: גם לי יש פולקעס בלתי נסבלים ותחת ענק... ואת יודעת מה? גם כשהייתי אנורקסית, הרגליים שלי היו יותר "רחבות" משאר הגוף והתחת שלי - יחסית לשאר הגוף - היה גדול. אז קודם כל, מאוד חשוב לי שלא תצפי ליותר מדי מהדיאטה (כי אם תצפי ליותר מדי, תיכנסי למבוך שמאוד קשה לצאת ממנו... כי תרזי עוד ועוד, בתקווה שזה ירד, אבל זה לא!) - כי צורת גוף זה משהו שלא משתנה. מה שכן... תוכלי להזכיר לי כמה את שוקלת ומה הגובה שלך? לפי מה שאני זוכרת, את לא שמנה בכלל. אפילו לא מלאה. או שאני טועה?... בכל מקרה, אני חייבת לזוז עכשיו, אבל רק רציתי להרגיע אותך, רותי. אני יודעת שלא משנה מה שאני אאמר עכשיו - את עדיין תרגישי חרא, וזה טבעי לגמרי ונורמאלי וזה אנושי ואני מבינה אותך לחלוטין, אבל... אל תהיי בדיכאון מזה!!!! את תצליחי להוריד את מה שאת צריכה, ואת תשיגי את המטרה: להיות שלמה עם עצמך!!!!! אני בטוחה בך וסומכת עליך, יקירתי...
מאוד חשוב לי גם שתדעי שאין לך על מה לבקש סליחה על זה שאת "מדכאת" את האווירה. ממש לא. להיפך, בשביל זה הפורום קיים, בשביל שתהיה לנו כתף לבכות עליה כשצריך. אז הנה, אנחנו פה כולנו משמשים לך בתור כתף. נכון שהיא טעימה? תודי!!!
רותי, אנחנו אוהבים אותך. מאוד מאוד מאוד. אל תהיי עצובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את הכי אחלה שבעולם...
מכולנו

אופס... ../images/Emo9.gif

כתף טעימה מאוד=כתף נעימה מאוד לא, אני לא אוכלת כתפיים בזמני הפנוי... למרות שזה רעיון נחמד! זה בטח לא משמין כ"כ...
נשיקות לכולכם מתחילה כבר להתגעגע... עדי

rutti

New member
לעדי המקסימה:

קודם כל באמת תודה על העידוד אני מרגישה קצת יותר טוב. רצית לדעת כמה אני שוקלת אז אני שוקלת הרבה יותר ממך. אני שוקלת קילו מעליך(למרות שיכול להיות שכרגע הרבה יותר כי נראה לי שהשמנתי) אבל אני גם קצת יותר נמוכה. האמת היא שהדיאטנית הבטיחה לי שכשהמחזור שלי יתייצב חזרה( לא היה לי יותר משנה) אני יוכל לרדת 2 או 3 קילו ואני כבר מחכה לזה בקוצר רוח. בינתיים אני סובלת עם המשקל הנוכחי שלי. ד.א עדי חמודה למה את עושה דיאטה את כזאת רזונת הלוואי עלי לשקול כמוך! טוב אז בינתיים להתראות מקווה שתהני בביביסיטר ושהילדים לא ישגעו אותך יותר מידי... אז יאללה ביי חמודה. אוהבת תמיד, רותי.

ELY

New member
את כמוני?

אני 1.60 ו-56 תראו לפי הנתונים שאתן מוסרות אתן ממש מקלונות... בטח יותר גבוהות ממני ויותר רזות.. תהיו שלמות עם עצמכן דרך אגב יש לי מגלובין בין 9-11 שזה מעט (לא נתנו לי לתרום דם בצבא) ורותי... בת כמה את? ELY

ELY

New member
אויש נו...

בגדים של ילד קטן על נערה רזה זה ממש לא יפה ולא סקסי צריך שתהיה איזו מלאות, זה סקסי אוהבת את כולכן, כולכן מתוקות ומפרגנות שעושות את הפורום לכזה "קבוצת תמיכה של שומרי משקל" פשוט נותנות לגיטימציה לרדת ... שלכן ELY

mikloi

New member
אל תתייאשי!

קודם כל, הרשי לי לציין שמכנסיים בדרך כלל לא יושבות טוב על אף אחת, רזות ושמנות כאחת... זו מין המצאה כזו שמתאימה יותר לבנים. חוץ מזה, לבנות, במיוחד בנות עם גוף נשי, מתאים יותר שמלות וחצריות. זוכרות שסיפרתי לכן על רחלה, הבחורה שפגשתי בשבת ועושה איתי את חרמון? אז קיטרת לה שאני יכולה ללבוש רק שמלות, בגלל המבנה ה´נשי´ שלי, והיא אמרה שזה דווקא יותר יפה, ורוב הבנים שהיא מכירה מעדיפים בנות ´נשיות´ ומעוגלות יותר. אז אל תצטערי ואל תתייאשי! הכי הרבה, אנחנו כאן כדי לעודד ולאהוב אותך!!! יהיה טוב!!

rutti

New member
את צודקת אבל..

נכון שחצאיות לפעמים יותר כיף ללבוש זה מסתיר טוב את החלקים הפגומים, אבל את מכירה את ה"תופעה" שהרגליים מתחכחות אחת בשניה שלובשים חצאית? אני שונאת את זה! בכל אופן ממש תודה על העידוד אתן ממש חמודות. גם אני אוהבת אתכן תמיד, רותי.

mikloi

New member
מכירה את ההרגשה...

אבל עדיין, זה שווה את זה. חוץ מזה, למה את חושבת שאומרים שאם מצאת זוג מכנסיים שיושבים עלייך טוב, ישר תקני עוד זוג בצבע אחר? כי מכנסיים הכי קשה למצוא. בכל הגדלים

למעלה