בנות אני צריכה אתכן !

בנות אני צריכה אתכן !

המכשפה היתה אמורה להגיע אתמול,עכשיו השעה שמונה וחצי בערב ועדיין אין כל סימן ממנה.הרגשות שלי ממש מעורבים בקשר לזה,בעיקר בגלל שאני לא רוצה להתאכזב שוב.אני מחזיקה את עצמי ממש בשיניים מאתמול בבוקר ועדיין לא עשיתי בדיקה.בחודש שעבר רצתי לעשות בדיקה עוד לפני שהיה לי איחור והתוצאה היתה בהתאם.עזרו לי להחליט,לעשות בדיקה מחר בבוקר או לחכות עוד קצת ?

פּוֹנְג

New member
תזכירי לנו

מחזור קבוע? עשית איזה שהוא מעקב החודש על מנת לדעת מתי היה הביוץ? תחושות גופניות כל שהן? קנית כבר ערכה למחר בבוקר? מחר בבוקר, אל תבדקי עכשיו... אני אומרת שאם המחזור קבוע אז תבדקי מחר בבוקר אם המחזור לא קבוע אז... תנסי להתאפק?... כאילו בכלל יש מצב להתאפק?

היי פונג !

הייתי כאן לפני כמה ימים ושאלתי איך להעביר שישה ימים עד להופעת המחזור שהיה אמור להופיע אתמול.כן,המחזור שלי סדיר מאז הפסקת הגלולות ומגיע כל 27-29 יום, זו הסיבה שלו עשיתי בדיקה עדיין.על פי המחזור האחרון,שהיה גם הקצר ביותר עד כה חישבתי את המחזור הנ"ל.לגביי תחושות-סיפרתי כאן שבשבועיים האחרונים הסתובבתי כמעט כל היום והלילה עם כאבי בטן ממש קשים רגישות קלה בפטמות שעלייה אני יכולה לומר שגברה בשעות האחרונות.דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא, ששעות או מקסימום יום לפני המחזורים שהיו עד כה,הופיעה הפרשה לבנה בהירה ומאוד ברורה שכאילו בישרה את הגעת המחזור,התחושה היתה שכאילו כל הזמן אני מסתובבת עם נוזל בין הרגליים עד שהיה מופיע ממש דימום .(אתן סולחות לי על הפרטים הגרפיים )... ביומיים האחרונים אין כל הפרשה כזו ואני יחסוך מכן את טכניקת הבדיקה שלי לעניין זה. זהו נראה לי.

פּוֹנְג

New member
אז טוב שהזכרת ../images/Emo13.gif

מחר זה כבר יהיה איחור גם אם לוקחים בחשבון את המחזור הארוך יותר (29) יום. נכון? אז עצה שלי, (עיצה של אחת שלא צריכה להיות במתח) - לחכות עד מחרתיים בבוקר... זה יכול להיות גם בחמש בבוקר... לצורך העניין עדיף השתן הראשון של הבוקר. אבל כאמור לא אני זו שצריכה להיות במתח בלתי נסבל שכזה, אז אני בהחלט אבין אם לא תצליחי להתאפק, רק שתדעי, תשובה שלילי לפני האיחור היא אינה חד משמעית... עדיין עם האצבעות מוחזקות חזק.

למרות המתח,אני חושבת שאת צודקת

ואני נוטה שלא לעשות את הבדיקה מחר ולהמשיך להמתין.למרות שזה לגמריי מונגד לאופיי,אני פשוט "אשב על הברזלים" עוד קצת.

Gill Gallad

New member
איזה מתחחחחח...

גם אני בעד הלהמתין עוד קצת אבל מכירה את עצמי מספיק טוב בשביל לדעת שעצות לחוד ומעשים לחוד. מה שלא יהיה - ב ה צ ל ח ה !!!!!!

השעה עכשיו בערך שבע וחצי ועדיין

אין סימן למכשפה.כל הכבוד לי על האומץ,כי פשוט התעלמתי מנוכחותה של הערכה ששוכבת לה במגירה...

m i c h a l y

New member
כל הכבוד כל הכבוד...

לא שזה משנה כי אם את בהריון או לא הבדיקה לא תשנה את זה, אבל - המשיכי להתאפק כמה שיותר.... אני נכוויתי קשות, וכל פעם שלא התאפקתי שילמתי בדמעות.... מתאפקת בלב יחד איתך, מיכל

למעלה