בנות אני צריכה את עזרתכן

rinutza

New member
בנות אני צריכה את עזרתכן ../images/Emo92.gif

לאחותי יש יום הולדת בעוד שבועיים - 26.08 וחשבנו לקנות לה מתנה מקורית לשם שינוי... היא מאד אוהבת סידורי פרחים וסידורי שולחנות בתור תחביב ואני מחפשת קורסים או סדנאות בנושא. מישהי מכירה? שמעה על סדנאות כאלה?

אתי@

New member
סחטיין על התאריך ../images/Emo9.gif

(גם אני ב- 26/08...) מצטערת, לא מתמצאת בתחום (שמופית כן
) אבל רציתי לציין את קורת רוחי מהתאריך החביב... בת כמה היא

יעלי2

New member
כן, אני מכירה ויש לי גם רעיון בנוסף

ראשת יש קורסים לסידור ועיצוב שולחנות ב"אן אומנות המטבח" בצמרות-הרצליה על גבול רמה"ש. יש לי ברושור בבית עם שם המדריכה וכו. אם את לא רוצה לחכות תתקשרי אליהם והן יעבירו לך את הברושור בפקס או יגידו לך באיזה תאריך הוא מתקיים. הקורס עולה כ 220 ש"ח +,-. אופציה שניה (או בנוסף), יש מספר ספרים מאלפים, מהממים ונותני השראה בנושא עיצוב שולחנות בעברית. הספרים עולים בערך כמו הקורס וניתן למוצאם בסטימצקי (ואם יש בצומת ספרים אז המחיר יהיה יותר נמוך). ספרים שלדעתי כל אחד ישמח לקבל, לא כל שכן חובבת עיצוב שכמותה.

rinutza

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif הייתי בטוחה שב"אן

אומנות המטבח" יש רק קורסי בישול - איזה כיף לדעת וזה אפילו קל"ב. וספר בנושא זה גם מצויין - אחד יקנה קורס והשני את הספר. תודה.

יעלי2

New member
אני מחזירה לך תודה, כי כשאני

חיפשתי מתנה לאמא שלי, את (כנראה) המלצת לי על "אן" ועכשיו אני ברשימת התפוצה שלהם וממש אתמול קיבלתי את רשימת המפגשים והתאריכים העתידיים-אז גמלתי לך. על זה אומרים "למה לא - בכייף"

dorlim

New member
הי רינה,

אמנם לא עשיתי קורסים כאלה, אבל אולי אני יכולה לעזור (קצת...): אנינים - לא יודעת מה הרמה אבל נראה טוב ומעניין.... ראיתי שיעלי כבר המליצה על אן-אומנות המטבח - מצרפת קישור גם אליהם

rinutza

New member
תודה על התגובות בנות, התקרשתי

לשני המקומות אבל הקורסים הם רק בנובמבר. אם יש לכן עוד רעיונות אני אשמח. אני לא מצליחה למצוא כלום שקשור לזה באינטרנט.

rinutza

New member
התקשרתי ולא התקרשתי כמובן ../images/Emo3.gif

כנראה שעדיין לא התעוררתי.

יעלי2

New member
רינה, דיברת עם "אן"? כי

יש שני מפגשים שמתקיימים ב 30/10 וב 23/10 (קצת רחוק אבל אפשר לתת לה שובר ולהמתין חודשיים=שווה את ההמתנה לא? הסידרה בעלות של 280 ש"ח אם לא, הספר תמיד מהווה תחליף הגון ושווה עד מאוד.

rinutza

New member
כן בדיוק לזה התכוונתי, שזה באוקטובר

או נובמבר. הבעיה היא שהיא חוזרת ללמוד אחרי החגים והיא עובדת במשרה כמעט מלאה, נראה לי שיהיה לה ממש קשה לשלב. בגלל זה רצינו משהו יותר קרוב. אבל אם לא נמצא, כנראה שזה יהיה ב"אן". ספר בכל מקרה נקנה לה, הסדנא היא מההורים שלי...

למעלה